1xbet стана спонсор на eSport организацията NAVI

1xbet стана спонсор на eSport организацията NAVI

Съдържание:

  1. Коментари
  2. За 1xbet
  3. За NAVI

Руската компания за хазартни услуги - 1xBet, постоянно стреми да се развива и търси нови партньори.

Букмейкърът обяви най-новоти си партньорство и то е с един от големите отбори на eSports - NAVI.

Двете страни сключиха много добър спонсорски договор с минимална продължителност една година. В тази сделка - 1xBet, една от водещите световни компании за онлайн залагания, става титулен спонсор на изключително успешния eSports отбор.

Съгласно условията на сделката между двете страни, 1xBet ще предостави поддръжка на NAVI в широк спектър от дисциплини на eSports, по-специално Dota 2, CS: GO и други популярни игри.

Съвместните инициативи на двете фирми също ще продължат под формата на поразителни промоции и кампании.

Компанията 1xBet е основана през 2007 г. като има офиси в Европа, Азия, Латинска Америка и Африка. Не е странно, че букмейкърът прави подобни споразумения за партньорство с топ марки и отбори, тъй като преди това компанията е сключила сделки с много знаменити имена, включително Барселона, италианската Серия А и испанската Ла Лига.

Коментари по повод партньорството между двете страни

И двете организации бяха ентусиазирани от сътрудничеството и изразиха увереност в очаквания успех.

Изпълнителният директор на отбора Natus Vincere (NAVI) Евген Золотаров сподели:

„Ако наскоро ми беше казано, че NAVI ще работи с 1xBet, една от най-големите компании за залагания в света и партньор на един от най-големите футболни клубове в света - Барселона, ​​не бих повярвал. Сега това се превърна в реалност и партньорството между Natus Vincere и 1xBet ни вдъхновява.”

Говорител на 1xBet:

„1xBet се фокусира върху поддържането на електронни спортове от много години, което е една от най-бързо развиващите се индустрии за залагания. Състезанията в различни дисциплини ежедневно привличат вниманието на стотици хиляди фенове от цял ​​свят и се осъществяват много залози на тези игри. Ние харесваме тази динамична индустрия на интерес и 1xBet беше привлечен от идеята за сътрудничество с eSports организация, която е известна в целия свят. Пълното име на отбора Natus Vincere означава „роден да спечели“. Това отлично описва нашата аудитория - играчи, които залагат на eSports и други спортове в сайта на 1xBet всеки ден."

Кои са 1xBet?

1xBet е водеща международна компания спортни залози и хазартни игри с над 12 години опит в индустрията.

Марката продължава да впечатляващо нараства всяка година с офиси в Европа, Азия, Латинска Америка и Африка, 1xBet предлага на своите клиенти най-голямото разнообразие на играчите както на пазарите преди мача, така и на пазарите на живо в линията на eSports.

През последните няколко години компанията подписва споразумения за партньорство с видни организации за електронни спортове като HellRaisers Esports, Pro 100, Cascade Esports, Gambit Esports и CIS Esports League.

👉🏻️ Влез в света на 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

Кои са Natus Vincere?

Natus Vincere (прведено от латински „Роден за победа“; NAVI на кратко) е един от най-известните отбори на електронни спортове в света.

Натрупайки над 40 трофея в eSports в множество дисциплини, заедно с поставянето на няколко световни рекорда, NAVI е сред най-успешните отбори в електронните спортове в днешно време.

Оборът доминира на игри като Counter-Strike: Global Offtack, PUBG, Dota 2, Apex Legends, Rainbow Six и редовно печели големи отличия.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС