Ревю на онлайн букмейкъра 1xBet

Съдържание:

Информация за 1xBet

1xBet е руски букмейкърски сайт за онлайн залагания, който е достъпен на 60 езика, за да може играчи от най-различни държави, включително и България, да залагат.

Преди години 1xBet е приемал играчи само от Източна Европа, но в днешно време все повече българи и хора от Западна Европа си правят регистрации, защото има много разнообразни залози на спорт в този сайт.

Хората харесват различното и нестандартното, а 1xBet определено предлага широка гама от хазартни услуги. В 1xBet потребителите имат повече от една възможности за регистрация, като това не може да се каже за никой друг букмейкър, който оперира в България.

Начините на депозит тук са още по-разнообразни и лесно достъпни за всички играчи.

Вие ще видите, че ги има всички популярни методи на плащане, когато стане въпрос за депозит и теглене в 1xBet. Сега обаче ще започнем с това как се прави регистрация в 1xBet.

👉🏻️ Влез в играта с 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

 

Създаване на акаунт в 1xBet

След като влезете в сайта на 1xBet, за отваряне на сметка трябва да натиснете на бутона "Регистрация", който ще намерите в горната част в дясно на екрана.

Просто кликнете веднъж с мишката и изчакайте да се зареди следващата страница. В нея ще видите какви са възможностите за регистриране на акаунт.

Регистрирай се с един клик

Много бързо се прави регистрацията на акаунт с този метод.

 • Само е нужно да изберете валута и държава.
 • Разбира се за валута ще изберете български лев, а при държава - България.
 • Въведете специалния промо-код: MACHOVETE, за да се възползвате от максималният начален бонус.
 • Натиснете бутона за регистрация - Регистрирай се и вие ще сте влезли във вашата сметка.
 • Ще видите ново писмо - то е за депозит.

От екипа на 1xBet ви подканват да направите първия си депозит и да вземете вашия бонус, който директно постъпва по сметката ви, а не трябва да изискате офертата, както при някои други букмейкъри.

След регистрацията с 1 клик в 1xBet, вие ще получите подканващо съобщение и за свързване на телефонния номер към сметката.

Така ще се повиши защитата на вашата сметка и може да имате опции до допълнителни услуги - получаване на СМС-и с важна информация за 1xBet.

В раздел "Личен профил" на сайта 1xBet вие може да намерите вашия индивидуален номер на сметката - трябва да си го запазите, преди да излезете от профила си, защото в противен случай няма да може да влезете отново в букмейкъра.

Този тип регистрация наистина е много бърза и не изисква попълването на личните данни в началото, а вие може да си ги добавите по-късно от "Личен профил".

Може да се регистрирате и с телефонен номер

Това е друга възможност за създаване на сметка в 1xBet.

 • Тук при регистрация вие въвеждате телефонния си номер и валута за игра.
 • Отново изберете Български лев за валута и попълнете реалния си телефон, защото е нужно да е въведен вашия телефон в сметката.
 • Не може при регистрация да използвате произволен телефон или номер на ваш приятел.
 • Това е вашата сметка и за обратна връзка букмейкърът трябва да има телефона ви.
 • От раздел „Личен профил“ отново ще видите номера си на сметка и си го запишете.

Може да получите екранно съобщение, което да ви подканва да свържете акаунта си с електронна поща - така ще имате пълен достъп до услугите на 1xBet и ще получавате важни писма, а може и да комуникирате с екипа на букмейкъра.

Регистрация с имейл

Направете си регистрация с и-мейл в 1xBet, за да не е нужно да въвеждате нищо след това и да имате достъп до профила си, дори и да излезете от него.

Малко повече време се изисква за регистрация с и-мейл, но това е напълно нормално. При регистрация с този метод се избира парола, въвежда се и-мейл, телефон, град, държава и др.

Непропускайте да въведете промо-код: MACHOVETE, за да се възползвате от пълният размер на началния бонус!

След регистрация с и-мейл може да изберете предпочитания от вас метод за депозит и да вкарате пари в акаунта си, след което да вземете началния бонус до 260 лв, който се полага на всички нови играчи.

Чрез Прoфил от Социалните мрежи

Имате ли акаунт в социалните мрежи? Надали сте без социален профил в тези времена на интернета. Така много лесно може и да залагате в днешно време. Просто свържете вашия фейсбук профил със сайта на 1xBet и ще имате сметка в букмейкъра.

След регистрация ще получите потребителско име и парола - използвайте ги да влезете в профила си, когато излезете от сайта на 1xBet и влезете в него на другия ден.

Регистрацията чрез профил в социалните мрежи става за по-малко от минута. Дори ако в момента във вашия браузър сте във фейсбука си, то ще може да се регистрирате още по-лесно в букмейкъра.

Всички методи на регистрация в 1xBet са напълно усъвършенствани и вие имате достъп до вашия профил, до спортните залози, може да депозирате пари и да играете най-различни хазартни игри

Разбира се може да вземете бонус за първи депозит, с който да увеличите капитала си за залози.

Чрез тези четири вида възможности за регистрация 1xBet се отличава от останалите букмейкъри и се стреми да бъде най-добрия като работи единствено в полза на потребителя.

Целта е играчът да е максимално улеснен и точно този пример с многото начини за регистрация го показва.

Възможности за депозит и теглене в 1xBet

Букмейкърът предлага доста голям избор възможности за депозиране и теглене на средства. Всеки играч желае в сайта за спортни залози, в който залага, да има голямо разнообразие от възможности на плащане.

Не се знае кога парите ви в дебитната карта ще свършат и няма да имате нужда от депозит чрез електронен портфейл. 1xBet предлага възможности за депозит от електронни портфейли, които надхвърлят стандартния брой в повечето букмейкъри.

 • Дори в руския букмейкър всеки играч има възможност да депозира пари с 15 вида криптовалути, като Bitcoin например.
 • Най-популярните разплащателни методи в интернет - банкова карта Visa, Mastercard - са достъпни в 1xBet.
 • Тук може да вкарате пари и чрез електронния портфейл за българи Epay.
 • Всеки клиент на 1xBet има възможност да захрани сметката си по всяко време от Skrill, Perfect Money, Neteller, и др. онлайн портфейли.

Също така може да вкарате пари и с платформата за игри Steam. Това не е особено популярен начин за плащане в интернет, тъй като от Стийм се купуват игри, но ако имате останали пари след покупката на дадена игра, вие може да депозирате в този букмейкър и да опитате своя късмет.

 • Почти всички методи за плащане в 1xBet са супер бързи и до няколко минути може да залагате с депозираните от вас пари.
 • Разбира се банковия трансфер изисква малко повече време и е нужно да изчакате 1-3 работни дни.
 • Минималната сума за депозит е 1 лв.

Наистина това е прекрасно за всеки нов играч, който първо иска да опита с малко пари да играе в 1xBet. Вие обаче така пропилявате шансовете си да получите голям бонус за първи депозит, тъй като от 1xBet веднага ви дават този бонус.

Минималната сума за теглене е 3 лева, така че веднага когато спечелите, вие може да пуснете теглене.

Почти всички начини на плащане може да използвате при теглене на средства и от личен опит ви гарантирам, че никога няма да имате проблем с тегления в този сайт за залагания и хазартни игри.

👉🏻️ Съзадай акаунт в 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

 

Бонуси от 1xBet

Не са два или три бонусите, които предлага 1xBet. Тук играчът може да получи над 5 бонуса и то всяка седмица има оферти, от които може да се възползвате.

Бонус разделът на 1xBet е много обширен, тъй като има много промоции. Ето и кои са най-съществените бонуси на компанията:

100% Бонус при първи депозит до 260 лв.

Вземете до 260 лева за залагания с този бонус за нов играч в 1xBet.

Всеки потребител след регистрация в букмейкъра може да вземе начален бонус, който е 100% от неговия депозит. Това е чудесна оферта за българските играчи – един от най-големите бонуси в онлайн букмейкъри.

Началният бонус може да се използва само един път. Изисква се да сте попълнили всички полета при регистрация в раздел Личен профил.

Т.е. ако правите регистрация с един клик или с профил от социалните мрежи, може да не получите бонус.

Някои правила за усвояване на начален бонус Спорт:

 • Условията за превъртането на бонуса включват превъртане на бонус сумата пет пъти.
 • Залози за разиграване на бонуса се зачитат само ако са направени на поне три събития (права колонка) с общ коефициент над 1.40.
 • Когато превъртите бонуса, вие може да направите теглене.
 • Ако все още вашият начален бонус е активен и трябва да се разиграва, то няма да може да изтеглите парите си.
 • Бонусът е валиден 30 дни след първия депозит.
 • Офертата не може да се комбинира с други бонуси.

Нашият съвет е при този бонус да се вземе максималната стойност на офертата от 260 лв., тъй като само един път може да го използвате.

ЩАСТЛИВ ПЕТЪК

Това е друга бонус оферта, в която 1xBet дава шанс на играчите да вземат бонус от 100% на депозита си до 200 лева в петък.

Вие трябва да направите депозит на поне 1 евро (минимална сума) в сметката си, за да получите бонус. В допълнение има и определени правила за разиграване на бонус сумата, които ще опишем в отделна статия за бонус офертите на 1xBet.

Днес може да бъде вашият щастлив петък в сата на 1xBet и да се възползвате от тази промоция.

Офертата няма как да се използва заедно с други промоционални или специални оферти.

Тегленето на средства е невъзможно, докато не бъдат изпълнени условията на промоцията, с които може да се запознаете в раздела на тази бонус оферта, но и тук се изисква разиграване на бонуса, както при промоцията за първи депозит.

ПРОМОЦИЯ СРЯДА Х2

Ако сте участвали в по-горната оферта, то това е още една промоция за клиентите на 1xBet. Вие може отново да вземете бонус до 100 евро веднага след депозит.

Какви обаче са основните условията?

 • Необходимо е да сте участвали в изминалата промоция "Щастлив петък" и да изиграете напълно вашия бонус.
 • Тази промоция не може да се използва съвместно с други активни оферти.
 • След депозит веднага ще получите 100% от депозираната сума във вашата сметка под формата на бонус.
 • Трябва да превъртите бонус сумата три пъти на залозите от тип акумулатор, за да може да направите теглене.

Бонус игри

1xBet предоставя още една хазартна възможност на своите клиенти – бонус игри. Несъмнено това е онлайн букмейкър, който ще ви изненада приятно с възможностите си за залагане.

На началната страница на сайта ще видите горе раздел “Promo“, когато поставите курсора на него, ще видите падащо меню, в което ще отличите под-раздел Bonus Games - цъкнете на него и може да видите бонус игрите в 1xBet.

Това са специални игри с допълнителни бонуси. Те се различават доста от казино игрите, но са също толкова интересни, ако не и още по-интригуващи.

Всички методи на регистрация в 1xBet са напълно усъвършенствани и вие имате достъп до вашия профил, до спортните залози, може да депозирате пари и да играете най-различни хазартни игри

Една от тези игри е „Колело на късмета“

Тук просто трябва да завъртите колелото и да спечелите. Задължително е да сте влезли в профила си, за да играете. В тази игра 1xBet развава невероятни награди като айфони и таблети. Събирайте бонус точки и се наслаждавайте на играта.

1xMemory

Друга интересна бонус игра, в която трябва да демонстрирате добра памет. Тук трябва да откриете еднаквите чифтове карти с различни символи. Всеки успешен опит ви дава бонус точки, с които се приближавате до големите награди. Най-активните участници всеки понеделник ще получат своите награди, сред които iPhone 7.

Останалите бонус игри в 1xBet са 1xLottery, 1xChest, 1xSafe и Ежедневна лотария

Всяка игра има своите различни награди за потребителите, така че разгледайте детайлно игрите и започнете да играете тази, която най-много ви допада или пък опитайте от всички и ако имате късмет, вие ще вземете най-голямата награда.

Спортни залози

Раздел „Спорт“ в руския букмейкър 1xBet е необятен. Играчите имат възможност да залагат на невероятно разнообразие от спортни залози.

В горната част на декстопа, след като влезете в сайта на 1xBet, ще видите бутона „Спорт“. Натиснете върху него и ще се заредят спортните събития в букмейкъра. Така ще видите предстоящите най-интересни срещи на футбол.

Може да смените на друг спорт и да натиснете на този, който ви интересува. Например може да разгледате залозите на бадминтон, алпийски ски, еСпортове, волейбол и много други.

В ляво под логото на компанията ще видите бутона "Филтър". Чрез него може да филтрирате предстоящите събития и да разгледате по дата и час какво предстои за залагане.

На началната си страница в раздел спортни залози, от 1xBet разбираемо добавят най-интригуващите предстоящия събития.

Всички потребители се интересуват какви топ събития се предлагат за залагане и затова екипът на букмейкъра действа по този начин.

Какви залози на футбол предлага 1xBet?

1xBet предлага най-много футболни залози в онлайн пространството. Опции на 1х2, Двоен шанс, Общо голове и Азиатски общ сбор са сред най-важните залози на футбол в 1xBet.

Kогато отворите някой футболен мач, тези пазари са в най-горната част на страницата. Вие може да залагате и на различни видове хендикап и азиатски хендикап.

Както е известно обикновеният хендикап има линии като -2.5, -1.5 и т.н., докато при азиатски хендикап играчите имат възможност да пускат на залози като -1.25, +0.75, -2.75 и т.н.

За всеки футболен мач има в 1xBet има поне 10 различни линии за азиатски хендикап.

В този сайт за спортни залози има много нетрадиционни пазари на футбол като например "Как ще бъде отбелязан гол". Залагащите може да направят прогноза, че ще бъде вкаран гол с глава, първият гол ще бъде отбелязан с крак и много други.

Разбира се в руския букмейкър може да правите залози и на точен резултат, двата отбора да отбележат гол, да залагате на корнери и картони.

При последното ни посещение в 1xBet, на двубой от френската „Лига 1“ например имаше над 1000 различни опции за залагане, което е наистина впечатляващо.

Дори на двубои от по-малки първенства като това на Еквадор или Гърция играчите имат по над 300-400 опции за футболни залози.

👉🏻️ Избери спорт и залагай в 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

 

Залози на живо

Разделът за залози на живо в 1xBet е много добре направен. Когато натиснете бутона "На живо" на началната страница веднага ще се заредят събитията на живо. В синята лента в горната част на екрана са видовете спорт, написани с буква и изобразени с картинка до над текста.

За залагане на живо се предоставят много мачове на футбол, тенис срещи, баскетболни мачове и срещи от спортовет волейбол, тенис на маса и др. Най-голям брой пазари за залагане на живо има на футболните двубои, а след това са тенис и баскет срещите.

Разбира се от 1xBet се стремят да предлагат голямо разнообразие при лайв залозите. Тук може да залагате и на компютърни игри като FIFA, Formula 1, Mortal Kombat, Counter Strike на живо.

Например в залагането на играта Формула 1 на живо, вие може да наблюдавате състезанието на живо, все едно играете на компютър.

Освен това има залози за това дали даден пилот ще финишира в Топ 3, кой ще спечели състезанието и отделни залози „Един срещу друг“ за някои от пилотите. Просто е страхотно как в един букмейкър има толкова събития за залагане на живо.

Екипът на 1xBet наистина върши невероятна работа, за да осигурява толкова срещи на живо на своите клиенти.

Много от събитията на живо имат "Пряко предаване"

Например на големите тенис турнири има чудесна картина с много добро качество. Може да гледате Откритото първенство на Австралия, Уимбълдън и много др. големи турнири напълно безплатно само след регистрация.

Ако не се предава на живо, всяка среща има екранна визуализация – показва се как протича събитието.

Също така е налице и статистика за играта

Например за футболен двубой в полето за статистика има информация за: корнери, дузпи, жълти картони, червени картони, атаки, опасни атаки, притежание на топката, удари във вратата и удари извън вратата.

В дясно от статистиката е резултата и минутата на двубоя. Под резултата може да видите къде се провежда двубоя и атмосферните условия.

Дори може да разберете процента на влажност на стадиона, на който се играе двубоя.

Смятаме, че няма друг букмейкър с толкова добре изпипани залози на живо и 1xBet е номер 1 в това отношение и като цяло предлага най-добрите спортни залози.

Казино в 1xBet

1xBet предлага много добро казино и това не подлежи на съмнение! Супер лесно играчите могат да влезнат в казино раздела.

Когато сте отворили сайта на 1xBet, в горната част ще видите бутона "Live Казино". До него пък е раздела „Слотове“ – слот игрите в 1xBet. Така вие имате голямо разнообразие от казино игри в този сайт.

Слот игрите в 1xBet са от над 50 различни доставчици. Може би няма да ви стигне един ден, за да опитате от всички слот игри в казиното.

Когато натиснете бутона „Слотове“, ще се появи падащо меню и от там трябва да изберете къде да играете.

Слот игрите включват класическите игри с плодове, многолинейни игри, игри на маса и много други като в 1xBet се предлагат най-новите и атрактивни казино слот игри в онлайн букмейкърите.

👉🏻️ Играй в онлайн казиното на 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

 

Какво предлага Казино на живо?

1xBet работи с много доставчици на казино игри на живо. Вие например може да заредите LIVE CASINO XPG. Тук ще намерите игри на Рулетка и Блекджек, както и няколко вида Бакара.

Имате над 20 различни възможности за игра и вие може да изберете при кое крупие да отидете. Натиснете бутона „Играйте сега“, за да се зареди масата.

Live Casino Vivo Gaming също предлага много разнообразни казино игри на живо. Тук може още на началната да видите на живо как протича играта на някоя маса. Появява се директна връзка с картина, където крупието води играта.

По-долу са възможностите за игра и имената на крупиетата на масата. Трябва само да натиснете синьото бутонче "Play", за да играете. Софтуерът за казино игри на живоо Vivo Gaming също предлага Рулетка, Блекджак и Бакара.

Имате общо около 15 различни доставчици на казино игри на живо в 1xBet, от които може да избирате. Може с часове да разглеждате игрите в казиното на 1xBet, тъй като разнообразието е супер голямо.

Обслужване на клиенти

И в този аспект букмейкърът се справя отлично. Компанията предлага доста начини за връзка с екипа на 1xBet.

В долната дясна част на екрана ще видите зелено бутонче за чат на живо. Това е може би най-добрата възможност за комуникация с екипа на сайта. При натискане на бутона, ще ви излезе прозорче, в което да напишете вашето съобщение.

На първия ред се въвежда вашия и-мейл, а по-долу в полето за текст пишете съобщението си. След това трябва да натиснете бутона "Изпрати". По най-бързия начин от 1xBet ще ви отговорят на запитването.

1xBet предлага афилиейт програма, чрез която може да ги рекламирате и да печелите от това.

👉🏻️ Отвори сайта на 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

 

Обобщение

1xBet няма официално издаден лиценз за България, но българските играчи могат да играят свободно в букмейкъра. От нашия опит можем да ви споделим, че 1xBet не прави проблеми при теглене на средства на българските играчи.

Единствено може вашият акаунт да бъде лимитиран, ако печелите от съмнителни залози. Това обаче е практика на всеки букмейкър. 1xBet е много добър сайт за спортни залагания, който предлага залози на виртуални спортове, казино игри, тв игри, бонус игри, бинго, покер и много други хазартни развлечения.

Вие може да се регистрирате много бързо чрез някой от методите за регистрация и веднага след това да депозирате пари. Букмейкърът не начислява такси при депозит и теглене на средства, а това също го прави надежден сайт за спортни залагания.

1xBet има голямо разнообразие от спортни залози и залози на живо, така че вие би трябвало да пробвате да играете в този сайт.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС