Промоция за Електронни Спортове "NAVI EPIC DROPS" от 1xBet

Промоция за Електронни Спортове "NAVI EPIC DROPS" от 1xBet

Съдържание:

  1. Участие
  2. Ключове
  3. Награди
  4. Заключение

Прочутият букмейкър 1xBet пусна страхотна промоция за феновете на електронните спортове. NAVI EPIC DROPS е промоция, организирана от букмейкъра, която ще се проведе в периода от 23.06.2020 до 06.07.2020. В новата промо оферта на 1хБет могат да участват единствено регистрирани играчи, като е нужно мобилният ви телефон в акаунта да е активиран, както и да сте попълнили вашите имена, държава и град.

Условията за NAVI EPIC DROPS са много прости. Достатъчно е играчът да се съгласи за участие в промоциите на 1хБет в личната си сметка и да направи залози на сайта в секцията за електронни спортове. За направени залози на стойност 2.52 лв. играчът ще получи един ключ.

Как се участва в промоцията?

  • След като вече сте се регистрирали в букмейкъра 1хБет, вие може да участвате в промо офертата.
  • Трябва да посетите страницата на промоцията и да се съгласите с Правилата и условията.
  • След това е нужно да попълните всички необходими данни от параграф 1.5, както и вашия Trade-URL от Steam (нужно е да имате профил и да сте влезли на официалния сайт на Steam)
  • Когато играчът изпълни поставените от букмейкъра изисквания, ще получитe първоначален подарък от 5 ключа, които могат да се използват за отваряне на Dota 2 или CS:GO кутии - това са два от най-популярните електронни спортове.
  • Вие може да използвате 2 ключа за отваряне на CS:GO кутии, а с другите 3 ключа да отворите Dota 2 кутии.

Как се получават ключове?

В основата на получаването на ключове в тази промоция се крие това, че трябва да залагате на eSport събития в букмейкъра 1xBet като залогът трябва да е уреден в Промоционалния период. Позволено е да се правят и залози тип акумулатор, но само събития от категорията eSports трябва да са във вашия фиш, за да участвате в промоцията.

За всеки заложени 2.52 лева в игралната си сметка, ще получите 1 (един) ключ. По всяко време на промоционалния период да се използват получените ключове. Те обаче ще се анулират след края на промоцията.

Награди от промоцията NAVI EPIC DROPS

Потребителите на 1хБет могат да получат разнообразни награди от тази специална промоция. В наградния фонд влизат предмети в играта: Counter-Strike: Global Offensive, както и предмети в играта Dota 2.

Например за DOTA2 сред наградите ни прави впечатление, че се раздават x20 Inscribed Geodesic Eidolon, x50 Inscribed Fluttering Mortis, x50 Virga's Arc, x100 Inscribed Bow of Tranquility и много други.

Промо кутиите за Counter-Strike: Global Offensive пък включват x50 UMP-45 | Въглеродни влакна, x50 Glock-18 | Извънземно, x50 AWP | Африканска мрежа и други.
В специалната секция с промо офертата може да се информирате за всички награди, които имате възможност да спечелите със залози на eSports.

Получените награди от тази промоция не може да се заменят в парични еквиваленти.

Важно! Когато отваряте кутиите е възможно да получите и безплатни завъртания на Lucky Wheel за секцията 1XGAMES на сайта. Също така се раздават и промоционални кодове за безплатен залог тип акумулатор на стойност 2.52 BGN с поне 2 или повече eSports събития, но всяко трябва да е с коефициент от 1.6 или по-висок.

👉🏻️ Влез в света на 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

Заключение

Това е една много интересна промоция от букмейкъра 1хБет, която е доста различна от традиционните оферти в сайтовете за спортни залагания. Тук играчите могат да спечелят награди в любимите си eSports игри. Забавлявайки се в спортната секция на 1xBet на събитията на електронни спортове, то може да спечелите страхотни награди за CS:GO или Dota 2. Според нас тази промоция ще бъде любима на феновете на електронните спортове, а и много други играчи ще се възползват от нея. Освен това 1xBet за пореден път показва, че е нестандартен букмейкър, поради което привлича хиляди играчи всеки ден.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС