1xbet предлага Залог без риск Джошуа и Руис

1xbet предлага Залог без риск Джошуа и Руис

Съдържание:

  1. За офертата
  2. Определяне на залогът
  3. Правила на офертата
  4. Любопитно за Джошуа

Кариерата на Антъни Джошуа е на кръстопът след изненадващото му поражение срещу Анди Руис-младши през месец юни и той е изправен пред опасната перспектива за незабавен реванш в Саудитска Арабия.

Двамата ще се боксират на 8 декември като руският букмейкър 1хbet предлага промоционална оферта за това грандиозно събитие - Залог без риск.

👉🏻️ Влез в 1xbet
Вземи Супер Бонус Сега

Повече за боксовата оферта от 1хбет

За да се класирате за тази оферта, трябва да направите единичен залог преди мач/На живо на стойност като сумата трябва да е поне 14 BGN и да включва двубоя между Антъни Джошуа и Анди Руис в сайта на 1xBet.

В случай, че вашият залог загуби, вие ще получите промо код за безплатен залог в сайта на букмейкъра в рамките на 24 часа след края на боя.

Как всъщност се определя размера на безплатния залог?

Сумата за извършване на безплатен залог за промокод е според стойността на първоначалния залог:

Ако сте заложилили между 14 и 276 лв. на двубоя между Руис и Джошуа в 1xbet, вие ще получите безплатен залог в размер на 10% от тази сума.

При направен залог от ваша страна между 276 и 1378 лева, то ще получите 15%. Най-голям процент бонус за безплатен залог се дава при залози над 1378 лева – 20%.

Максималната сума за възстановяване е 276 BGN.

За да вземете безплатен залог от срещата между Джошуа и Руис на 8 декември, трябва да заложите сумата на промо кода в множествен залог преди мач или На живо с минимум 3 събития, като всяка от селекциите трябва да е поне 1.80.

Правила на офертата

Тази бонус оферта на 1хбет има правила и условия, които е нужно да бъдат спазени.

Едно от тях гласи, че промоцията се отнася единствено за първия направен залог на това събитие.

Ако даден играч в 1хбет е направил единичен залог и той загуби, ще получите бонус, равен на процент от Вашия първоначален залог.

В случай, че Вашият първи залог на боксовата среща е печеливш (или ако не е единичен залог), бонусът няма да бъде начислен.

За да участвате в тази бонус офертта е нужно да се съгласите на участие в бонус промоции в раздел Личен профил (Настройки на профила — Участие в бонус промоции).

Залогът може да бъде направен само с Вашите собствени средства.

Има пазари, които не се включват в тази промоция. Това са маркетите за различни видове хендикап, общо, както и пазари за четно/нечетно.

Букмейкърът 1хбет споделя в съобщението си за промоцията, че си запазва правото да анулира или отмени тази оферта, или да промени всяко от нейните условия във всеки момент като няма да прави уведомление или да посочи причина за това.

Любопитно за Джошуа

Любопитно преди срещата е, че от снимки от тренировъчния лагер на Джошуа се вижда, че той е загубил мускулна маса, влизайки в този двубой, намеквайки за по-защитен подход на удар и движение.

С явната идея за отмъщение в ума си, ранен нокаут обикновено се оказва популярен залог за феновете на Джошуа, но пазарите не очакват това да се случи.

Доста висок е коефициентът за Джошуа да нокаутира своя съперник в първия рунд - 28, а за да приключи двубоя във втория рунд коефициентът е 22.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС