Проблеми с вход в 1xBet (Как да влезем в сайта)

1xBet е хазартен оператор, функциониращ на световния пазар от над 10 години. Отличава се с богата спортна секция, хиляди слотове, игри с дилъри на живо, бинго и куп други забавления. Приемат се регистрации от територията на България, но отскоро букмейкърът ограничи достъпа до алтернативните линкове. За да се присъедините към сайта или за да посетите профила си, ще трябва да използвате VPN сървъри за вход в 1xBet. Процесът е максимално опростен, изпълнява се през браузър и не изисква специфични технологични умения.

👉🏻️ Влез в 1xBet от тук
Вземи Супер Бонус Сега

Защо има проблем с входа в 1xBet

Компанията доби популярност на българската сцена преди 4-5 години и оттогава набира родни потребители. Всеки е добре дошъл, може да се регистрира и да участва в най-различни онлайн залози.

Основният проблем обаче се оказва липсата на лиценз. Както знаете, у нас фигурира закон за хазарта, който забранява разпространението на нерегламентирани сайтове. За да оперират на пазара, букмейкърите и казината са задължени да преминават процедура по лицензиране от държавния регулатор. През 2020 г. бе преустановено съществуването на ДКХ, а функциите ѝ бяха иззети от НАП.

От 1xBet обявиха, че са подали документи за лицензиране в повечето европейски страни. Явно България е сред тях, тъй като информацията бе съпътствана от блокиране на линковете, водещи към платформата. В случай, че букмейкърът бъде узаконен, достъпът ще бъде отворен за всички, без ограничения.

Възможни решения за вход в сайта на 1xBet

Ако имате отворена сметка с наличен баланс, не се притеснявайте. Има няколко варианта за посещение на платформата, които ви позволяват да се логнете и да изтеглите спечелените суми.

Първата опция е чрез апликациите на 1xBet. Разработени са такива за мобилни устройства и настолни компютри (1xWin), включващи всички функции и услуги на оператора. Можете да ги изтеглите безплатно както на iPhone, така и на Android смартфони.

Другият вариант е чрез VPN сървъри. Съществуват различни безплатни приложения, които променят вашето IP и и ви дават достъп до сайтове, блокирани за България.

Какво е VPN и как ще помогне за вход в 1xBet

VPN е виртуална мрежа, с чиято помощ запазваме анонимността си в интернет. Тези сървъри променят IP адреса ни и дават възможност за влизане в уебсайтове, ограничени за нашата територия.

1хБет е сред блокираните страници за България, така че използването на VPN сървъри ще ви даде достъп до платформата.
Съществуват няколко вида VPN – апликации за изтегляне, приставки за уеб браузъри и платени виртуални мрежи. Най-удобни за употреба са приставките за Chrome, а дори Opera разполага с вграден VPN.

Вход в 1xBet през UrbanVPN

UrbanVPN е безплатен софтуер за промяна на IP адреса, който може да се използва по няколко начина. Единият от вариантите е да изтеглите VPN сървъра като приложение за Windows, което може да се осъществи от официалния сайт на компанията. Следва да инсталирате програмата и да я стартирате.

Нашият съвет е да използвате UrbanVPN като приставка за Chrome. За целта посетете страницата “Extensions” в браузъра, напишете “Urban Free VPN proxy” и го добавете.

  1. 1. Стартирайте UrbanVPN от раздела с изтеглени приставки;
  2. 2. Отворете 1xBet от тук;
  3. 3. Изберете държава Украйна, Русия или Норвегия от UrbanVPN;
  4. 4. Презаредете страницата;
  5. 5. Регистрирайте се, депозирайте и залагайте без ограничения.

👉🏻️ Отвори 1xBet от тук
Вземи Супер Бонус Сега

Държави, от които мога да вляза в 1xBet

Букмейкърът продължава да е достъпен за потребители от определени страни. В някои от тях разполага с лиценз, в други законът за хазарта е по-благосклонен към нерегламентираните сайтове за залози.

За вход в 1xBet изберете:

  • Украйна;
  • Норвегия;
  • Русия;
  • Бразилия.

Често задавани въпроси за вход в 1xBet

Защо не мога да вляза в 1xBet?

Онлайн букмейкърът изчаква лиценз в повечето европейски държави, което доведе до временно блокиране на достъпа до официалния сайт.

Кога 1xBet ще получи лиценз за България?

Засега няма официална информация дали 1хБет е подал документи за лицензиране в България. Ако съдим по действията на оператора, най-вероятно ще бъде узаконен до 1-2 години.

Мога ли да залагам в 1xBet през VPN?

Да, виртуалните мрежи са удобно средство за вход в 1xBet. Можете да използвате безплатен VPN, с който да посетите платформата и да се забавлявате без ограничение.

Ще има ли проблем с тегленето на пари?

Не, използвайки VPN сървър, влизате свободно в 1xBet и получавате достъп до всички залози и функционалности. Можете да теглите суми от баланса чрез избран разплащателен метод без такси за превод.

👉🏻️ Регистрация в 1xBet от тук
Вземи Супер Бонус Сега

Обобщение

Силно се надяваме, че този проблем, който изскочи пред залагащите в 1xBet през 2020 г., ще бъде решен през следващата календарна година. Това е един от най-успешните и разнообразни букмейкъри на пазара, а узаконяването му ще донесе съществени ползи както за потребителите, така и за държавата.
1xBet е огромна компания, развиваща се повсеместно в сфери като слот игрите, спортните залагания и покера. Плащанията се осъществяват за минути без такси, а акаунтът е максимално защитен с идентификация и криптиране на личните данни.
Докато букмейкърът получи лиценз за България, може да се посещава единствено през виртуални мрежи.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС