Оферта акумулатор на деня от 1xbet

Оферта акумулатор на деня от 1xBet

Съдържание:

 1. Описание на офертата
 2. Избрани срещи
 3. Спортове включени в офертата
 4. Заключение

Залогът „Акумулатор“ е добре известен в сайтовете за спортни залагания. Залози от този вид могат да се намерят в почти всички сайтове за спортни залози. Това на практика е права колонка, която повечето любители на хазарта използват всекидневно.

Този тип залози са много предпочитани, защото спечелената сума е много по-голяма от единичните пазари. Дори с минимален залог, може да си докарате доста прилични печалби.

Руснаците от 1xBet – букмейкърска компания, имат специално предложение за феновете на акумулаторните залози и в тази статия ще се опитаме да ви запознаем максимално добре с нея.

👉🏻️ Отвори сайта на 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

Какво е специалното на офертата “Акумулатор на деня”, предлагана на сайта 1xBet?

На сайта на руския букмейкър 1xBet, който приема български играчи, ще намерите предстоящи спортни срещи и събития, провеждащи се на живо.

Букмейкърът всекидневно публикува избрани от него мачове и ги комбинира в акумулатори. Може да ги намерите в началната страница на платформата на 1xBet.

Ако заложите акумулатори и прогнозите ви излязат печеливши, букмейкърът ще увеличи коефициента с допълнителни 10 %. Т.е ако сборът от вашите коефициенти е 10, вие всъщност ще получите 11. (На всеки 10 спечелени лева, букмейкърската къща плаща допълнително по 1 лев).

 • Тази специална оферта, не е достъпна с бонус средства.
 • Не се приемат и авансови залози.
 • Играчите не могат да добавят или изваждат мачове от първоначално определената права колонка.
 • Просто заложете на определените от букмейкъра срещи и се възползвайте от бонус коефициента и възможността за по-голяма печалба.

Най-хубавото нещо на тази оферта е, че допълнително спечелените средства не трябва да се преиграват. Печалбите не се водят като бонус и са достъпни веднага за теглене. Това различава офертата на 1xBet от други подобни промоции, които букмейкърите предлагат.

Къде се намират избраните срещи от селекцията акумулатор на деня?

Ще ги намерите в спортния раздел, по-точно секцията „на живо“.

В първата графа ще намерите предстоящите събития, на които може да поставите вашите залози, а в съседната графа „на живо акумулатор на деня“ ще намерите предлаганите прави колонки за лайв събитията на хазартната къща.

От горната страна има бутон, чрез които може да разглеждате различните прави колонки, които се предлагат за съответния ден или момент. Предлаганите прави колонки може да съдържат няколко мачове от различни спортове. В някои дни, сайта предлага само една възможност за този бонус.

След като си харесате колонката, натиснете секцията „добавете към фиша със залози“ и съответната права колонка ще се помести автоматично в колонката със вашия фиш. Там трябва да отбележите парите, които искате да заложите.

Във всеки акумулатор може да видите мачовете, техните коефициенти за избраните от 1xBet пазари.

Ако няма други срещи, в последната секция ще намерите вашият бонус коефициент, който е на стойност 1,10. Точно тази ставка е бонусът към вашата права колонка, чиято цел е да увеличи вашата печалба с 10%.

Какви спортове съдържа правата колонка – „Акумулатор за деня“

Офертата е за футболни срещи от цял свят, като често включва и други спортни събития.

Може да намерите пазари за краен резултат, но понякога се предлагат и други възможности като:

 • индивидуален сбор две над,
 • гол/гол,
 • хендикап пазари,
 • отбелязани помадения по време на полувреме/мач,
 • общ сбор над.

👉🏻️ Влез в 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

Заключителни думи за бонус и нашето мнение за „Акумулатор на деня“ от 1xBet

Ние смятаме, че това е наистина невероятна оферта, която може да ви донесе допълнителни 10% към коефициента.

Естествено, понякога може да не ви допаднат подбраните акумулатори за деня, но ако мислите да заложите на предлаганите мачове, защо да не пробвате да вземете по-голяма сума пари?

Офертата е достъпна за всички регистрирани потребители на 1xBet.

Нашето мнение е , че това е настина страхотна бонус оферта, каквато не се предлага от всички букмейкъри.

Най-хубавата част е, че бонусът идва под формата на чисти средства (без да е нужно да ги превъртате), които могат да бъдат изтеглени на момента.

Все пак е добре да знаете, че подбраните оферти „Акумулатори на деня“ не са като лотарийните билети. Печалбата ви не зависи изцяло от късмета. Нужно е максимално добре да се запознаете с мачовете и спецификите на различните пазари, за да имате успех.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС