Електронни спортове в 1xBet

Електронни спортове в 1xBet

Съдържание:

 1. Въведение
 2. Раздел eSports
 3. Опции за залози
 4. Залози на живо
 5. Видове eSports
 6. Заключение

В днешно време онлайн залаганията са развити до такава степен, че букмейкърите предлагат залози на електронни спортове.

Дори вече функционират букмейкъри само за електронни спортове, което показва какъв е прогресът на тези игри.

За разлика от виртуалните спортове, където всичко е компютърна симулация, в електронните спортове участват реални хора, които се състезават един срещу друг или в отбори в компютърна игра.

Интересът към този вид спортове нарастна до такава степен, че милиони гледат в интернет събитията на големи турнири, а хиляди изпълзват залите, когато състезанията се провеждат.

Руският букмейкър 1xBet предлага залози на електронни спортове, като в тази статия ревю за eSports ще разгледаме какви опции за залози се предлагат.

👉🏻️ Влез в света на 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

Въведение в електронните спортове

Интернет оказа огромно влияние върху видеоигрите.

Простият факт, че интернетът позволява на хората да играят игри срещу други хора от цял ​​свят, е достатъчно значителен, но също така доведе до промяна в типа игри, които са разработени от компаниите.

Това също помогна на състезатезанията изключително много, като улесни организирането както на официални, така и на неофициални състезания.

От началото на този век най-накрая електронните спортове започнаха да привличат широк интерес. Много състезания бяха предавани на живо онлайн и имаше голяма аудитория, която гледаше битките.

Някои от най-големите турнири дори бяха излъчвани от големи телевизионни оператори. Те започнаха да привличат официални спонсори, което доведе до значително увеличаване на наградни фондове.

Топ играчите станаха истински знаменитости, а впоследствие се въведе и терминът „електронни спортове“.

Професионалните лиги и турнири се лансираха редовно и цял свят, а електронните спортове бързо бяха приети като законен професионален спорт. След като това се случи, индустрията за залагане на еСпортове започна да процъфтява.

Първите залагания на eSports датират от 2010 година, като не отне много време на повече букмейкъри да добавят електронните спортове в тиража си и да разпространят този вид залагания.

Раздел eSports в 1xBet

В спортния букмейкър на 1xBet ще видите секцията за залози на електрони спортове. Вие може да видите всички налични събития и турнири, които се предлагат, като кликнете на категорията еСпортове.

Срещу името на самата категория играчите може да се информират колко срещи се предлагат.

Например ако разделът изглежда ето така: еСпортове (11) - то това означава, че има 11 налични срещи за залагане преди мач в 1xBet.

Разделът еСпортове в подреден по вътрешни категории, които включват дадения вид игра.

На първо място се изписва името на играта и след това турнира - например League of Legends ще е първото име на събитието, тъй като това е името на играта, а след нея ще е изписан и конкретния турнир.

За повечето събития на еСпортове вие имате голяма разнообразност от опции за залагане.

Какви са основните опции при залаганията на електронни спортове?

Преди мач в 1xBet винаги може да намерите залози за победител в сблъсъка, както и за дадена карта - първа, втора, трета и т.н.

Вие имате на разположение и опции за залози на хендикап или под/над за брой рундове /изиграни карти/.

Отделните маркети изцяло зависят от това какъв тип игра се провежда.

Например някои електронни спортове може да имат залози само за краен победител, тъй като се играе една единствена карта в мача.

Когато изберете даден залог, за да го добавите във фиша си със залози, просто кликнете на него и ще видите вдясно на екрана талона за залози.

Залагане на еСпортове на живо

В раздел "На живо" в букмейкъра 1xBet също ще може да намерите залози на електронни спортове.

Дори еСпортове на живо имат отделна секция, като ще бъдете препратени към специален раздел със залозите на eSports, когато от падащото меню на залаганията на живо изберете еСпортове.

Голяма част от екрана на вашия компютър при отварянето на залозите на живо на еСпортове ще бъде заета от прякото предаване от конкретно събитие, като също така ще видите и възможностите за залози.

Лесно може да сменяте различните събития, превклювайки между тях.

Например ако искате едновременно да следите 2 мача на живо на eSports, то може да го правите само с един клик от раздел На живо.

Всички опции за залагане на живо на тази дисциплина зависят спрямо хода на самата игра и имате доста повече възможности за залози в сравнение с опциите преди мач.

Кои електронни спортове се предлагат за залагане?

Това е много важна информация и тя интригува всички играчи.

Основните видове е-спортове за залагане в 1xBet са на игрите:

 • Counter-Strike: Global Offensive
 • Overwatch
 • Dota 2
 • Heroes of the Storm
 • Starcraft II / BroodWar
 • League of Legends

Като цяло това са основните eSports игри и към тях има най-голям интерес. Сайтът на 1xBet се е постарал да включи всяка от тях в тиража си. Вие винаги ще може да заложите на най-популярните турнири на тези спортове.

Вече разбрахте, че дори има картина на живо на събитията, когато правите лайв залози.

В 1xBet могат да се правят и още много залози на компютърни игри, сред които добре известните футболни игри - FIFA и Pro Evolution Soccer

Също така може да залагате на BattleField, World of Tanks, Formula 1 и много други. Феновете на бойните спортове пък могат да залагат на UFC, Tekken, Street Fighter.

👉🏻️ Заложи на любими eSports в 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

Заключение

1xBet е развил много добре своя раздел за електронни спортове. Букмейкърът поддържа по отличен начин този вид спорт и играчите ще намерят много събития за залагане.

Доста от срещите в раздел еСпортове имат голям брой залози, като всички опции са с добри коефициенти. Играчите в 1xBet и феновете на eSports турнирите ще останат много доволни от това, което се предлага.

Ние смятаме, че разделът еСпортове в 1xBet е един от най-добрите в онлайн букмейкърите и си струва да залагате на тези събития в руския букмейкър.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС