1xBet Верификация

1xBet Верификация

Съдържание:

 1. Верификация на сметка при теглене
 2. Лични документи
 3. Верификация с телефонен номер
 4. Евентуални проблеми с верифицирането
 5. Как да разберем дали профилът е верифициран?
 6. Обобщение

 

Руският букмейкър 1xBet е нагледен пример, че в сайтовете за спортни залози всеки играч може да се регистрира много лесно.

Дори в този сайт за спортни залагания вие може да направите регистрацията си за секунди, тъй като букмейкърът има опцията “Бърза регистрация”.

Използвайки този метод обаче, Вие не давате много информация за себе си, така че при теглене на пари е нормално от екипа на 1xBet да ви поискат някакъв документ за самоличност, който да им изпратите, за да докажете, че вие сте собственикът на този акаунт.

Много хора правят чужди регистрации и се опитват да измамят букмейкърите с фалшиви профили, поради което всички сайтове за спортни залози изискват верификация на сметка.

👉🏻️ Влез в сайта на 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

1xBet Верификация на сметка при теглене на средства

Когато натрупате средства във вашия акаунт в 1xBet, то е нормално да искате да направите теглене. Тогава обаче ще имате проблеми, ако не сте верифицирали акаунта си.

Вашата самоличност трябва да бъде удостоверена, като изпратите сканирани копия на лични документи.

Снимките на личните ви документи трябва да са ясни, за да са четливи и да се вижда информацията.

Екипът на 1xBet ще направи бърза проверка на изпратените от вас документи и ако всичко е наред, вие ще преминете процеса по верификация.

Целият този процес по верификация се нарича KYC (Know Your Customer) и всеки букмейкър го изисква. KYC обикновено е процес на две - три стъпки и докато акаунтът ви не бъде напълно потвърден, няма да можете да направите теглене.

Какви лични документи може да използвате за верификация на сметката си?

Документи за верификация в 1xBet

 • Лична карта;
 • Шофьорска книжка;
 • Паспорт;

Тези три типа документи могат да докажат, че дадено лице е притежател на сметката в сайт за спортни залагания. Общо взето във всички букмейкъри вие може да се верифицирате с лична карта, шофьорска книжка или паспорт. Точно такива са възможностите за верификация и в 1xBet, като само по този начин може да се защитите от бъдещи спорове и въпроси относно акаунта ви в руския букмейкър.

👉🏻️ Верифицирай след регистрация в 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

Понякога може да има още неща, които букмейкърите може да изискват от вас, за да завършите успешно верификацията:

 • сканиране на личната ви карта от двете страни, за да докажете възрастта и самоличността си;
 • доказателство за адреса, чрез сканиране на всякакъв вид сметка, като например сметка за телефон или електричество, не по-стара от три месеца.

Верификация с телефонен номер

Друга възможност за верификация при теглене на пари от букмейкъра е въвеждане на телефонния ви номер.

Това е процедура, която е желателно да направите още след регистрация на акаунта.

Ако сте използвали опцията за регистриране с 1 клик, то букмейкърът няма как да има телефонният ви номер.

С въвеждане на вашият телефон за контакт, то така ще повишите нивото на защита на акаунта.

Как става процедурата?

Трябва да отворите страницата “Личен профил“, където в дясно на екрана ще видите опцията да попълните вашия телефон, за да теглите средства.

Когато кликнете на банера, ще се отвори нов прозорец, в който може да напишете телефонния си номер, след което ще получите СМС код. Въведете този код и кликнете на бутона за активиране, като така процедурата ще бъде завършена.

Възможно ли е да има проблем с верифицирането и какво да правим?

На първо място трябва да кажем, че процесът на верификация е нещо, което трябва да направите със сигурност и ще бъде много по-лесно, ако го направите в началото. Ще ви спести време и проблеми. Вие спокойно може да залагате и да теглите средства след това, като няма да се притеснявате, че може да не получите парите си.

Ако например се получи забавяне при верифицирането на акаунта, най-добре е да се свържете с чат на живо. Там ще разберете много бързо какво става с верификацията на профила ви и изисква ли се нещо от Вас, което трябва да направите.

Често се случва букмейкърите да не верифицират акаунти, тъй като снимките на изпратените документи не са в добра видимост. Тогава с по-добра камера е нужно да снимате отново документите и да ги изпратите. В такъв случай всичко би трябвало да е наред и да може да верифицирате акаунта си.

Как да разберем дали профилът е верифициран успешно?

Когато от 1хbet прегледат вашите документи за самоличност и установят, че данните по сметката ви съвпадат с тези документи, то профилът ви ще бъде верифициран.

По и-мейл ще получите писмо, че акаунтът ви е минал успешно процеса на верификация. Така ще бъдете сигурни, че може да направите теглене и парите ви ще пристигнат по банковата сметка или пък в електронния ви портфейл.

Обобщение

По пътя към успешната проверка на акаунта на букмейкърите - всеки път, когато искате да изтеглите парите си, букмейкърът ще ви помоли да потвърдите самоличността си. Това въобще не е сложен или дълъг процес, така че не трябва да ви изнервя, дори и да бързате, да получите парите си.

За да пропуснете евентуално забавяне при теглене, то е най-добре да се верифицирате още след регистрация.

Процесът по верификация в 1xBet не е никак сложен, както сте се убедили от информацията в тази статия.

Спазвайте стъпките при верификация и няма да имате проблем с потвърждаването на самоличността си, а ако имате някакви въпроси винаги може да се обърнете към чата на живо в букмейкъра.

В случай, че се интересувате от mobile app на букмейкъра 1xBet - не пропускайте да прочетете статията ни "Мобилно приложение на 1xBet".

👉🏻️ Отвори 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС