Прогнозата на WinBet за изборите в САЩ

WinBet дава предимство на Байдън спрямо Тръмп на президентските избори в САЩ

Съдържание:

  1. Кой е фаворит
  2. Залог за партия
  3. Резултати от изборите

Президентските избори в САЩ са тема, която вълнува цял свят. Новият президент на Съединените щати ще бъде избран на 3 ноември като двама са големите фаворити - Джо Байдън и Доналд Тръмп. Популярните букмейкърски компании предлагат залози за следващия президент на Съединените американски щати, като българският сайт за спортни залагания WinBet има много атрактивни пазари. Основният пазар в раздел "Специални" в спортния букмейкър на УинБет е "САЩ Президентски Избори - Следващ Президент". Вие обаче имате и други опции за политически залози, които ще разгледаме в тази статия.

👉🏻️ Влез и Играй в Winbet
Вземи Бонус Сега

Джо Байдън е фаворитът на WinBet за победата на президентските избори в САЩ

На този маркет за залагане на следващ президент в УинБет виждаме, че представителят на демократическата партия Джо Байдън е фаворит с 1.46 коефициент спрямо 2.75 коеф. за нова победа на Доналд Тръмп, който да запази мястото си като държавен глава на САЩ. В останалите големи букмейкъри Байдън също е с по-големи шансове да спечели изборите. Платформата за прогнози oddschecker.com дава на Джо Байдън доста по-нисък коефициент за победа, като ставката за Тръмп леко се е увеличила.

Медийните сайтове в САЩ обаче подчертават, че Доналд Тръмп се справя по-добре в някои социологически проучвания, отколкото през 2016 г., и е възможно да успее да осигури отново победа в изборите. Медиите твърдят, че за да спечели Тръмп на изборите след броени дни, той ще трябва да води усилена кампания в щатите на бойното поле, както направи през 2016 г.

Според прогнозните данни на FiveThirtyEight, Джо Байдън е предпочитан да спечели изборите през 2020 г. срещу Доналд Тръмп. Предвижда се той да получи 346 гласа на изборите, докато Тръмп се очаква да получи 192. В големите щати на Америка, Байдън е фаворит ба избирателите. В Уисконсин вотът за Байдън е 53%, докато Тръмп е с 43%. В Пенсилвания Байдън води с 52%, докато Тръмп е с 46%. И накрая, в Мичиган, Джо Байдън води с 52%, докато Доналд Тръмп е с 46%.

WinBet предлага и залог за партия на победителя в изборите

В УинБет може да направите и залог за президентските избори в САЩ за партия на победителя. Демократическата партия е фаворит с 1.43 коефициент за победа, след като техният кандидат Джо Байдън е с по-големи шансове да спечлеи изборите. Ставката за републиканската партия е 2.70 - почти колкото е и коефициентът за нов мандат на Доналд Тръмп. В последните дни някои букмейкъри обаче намалиха коефициента на Тръмп, така че настоящият държавен глава на САЩ явно има не лоши шансове да победи в предстоящите избори.

Българският букмейкър УинБет предлага залози и за партията победител във всеки един щат в САЩ, което е впечатляващо. Например може да прогнозирате коя партие ще спечели в Тексас, Охайо, Невада, Мичиган, Кентъки и т.н. Рядко се вижда наш букмейкър да предлага такова разнообразие от залози за президентските избори в САЩ. Само след регистрация в УинБет обаче може да залагате на тези опции. Ако спечелите от залозите за политика пък ще трябва сметката ви да е преминала верификация, за да може да изтеглите.

👉🏻️ Направи Залог в Winbet
Вземи Бонус Сега

Кога ще са ясни резултатите от изборите в САЩ?

В миналото не винаги е било така, че резултатът от изборите в САЩ да е известен през нощта или дори на следващата сутрин. През 2000 г. страната чака почти 40 дни след изборната нощ, за да научи, че Джордж Буш е победил Ал Гор, след като във Флорида се изисква преброяване на гласовете. Тъй като гласуването в САЩ тази година ще бъде много по-различно поради предпазните мерки за коронавирус, изглежда доста вероятно резултатът от президентските избори в САЩ през 2020 г. да не бъде известен няколко дни след 3 ноември.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС