eSports Турнир от Уинбет

eSports Турнир от Уинбет

Съдържание:

  1. Как се участва?
  2. Пример
  3. Награди
  4. Заключение

През месец май, особено в първите седмици, се очаква отново да има много малко спортни събития заради пандемията от коронавирус. Поради тази причина фокусът на букмейкърите е насочен другаде - към електронните спортове и виртуалните игри.

ESports Турнир с награден от фонд от 15 000 лева е най-новата промоция на българския букмейкър WinBet. Офертата е активна от 4 май и ще продължи до 10 май, като за този период всеки ден може да спечелите големи парични награди.

👉🏻️ Влез в Winbet
Вземи Бонус Сега

Как се участва в ESports Турнир?

В момента се провеждат много събития от електронните спортове. В УинБет може да залагате на тях и всеки залог е възможно да ви донесе награди. Всички регистрирани и нови клиeнти на игралния сайт на WinBet при залози с реални средства ще могат да вземат участие. Какво е нужно за класиране за участие?

Трябва да сте направили поне един залог в eSports в спортния букмейкър, както и FIFA & PES в раздел футбол в букмейкъра. Правилата на турнира са доста лесни, тъй като няма и минимален залог за участие, а класирането в турнира се извършва на базата на най-високата печалба, спрямо направения залог, умножена по средния залог на играчите за 24 ч.

Ето и нагледен пример как се изчисляват точките в eSports турнира:

Да кажем, че вие сте направили печалба 50 лева със залог от 1 лев, но вашия среден залог за деня е 5 лева. В такъв случай (50 / 1)*5 = 250 точки. Вие сте спечелили 250 точки за турнира по електронни спортове на УинБет.

Друг играч пък е направил печалба от 200 лева със залог 10 лева, а средният му залог за 24 часа е 2 лева. Той обаче има само 40 точки и изостава от вас в класирането на турнира - (200 / 10)*2 = 40 точки.

Важно! Ако двама или повече играчи са с еднакъв резултат (да кажем за деня имат натрупани по 150 точки), по-предна позиция ще този, който е реализирал печалбата си първи.

Залози с бонус средства не се зачитат за участие в турнира, дори и да направите голяма печалба на електронните спортове!

Награди в турнира

Всеки ден играчите могат да спечелят големи награди.

  • В първия четири дни от турнира, завършилият играч с най-много точки ще вземе 300 лева. Вторият в класирането ще получи награда от 200 лева, а следващите двама ще получат по 100 лева. Освен това има и допълнителни по-малки награди за класиране в топ 10.
  • В петия ден на турнира стойността на наградите се увеличава. Първият ще получи сумата от 500 лева, докато заелият второ място ще бъде награден с 200 лева. Трима играчи ще получат награди на стойност 100 лева, а четирима потребители на УинБет ще бъдат зарадвани с по 50 лева. Приготвени са и единадесет награди на стойност 20 лева.
  • Ден 6 от турнира предлага идентични награди спрямо предходния ден, като единствената разлика е, че вторият в класирането за деня ще вземе 300 лева.
  • В последния ден на турнира eSports в УинБет се раздават и големите награди. Потребителят с най-добро постижение за цялото състезание ще спечели 5000 лева! Вторият в класирането ще вземе 2000 лева, а за трето място наградата е 1000 лева.

Кога се изплащат наградите

Както вече разбрахте, тази промоция на WinBet предлага много големи награди. Те ще се кредитират в сметките на играчите до 23:00 ч. на следващия ден след генериране на наградите.

Когато сумата е изплатена по сметката на играчите не се налагат никакви ограничения за използването й. Това означава, че може свободно да залагате на спорт и казино игри. Няма условия за превъртането на сумата!

👉🏻️ Залагай на Електронни спортове в Winbet
Вземи Бонус Сега

Заключение

ESports Турнир с награден от фонд от 15 000 лв. е страхотна промоция за всички играчи, но най-вече за тези, които следят електронните спортове.

С печалби на събитията от секция eSports в Уинбет може да спечелите още големи награди, благодарение на най-новата оферта на WinBet.

Букмейкърът винаги се стреми да предлага атрактивни промоции на своите клиенти и го доказва с тази бонус оферта в началото на месец май. Възползвайте се от турнира още днес и реализирайте печалби, за да участвате в битката за ежедневните награди и големите бонуси в края на надпреварата.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС