Залози на футбол в Winbet

Залози на футбол в Winbet

Съдържание:

 1. Раздел футбол
 2. Меню на футболната секция
 3. Пазари
 4. Коефициенти
 5. На живо
 6. Електронен фиш
 7. Спиране на залога

Футболни залози в Winbet – преди мачове и на живо, пазари и коефициенти

Winbet привлича играчи с чудесния бонус за нови клиенти, както и с разнообразието от спортове в секцията за спортни залагания, множество пазари и много добри коефициенти.

Не пропускайте да се запознаете и с най-новият бонус от Уинбет, специално за най-гледаните футболни дербита. Повече за него в новата ни статия за Derby Boost.

В секцията на живо играчите могат да залагат по време на избраното събитие. Всички тези условия за залагащи са много атрактивни и популярността на Winbet сред привържениците на най-популярния спорт – футбола, е изключително голяма.

Тук ще разгледаме условията за залози на футбол, които можете да намерите в секция Спорт на онлайн букито, както и възможностите за залагания на футболни мачове в секцията на Живо.

👉🏻️ Влез в сайта на Winbet
Вземи Бонус Сега

Първият етап – отваряне на страницата с футболни събития от менюто в спортната секция

Футболни залози winbet

В секция Спорт, в менюто от лявата страна, в началото са най-предпочитаните турнири. Първенства като Шампионска лига, NBA и други водещи събития са на първо място тук.

Веднага след най-предпочитаните турнири ще видите футбола. Той е на първо място в списъка на спортовете.

За всеки спорт ще видите колко събития се предлагат за следене и залагания.

При футбола обикновено броят надхвърля 2000, което е разбираемо, защото повечето играчи започват с прегледа именно на футболните събития.

Ако се интересувате от австралийски и американски футбол, в менюто ще намерите и тези спортове по-долу.

Кликнете върху названието на подсекция Футбол и ще отворите списък с футболните мачове, от които можете да изберете такива, на които да направите залози.

Какво ще намерите в менюто в подсекцията за футбол

Видове залози на футбол в уинбет

На първо място отново ще видите водещи турнири, основно тук се включват водещите европейски турнири. Към момента на написването на настоящата статия на първо място в подсекцията е Шампионската лига.

След това следват подсекциите за мачове по страни. България е на първо място, следвана от другите страни с най-изявени футболни успехи, като Англия, Германия, Испания, Италия, в азбучен ред.

Следват другите значими турнири, към момента на писане на този материал те са Лига Европа, Шампионска лига и предстоящото Европейско първенство. Има подсекция за международни клубове и още подсекции по страни.

Отворете секцията, която ви интересува, Шампионска лига, български футбол, Лига Европа и т.н.

Когато изберете мач например от Шампионска лига, ще видите на коя дата ще се проведе той, началния час на мача, коефициентите за основните пазари, бутон за статистика, свързана с мача, а също и бутон за достъп до пазарите. В зависимост от значимостта на мача ще имате избор от по-малко или повече на брой пазари.

Статистиката е от много голяма полза при вземането на решения за залозите.

В прозорецът, който се отваря към дадения мач, ще видите не само колко загуби имат отборите в последните няколко мача, или дали нямат загуби, както и колко пъти е спечелил всеки от отборите по време на минали срещи с другия отбор, колко загуби имат, колко са равенствата, каква е головата разлика между отборите.

По-подробно за пазарите за футболни мачове

Пазари на футболни мачове уинбет

Пазарите са много важни за залаганията при всеки спорт, и при футбола те имат важно значение, тъй като различните играчи търсят различни пазари.

При водещите мачове е гарантирано разнообразието от пазари. В тази подсекция на Winbet ще намерите над 400, дори над 500 варианта за пазари за тях.

Ето какви основни пазари предлага Winbet за футболни залагания:

 • победител
 • хендикап
 • азиатски хендикап
 • точен резултат за полувремето
 • точен резултат за мача
 • брой голове за отбор

За мачове от водещи първенства, като Шампионска лига, Лига Европа, Серия А, ще намерите и още много други пазари:

 • общо голове за отбор на полувреме
 • отбор да спечели на нула
 • чиста мрежа за отбор

Коефициентите за футболни залози

Коефициентите са едно от условията за реализиране на добри печалби. Затова Winbet се грижи и за този фактор, за да удовлетвори изискванията на играчите.

Високите коефициенти, особено за нестандартните пазари, са предизвикателства и могат да бъдат предпоставка за отлични печалби.

Не винаги в сайта на Winbet ще намерите най-високите коефициенти, но нивото им неизменно е високо, така че си заслужава да залагате на футболни мачове с букмейкъра.

Освен това малко от другите популярни букмейкъри предлагат такива коефициенти, така че Winbet винаги е сред първите по високи коефициенти за спортни залагания, включително за футбол.

За сложните пазари коефициентите са по-високи, но трябва да помните, че тук и рисковете от загуба са по-големи.

Ако искате да залагате с по-малки рискове, изберете залози с по-малки коефициенти за основни пазари, където рискът е по-малък.

Залаганията на футбол на живо в Winbet

Футбол на живо уинбет

Залаганията по време на протичане на мачовете стават все по-търсени от футболните запалянковци. Те са много по-вълнуващи, поради динамиката, която изменя нещата за минути и дори за секунди.

Отворете секцията На живо и намерете футбола в менюто от лявата страна. Ще видите колко на брой срещи се предлагат за залагания на живо в момента.

След отварянето на подсекцията ще видите кои срещи се предлагат на живо, коя минута от мача тече, а при избор на мач в централната част на екрана ще видите подробностите.

Анимираната графика ще показва какво е развитието в момента, кой отбор атакува. Над нея ще видите графика на ударите и реализираните голове.

Отстрани под резултата до момента ще видите информация за корнерите, жълтите и червените картони.

Под тях ще видите бутони за основните, азиатските и за всички пазари. Тук опциите са както при залаганията преди срещите в спортната секция, подсекция Футбол. Ще намерите пазари като:

 • общ брой голове
 • победител в мача
 • точен резултат от мача
 • кой ще отбележи следващия гол
 • колко гола ще бъдат отбелязани до дадена минута в мача

Коефициентите се изменят в реално време, така че трябва да реагирате бързо, за да заложите в подходящия момент. При залаганията на живо на футболни мачове ще можете да виждате и всяка промяна на коефициента, изразявана с червени стрелки при понижаване и зелени стрелки при повишаване.

Електронният фиш

Фишът, в който ще се отразяват избраните от вас залози, се намира от дясната страна на екрана, както при всички спортове в Winbet.

При избора на залог той автоматично ще се появи във фиша.

Опцията за спиране на залога

Както в спортната секция, така и в секцията На живо можете да използвате опцията за спиране на залога, ако развоят на мача е такъв, че се очертава вашият залог да загуби.

Така ще изгубите известна сума, но ще си спестите загубата на цялата сума на залога. Тази опция ще намерите в електронния фиш.

👉🏻️ Стартирай с успешни футболни залози в Winbet
Вземи Бонус Сега

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС