Тенис залози в Winbet

Тенис залози в Winbet

Съдържание:

 1. Залози на тенис
 2. Подсекция Тенис
 3. Водещи турнири
 4. Видове пазари
 5. На живо
 6. За какво да внимаваме?

Залагания в подсекцията Тенис и в секцията На живо, с разнообразни пазари

Несъмнено запалянковците по тенис са много, а турнирите от световно значение предлагат много вълнуващи мачове с възможности за залагания.

Турнирите събират редица състезатели с топ форма в тениса и са включени в секцията Тенис на Winbet.

Затова не е учудващо, че толкова много играчи посещават онлайн букмейкърските сайтове, а при Winbet ще намерите разнообразие, добри коефициенти за залаганията и различни пазари, което ви гарантира подходящ избор.

👉🏻️ Отвори сайта на Winbet
Вземи Бонус Сега

Регистрирайте се и влезте в подсекцията Тенис

Тенис в уинбет

Ако още не сте клиенти на Winbet, сега е време да се регистрирате и да грабнете и началния бонус за нови клиенти.

След регистрацията трябва да потърсите секция Спорт, която е първата в менюто горе, а от там ще влезете и в подсекцията Тенис. Лесно ще я намерите, тъй като списъкът на спортовете започва с най-популярните; на първо място е футболът, а на второ е тенисът.

Когато отворите подсекцията Тенис, ще можете да видите списък на всички събития в този спорт.

Ако предпочитате да прегледате мачовете само за днес, за утре, или за седмицата, можете да изберете съответната опция от менюто отляво.

Тенис турнирите са винаги присъстващи в тази секция, тъй като предлагат най-интересните възможности за залагане.

Прегледайте кои турнири се предлагат в сайта в тази подсекция, както и колко мачове към дадения турнир са представени.

Използвайте статистиката, която можете да видите за всеки мач – към всеки от тях има бутон, който при натискане ще ви покаже полезни данни за използване при избора на залог.

В централната част на екрана ще намерите на първо място мачовете, които се играят на живо сега, в момента.

Следват топ залозите, а на трето място са предстоящите мачове. За всяка от тези секции изберете Тенис от менюто на реда на заглавието и ще видите кои са съперниците, както и коефициентите.

Както и при другите спортни секции, ще намерите фиша от дясната страна, горе, с разделите за обикновен залог или система, а долу се намира жълтият бутон за спиране на залога – Cash Out.

Следете водещите турнири

Водещи тенис турнири

В спортнате секция, в подсекцията Тенис, ще намерите турнири за мъже и за жени.

Ето кои турнири можете да следите и да залагате на тях в подсекцията Тенис:

Турнирите за мъже включват срещи от турнирите от Големия шлем: Откритото първенство на Австралия, Откритото първенство на Франция, турнира Уимбълдън, Откритото първенство на САЩ.

 • Наблюдавайте и залагайте на срещи от Олимпийските игри.
 • Отборните състезания, включващи Купата Дейвис, АТР Тур и други водещи първенства също са налични за залагане в сайта на Winbet.

От турнирите за жени също можете да залагате на срещи от турнирите в Големия шлем, на мачове от Олимпийските игри, отборни състезания като Фед Къп и Хопман Къп, и други срещи и турнири в центъра на вниманието на следящите женския тенис.

Ще видите, че както сингъл мачовете, така и мачовете по двойки се включват в подсекцията Тенис на Winbet.

Пазарите за тенис в Winbet

Видове пазари на тенис

Пазарите ще ви предложат множество варианти за избор.

Естествено те зависят от самото събитие, към кой турнир е то и какъв е видът му. При срещите, за които има възможности за множество пазари, можете да намерите и до 50 на брой.

Ето основните типове, от които можете да избирате:

 • победител в мача
 • победител в даден сет
 • точен резултат от мача
 • под/над за броя на геймовете
 • хендикап

По-предизвикателните пазари, като точен резултат за даден сет, броят на геймовете за състезател или за двамата състезатели в мача и други също са включени за някои срещи.

Тези пазари са с по-високи коефициенти и ако приемете предизвикателството и заложите, можете да спечелите много добри печалби.

За запалянковците, следящи турнирите от Големия шлем, се предлага и възможността да заложат на победителя в дадения турнир.

И тук коефициентите са високи, така че рискът при поставянето на залога си струва.

Ако ви интересува къде можете да намерите възможността да заложите на победителя в турнир от Големия шлем, ще намерите тази възможност след списъка на типовете тенис асоциации.

Залагайте на живо за по-вълнуващи преживявания

Залози на живо на тенис уинбет

В секцията на живо, която можете да изберете от менюто горе в сайта на Winbet тенисът също е на второ място, след футбола.

След като изберете спорта, ще видите отляво списък на срещите, предавани на живо. Освен текущия резултат ще видите към всяка среща и кой сет се играе.

В централната част на екрана ще видите да се играе срещата, изобразена чрез интерактивна графика.

Така ще можете да следите развитието в реално време. Под резултата, който е реализиран до момента, ще видите и статистика за самата среща.

Под графиката ще намерите и пазарите за залагания.

Тук ще установите, че разнообразието от пазари за срещите на живо е по-голямо. Те се променят с всеки момент, затова се появяват нови възможности.

Коефициентите също се променят в реално време.

И тук след като изберете пазар, той ще бъде отразен във фиша, намиращ се на познатото място, в дясната част на екрана отгоре.

В секцията На живо букмейкърът все още не предлага пряко предаване, но възможностите за проследяване на мачовете в реално време компенсират това.

Какво трябва да имате предвид при залаганията на тенис

Преценката на шансовете въз основа на статистиката е много важна.

Ако даден играч е печелил в последно време, все пак преценете дали е разумно да заложите на него.

При водещите турнири умората се натрупва и може да се случи печелилият последните мачове да се изтощи и да загуби.

Вече споменахме, че Winbet предлага и хендикап залози на тенис мачове. Тук трябва да се пазите от надценяване на фаворитите и да прегледате внимателно информацията за аутсайдерите и за представянето им до дадения момент, често те са подценявани.

Акумулаторните залози в сайта на Winbet са още едно изкушение за играчите. Но при такива залози също трябва да спазвате някои правила.

На първо място, по-добре е да избирате мачове на сингъли. Освен това е за предпочитане да не комбинирате много мачове в даден акумулаторен залог.

Изобщо анализирането на мачовете е много важно за постигане на правилни прогнози. Прегледайте срещите, в които е участвал даденият състезател, колко са на брой, дали не са много и вече да се натрупва умора. Можете да намерите много анализи на представянето на водещите тенисисти през последно време, в дадения турнир до сега и т.н.

👉🏻️ Стартирай с топ залози на тенис в Winbet
Вземи Бонус Сега

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС