Теглене на средства от Winbet

Теглене на средства от Winbet

Заявяване на сума за теглене от Уинбет

Когато се регистрирате в сайта на популярния онлайн букмейкър Winbet, идва време за депозиране на средства. От този депозит ще направите първия си залог, а след време, когато в сметката ви се събере известна печалба, ще трябва да пристъпите и към теглене. Тук ще разгледаме процедурата на теглене, за да сте информирани и да преминете бързо и лесно през нея.

Заявяване на сума за теглене

Теглене от уинбет

Първата стъпка от процедурата по тегленето е да оформите заявката си.

За целта трябва да сте влезли в профила си.

Потърсете надписа Депозити и изплащания – ще го намерите отляво. Кликнете върху надписа, за да влезете в раздела за депозиране на суми и изплащания, от където трябва да изберете Изплащания.

В отворения прозорец за изплащания ще видите сумата, която е налична за изтегляне. Под нея ще видите още две полета, в които трябва да попълните избора си.

В първото поле трябва да изберете какъв метод за теглене предпочитате. Във второто трябва да попълните сумата, която искате да изтеглите.

Последната стъпка е натискането на бутона Изтегли.

Условията на Winbet за бонусите включват превъртане на бонусната сума определен брой пъти.

Ако все още не сте превъртяли бонуса толкова пъти, колкото се изисква, бонусната сума няма да е към сумата, която можете да изтеглите, и ще бъде показана отделно.

Какви начини и срокове за теглене предлага Winbet

Mетоди за теглене в уинбет

Броят на методите за теглене не е голям, но те включват най-популярните опции и са удобни за клиентите.

Освен теглене с кредитна или дебитна карта или чрез банков превод, за които срокът за извършване на транзакцията е между 2 и 10 работни дни, можете да теглите чрез ePay или чрез EasyPay. При тези два метода транзакцията се извършва веднага.

Трябва да имате предвид, че ако банковата ви карта е издадена в България или ако банковият превод е заявен до българска банка, транзакцията ще бъде извършена по-бързо, в срок от до 5 работни дни.

Преди да използвате карта за разплащания в сайта, трябва да знаете дали тя ще бъде приета от системата на Winbet. В сайта се приемат разплащания с карти Visa и Mastercard.

Какви са минималните и максималните суми, които можете да теглите

За всички методи, предлагани от букито, минималната сума е 30 лева.

За теглене към банкова карта лимитът е 10 000 лева, а за EasyPay е 5000 лева. За останалите два метода няма посочен а максимална сума.

Какви такси дължите за всеки метод Затвори
Самият онлайн букмейкър не удържа такси. Ако ви бъде удържана такса, тя ще бъде от самата банка или система, чрез която извършвате тегленето.

Уведомителен имейл за приключване на заявката за обработване Затвори
След успешното обработване на заявката ви ще получите имейл от Winbet, уведомяващ ви за това, че обработването вече е приключило и можете да усвоите сумата. Ако не получите имейл с такова уведомление, вероятно има някакви проблеми, свързани със заявката ви. Затова се свържете с поддръжката, за да изясните каква е причината за забавянето на уведомлението.

Една от причините за забавяне може да е неизпълнено верифициране

Верифицирането на профила ви в Winbet е процедура, която непременно трябва да преминете преди първото теглене. Тя се извършва само веднъж и чрез нея онлайн букито проверява самоличността ви чрез сканирани копия на документи, които изпращате чрез сайта.

Данните от документите, които изпращате, се сравняват с информацията, която сте въвели при регистрацията.

Ако още не сте преминали процедурата, няма да можете да теглите от сметката си.

Проверете какви документи са необходими, сканирайте ги и изпратете копията до Winbet. След приключването на верифицирането вече няма да има пречки за теглене.

Напомняме, че Winbet има лиценз от Държавната комисия по хазарта и това гарантира сигурност и защитеност на вашите лични данни.