Регистрация в Winbet

Регистрация в Winbet

Winbet е един от основните букмейкъри, привличащи играчи. За това има редица предимства, които обещават интересни и ползотворни залагания – разнообразие на пазари, статистика в помощ на залагащите, секция На живо, както и възможност за спиране на залога. Да не забравяме и уникалните възмосности, които ни дава Казино раздела на този букмейкър.

Мобилната версия на сайта е удобство, което дава възможност за залагания по всяко време. Към тези предимства се добавят и много привлекателните бонуси за нови играчи. И така, ако все още не сте се регистрирали в сайта на онлайн букмейкъра, вече е време да направите това. Процедурата е проста и лесна и няма да ви отнеме много време.

Попълнете формуляра за регистриране на нови клиенти

Winbet създаване на акаунт

Натиснете зеления бутон Регистрация. Ще го намерите в горния десен ъгъл на екрана.

Първа страница на формуляра

След натискането на бутона Регистрация ще се отвори страница с формуляра за регистрация на нов клиенти.

Тук трябва да попълните определени данни, за да създадете своя профил в сайта. Тогава вече можете да започнете да залагате.

Данните, които трябва да въведете, включват трите имена, пол, гражданство, личен номер – това е единният граждански номер за българи.

Освен това трябва да въведете телефонния си номер.

С това сте попълнили първата страница.

Втора страница на формуляра

Във втората страница на формуляра ще трябва да попълните първо потребителското име, което ще използвате в сайта на Winbet, и паролата.

Потребителското име трябва да бъде с дължина между 6 и 20 символа. Използвайте букви – от латиницата и от кирилицата, както и цифри от 0 до 9.

За паролата изискването е дължина също между 6 и 20 символа, от които поне един трябва да е буква и поне един да е цифра, а освен това можете да използвате и специални символи и интервал.

След това трябва да потвърдите паролата, като я въведете още веднъж. Това е стандартно изискване при регистрация в сайтове, което ви е познато.

Регистрация в уинбет попълване на данни

Следващата стъпка е да попълните имейл адреса и псевдонима си. Нека поясним какво се има предвид по псевдоним. Първо, той трябва да е различен от потребителското ви име. Второ, това е име, което ще бъде видимо за другите играчи. Дължината на псевдонима трябва да бъде минимум 3 символа и максимум 20. Използвайте букви и цифри.

Важно е да попълните имейл адрес, който използвате често, защото Winbet ще ви изпраща имейли, първо ще получите линк за потвърждаване на регистрацията, а след това ще ви уведомява за промоции и други новости.

Следва попълване на контролния въпрос за сигурност. Изберете от въпросите, които ви предлага Winbet. В следващия ред въведете отговора.

Последният ред, в който трябва да направите избор, е редът за валутата, която ще използвате в букмейкърския сайт. Имате възможност за избор между лева и евро.

Следващата стъпка, която трябва да направите във втората страница, е да отбележите в квадратчето, че не сте робот.

По-долу можете да въведете промоционален код, ако ще използвате такъв.

Последните три реда изискват да направите следното:

  • да отбележите, че сте съгласни с условията на сайта
  • да потвърдите, че сте на възраст най-малко 18 години
  • да посочите искате ли да получавате новини от Winbet

Най-отдолу на втората страница ще видите два бутона – Назад (ако искате да се върнете и да коригирате нещо от първата страница) и Регистрация.

Потвърждаване на регистрацията чрез линка, изпратен чрез имейл

Натискайки бутона за регистрация, вие приключвате с процеса на регистрирането.

Ще се отвори нова страница с покана да проверите имейла си и да потвърдите регистрацията на линка, който ще ви изпрати Winbet.

Влезте в имейла си, отворете изпратения от букмейкъра имейл и натиснете бутона за потвърждаване на регистрацията в него.

Този бутон съдържа линка, с който ще извършите последната стъпка – потвърждаването.

Линкът ще ви отведе до сайта на Winbet и ще видите съобщение, че активацията на профила ви е извършена успешно.

Вече е време да започнете залагания в Winbet.