Мобилни залози в Winbet

Мобилни залози в Winbet

Залагания от мобилното устройство – влизане в профила, залози, пазари, разплащания

Това е тема, особено важна за тези, които използват мобилните устройства, за да влизат в Winbet и да правят своите залози.

Ще приветствате това, че мобилната версия на сайта се използва лесно и ще имате всички възможности за залагания и за игри в казиното на букмейкъра.

Зареждането и използването на сайта са безпроблемни и през мобилна мрежа, не само през безжична връзка.

Освен това ще ви бъдат предоставени както начален бонус за спортната секция, така и другите бонуси, които Winbet предвижда за поощряване на играчите.

Няма да имате специален бонус за това, че използвате мобилно устройство, но другите бонуси са достатъчни стимули.

Устройствата, на които можете да отваряте и използвате сайта за залози

Мобилно приложение в ios за winbetМобилните устройства, на които можете да отваряте сайта на Winbet, са много.

Тук ще изброим някои от тях. Устройствата, използващи iOS, са сред тях, както и тези с операционна система Android. Така че освен iPhone и iPad устройства, можете да отваряте сайта в мобилната му версия на Samsung, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, както и на редица други устройства.

Просто отворете сайта в браузъра си. Няма нужда от използването на специални настройки. Когато отворите секция Спорт в мобилния браузър, ще имате достъп до всички спортни срещи, пазари и т.н., които можете да използвате в нормалната версия.

Какви опции са достъпни за използващите мобилната версия

Естествено мобилната версия на букмейкърския сайт е олекотена, както и другите мобилни версии на сайтове, но вие ще намерите всичко, което намирате с отварянето на Winbet сайта на настолен компютър.

След зареждането в мобилния ви браузър сайтът ще се адаптира към размерите на екрана на устройството ви.

Ще можете да захранвате и сметката си, да се свързвате с отдела за връзка с клиенти, и т.н.

Изображенията, които ще виждате в мобилната версия, са с отлично качество. Разположението на елементите, на бутона за влизане в сайта, както и менюто, са сходни с тези в нормалната версия. Дизайнът е по-изчистен, но подобен, така че няма да се получи объркване и търсене на необходимите секции.

Дори системата ще ви напомня да завъртите екрана на устройството си, за да имате същия изглед както на настолен компютър.

А при залаганията разширяването на електронния фиш, така че да запълва целия екран, ще ви осигурява лесно попълване и преглед на селекциите.

И в мобилния вариант на Winbet лесно ще намерите бутона за Cash Out.

Залагания на живоМобилно приложение за winbet в android samsung

За любителите да залагат на живо тази възможност е достъпна и в мобилната версия.

Напомняме, че коефициентите при срещите на живо се менят много бързо, затова следете интересуващата ви спортна среща и уловете подходящото време за залагане.

И тук можете да използвате възможността за спиране на залога, ако видите, че срещата се развива така, че можете да реализирате загуба.

Важно е да знаете какви начини на плащане можете да използвате от мобилно устройството

Можете да използвате всички методи от стандартната версия и в мобилната, когато правите депозити. Те са много и изискванията са същите, както при стандартната версия.

За тегления можете да използвате само два начина на плащане: чрез банкова карта, дебитна или кредитна, или по банков път.

И така, след регистриране в Winbet, което можете да направите и през мобилното си устройство, ще можете да залагате пълноценно, използвайки всички опции и улеснения, предвидени за клиенти в спортната секция.

Ще имате достъп до цялото разнообразие от спортни мачове, пазари, както и много добри коефициенти за залаганията ви. Така по всяко време ще можете да влизате в секцията за спорт и спортни залагания и да играете там.

Намерете секцията за спорта, който търсите, в лявата част на менюто, а от там изберете срещата, която ви интересува. Разгледайте вариантите за пазари, коефициентите и направете селекциите си.