Верификация на акаунт в Winbet

Верификация на акаунт в Winbet

Верифициране на акаунта ви – задължителна процедура, за да можете да теглите печалби

След като откриете нов акаунт в сайта на Winbet и активирате регистрацията си чрез линка, изпратен ви по имейл от букмейкъра, можете да започнете да залагате. А преди да получите първото изплащане на печалбите, които сте реализирали, ще трябва да преминете процедурата на верифициране.

Верифициране означава „проверка“. Чрез тази процедура Winbet ще провери вашата самоличност. За процедурата на верификация е необходимо да отделите известно време, за да изпълните всички стъпки, предвидени от букмейкъра.

Преди да преминете процедурата на верификация, ще можете да депозирате и залагате

Преди верификацията, като сериозна проверка на самоличността ви, Winbet ще ви дава възможност да депозирате и да правите залози. Но тегленето на суми от сметката ви ще бъде възможно само след успешно приключило верифициране.

Как да започнете процедурата на верифициране

За започване на процедурата трябва първо да влезете в акаунта си в сайта. В менюто трябва да изберете Профил. Така ще отворите нова страница, в която има подкатегория Документи. От там ще отворите следващата страница.

В нея ще можете да качите сканирани копия на изискваните от букмейкъра документи за доказване на самоличността ви. Можете да качите и ясни снимки на документите. Файловете трябва да са от тип .jpg или .png. Необходимо е всеки файл да е с обем под 6 МВ.

Полетата за документи

Полетата, в които ще изберете копия на документи, за да ги качите в профила си, са три. Те са следните:

  • Документ за самоличност – тук можете да качите сканирано копие или снимка на вашата лична карта или паспорт, или шофьорска книжка. Важно е документът да е с актуална снимка.
  • Кредитна или дебитна карта – тук трябва да качите сканирано копие или снимка на банковата карта, която ще използвате за плащания. Трябва да сканирате или направите снимка както на лицевата страна, така и на гърба на картата. Тук трябва да предприемете мярка за сигурността на средствата в банковата ви сметка, към която е свързана картата, затова закрийте последните три цифри на обратната страна на картата, или така наречения CVV код. Закриването няма да причини проблеми при верифицирането.
  • Поле за други документи – това поле е за качване на други документи, ако Winbet прецени, че трябва да ги изиска. Изискването на други документи се налага рядко, така че най-вероятно няма да се наложи да качвате сканирано копие или снимка на ваш документ в това поле.

Приключване на изпращането на документи за верификация

На страницата с полетата за качване ще видите и бутон с надпис Изпратете. След като сте качили копие от документ за самоличност и от банкова карта, натиснете бутона, за да изпратите копията за верифициране от служителите на Winbet.

След като получи документите и ги разгледа, екипът на букмейкъра ще ви съобщи дали верифицирането ви е приключило успешно.

Целта на верифицирането

След като получат копията на документите ви, служителите на Winbet ще сравнят данните от тях с данните, които сте въвели по време на регистрацията си като нови клиенти в сайта. Целта на проверката е да не се допускат измами чрез регистриране на клиенти с фалшива самоличност.

По време на обработването на личните данни Winbet гарантира тяхната сигурност. Затова не е необходимо да се безпокоите, че ще бъдете изложени на риск от използване на данните ви за други цели освен за удостоверяване на самоличността ви.

Непременно изпълнете процедурата за верифициране, преди да започнете да теглите печалби

Тъй като верифицирането е стандартна процедура, която е задължителна, добре е да я преминете преди да започнете да теглите средства от акаунта си. Можете да преминете процедурата и след самата регистрация. Така, когато настъпи време да теглите средства, спечелени при залагане в Winbet, ще знаете, че вече сте верифицирани и няма да имате проблеми при тегленето. Процедурата е еднократна и след като веднъж сте преминали през нея, няма да се наложи да изпълните верифицирането още веднъж.

© 2009-2019 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти