Обзор на есенните оферти в Палмс Бет

Обзор на есенните оферти в Палмс Бет

Съдържание:

 1. Нов шанс
 2. Колело на късмета
 3. Обобщени

Есента започна изключително радостно за всеки един клиент на Palms Bet. Компанията е добре известна с постоянното обновяване и добавяне на нови оферти и промоционални предложения в своята платформа и преди няколко дни отново напомни за себе си с цели две нови бонус оферти.

В тази статия ще разгледаме и двете най-актуални предложения от букмейкъра, като ще обърнем специално внимание на техните награди, срокове за участие, правилата и условията им, както и на това дали си заслужава да участвате за тях.

Нов шанс с над 1000 награди всеки ден

Първата от двете нови оферти от Palms Bet се нарича “Нов шанс” и чрез нея имате невероятната възможност да играете за огромни парични награди всеки ден.

Срокът на бонус играта е до 16-ти Октомври, а наградния й фонд е наистина впечатляващ - 100 хиляди лева.

Всекидневно в периода на промоцията, букмейкъра раздава по 5000 лева между 25 отделни победителя, като те биват избирани на случаен принцип с помощта на генератор на числа.

Можете да участвате за страхотните печалби от “Нов шанс”, като просто трябва да играете в бетинг платформата на Palms Bet и да генерирате своето участие в томболата.

В случай, че желаете да следите тегленията на печелившите, то просто отворете официалната Facebook страница на Palms Bet или техния YouTube канал, където те се провеждат.

👉🏻️ Създай акаунт и печели в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Награди от Нов шанс в палмс бет

Както вече споменахме, възползвалите се от невероятната бонус игра имат шанса да се сдобият със страхотни награди всеки ден възлизащи на сумата от 5000 лева.

Самите 5000 лева се разпределят между 25 избрани клиенти на Palms Bet и в таблицата можете да видите нагледно по какъв начин се разделя сумата между всички печеливши:

Брой печеливши клиенти Награда
1 1000 лева
1 800 лева
1 600 лева
2 300 лева
5 200 лева
5 100 лева
10 50 лева

Правила за участие Нов шанс

 • Всички клиенти на Palms Bet могат да заявят участие в “Нов шанс”, стига те да са регистрирали поне един залог в сайта на букмейкъра в периода 27.09.2021 до 16.10.2021;
 • Общият награден фонд на бонус играта е на стойност 100 000 лева;
 • Всички награди включващи бонус сума е нужно да бъдат превъртяни 5 пъти, за да можете да се възползвате от тях пълноценно;
 • Генерирането на участие за томболата зависи от игровата активност на клиентите;
 • За различните продукти на Palms Bet, генерирането на участия е различно и в таблицата по-долу може да го разгледате:
Сума Продукт Брой участия
10 лева/евро Спорт, На живо, Специални, Виртуални спортове 1 участие на ден
20 лева/евро Слот, Живо казино, Игри на маса, Бинго 1 участие на ден
 • След обявяването на печелившите потребители, те ще получат своите награди в срок до 24 часа;
 • Едно генерирано участие важи само за тегленето от съответния ден, в който т е било генерирано; 
 • За генериращи залози се зачитат само тези извършени с реални средства;
 • Компанията си запазва правото да променя всяко правило, условие, срок и всичко останало свързано с офертата по всяко едно време;
 • 30 дни - С толкова време разполагат клиентите, за да разиграят бонус наградите си успешно, тъй като в случай, че не се справят те, както и всички печалби направени с тях ще бъдат премахнати от сметките им.

👉🏻️ Регистрирай се и играй в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Бонус игра Колелото на късмета от Palms Bet

“Колело на късмета” е другата нова оферта от Palms Bet и тя не отстъпва по абсолютно нищо на “Нов шанс”.
С тази промоционална бонус игра, българският букмейкър раздава впечатляващите 10 000 лева под формата на награди.

С “Колело на късмета” разчитате наистина само и единствено на своя собствен късмет, като за да участвате е нужно просто да го завъртате всеки ден и така да трупате бонус точки.

В края на промоцията, а именно на 16-ти Октомври 2021 година, играчът с най-много спечелени точки ще грабне голямата награда.

Важно: Можете да завъртате колелото на късмета само веднъж на ден в периода 27.09.2021 до 16.10.2021. Това означава, че освен да разчитате на късмета си, то трябва да бъдете и изключително редовни във “въртенето”, за да имате шанс за победа.

Награди от Колелото на късмета в Пламс

Определено със своите 10 000 лева, наградният фонд на бонус играта е изключително заинтригуващ, но е добре да знаете, че най-голямата награда която можете да спечелите възлиза на 1000 лева.

Общият награден фонд ще бъде разделен между 650-те играчи събрали най-много бонус точки, като освен това Palms Bet раздава и допълнителни награди: 50 безплатния завъртания на 10-линейните игри от CT Interactive на 100 участника на дневна база.
В случаите когато двама, трима или повече клиенти имат еднакъв брой точки, то с предимство ще бъде този който е успял да завърти колелото на късмета първи.

Общият награден фонд от промоционалното предложение е разделен между най-добрите 650 клиенти както подобава:

Позиция Награда
1 1000 лева
2 500 лева
3 300 лева
4 200 лева
5-9 100 лева
10-60 50 лева
61-160 20 лева
161-260 10 лева
261-460 5 лева
461-650 50 Безплатни завъртания

Правила и условия за Колелото на късмета

 • Всеки един регистриран потребител в сайта на Палмс Бет може да участва в промоционалната игра;
 • До 24 часа след като бъдат обявени победителите, техните награди ще бъдат разпределени по сметките им;
 • В случай, че сте сред печелившите играчи, то ще е нужно да разиграете бонус наградата си 5 пъти, ако желаете да я получите;
 • При клиентите които използват различни валути за своите сметки от тази в която се разиграва бонус играта, то печалбите им ще бъдат превалутирани както подобава по тяхната сметка;
 • Имате на разположение 30 дневен срок, за да разиграете бонус сумата си, като ако не успеете да се справите, то всички печалби направени с нея, както и самата тя ще бъдат анулирани и премахнати от акаунта ви;
 • Всички регистрирали се в “Колело на късмета” получават “level” в зависимост от тяхното дневно участие в сайта;
 • Нивата могат да бъдат: No Level, Bronze, Silver, Gold, Platinum и Diamond;
 • Клиентите с ниво “No level” не попадат в класирането за бонус наградите;
 • Клиенти ограничени от получаване на бонуси също не могат да участват в офертата;
 • Компанията си запазва правото да променя всяко правило, условие, срок и всичко останало свързано с офертата по всяко едно време.

👉🏻️ Започни игра в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Финални думи и обобщение

Отново Palms Bet успя да изненада абсолютно всички и да зарадва изключително приятно всеки един свои клиент и почитател. С най-новите си две промоционални предложения, компанията цели да привлече още повече нови потребители в своята бетинг платформа, а също така да задържи интереса на настоящите си и лоялни клиенти.

Двете бонус игри са наистина впечатляващи и дават възможност на играчите в palmsbet.com да спечелят невероятно атрактивни награди, като офертата “Нов шанс” предоставя шанса от печалба на 5000 лева всеки ден, а “Колело на късмета” - 1000 лева за събралия най-много бонус точки през периода на промоцията.

Ние от Machovete.com бяхме много приятно изненадани от същността на двете нови предложения от Palms Bet и определено смятаме, че всеки един почитател на букмейкъра трябва да им даде шанс и да играе за страхотните парични награди които те предлагат.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС