Палмс Бет и специалните залози - Условия

Палмс Бет и специалните залози - Условия

Съдържание:

 1. Дуели
 2. Специални Футбол
 3. Други специални
 4. Заключение

Онлайн букмейкърът Palms bet пусна екстравагантна секция със спортни залози, която носи името Специални. Тя е сред водещите менюта в сайта и всеки регистриран потребител може да залага на много атрактивни опции на спортни залози супер коефициенти. В раздел Специални ще намерите пазари за най-интересните спортни събития, като акцентът е върху футболните мачове, които са най-залагани от българските играчи.

Специални залози на Дуели

Една от секциите в специални залози в Палмс бет е Дуели. В тази категория ще се натъкнете на въображаеми събития, като в тях двата футболни отбора или играчи от тимовете са изправени един срещу друг единствено с оглед на залозите. Победител в този дуел е отборът или играчът, който реализира повече мачове в реалните срещи.

За да разберете по-точно как работят тези пазари, ще ви дадем и нагледен пример. Да кажем, че имате дуел между Ромелу Лукаку (Челси) и Мохамед Салах (Ливърпул). Вие ще видите коефициенти за всеки от тях да спечели дуела, както и за равенство.

В случая, тези двама футболисти ще вземат участие в мачовете на Челси и Ливърпул от Висшата лига през уикенда. Да кажем, че вие сте заложили на Лукаку. Това означава, че за да спечели вашият залог, нападателят на Челси трябва да вкара повече голове от Салах в съответните мачове на двата отбора. Ако Лукаку отбележи един гол за своя Челси, а Салах не се разпише за Ливърпул, вашият залог ще бъде печеливш. В случай, че нито един от дамата играчи не намери мрежата, то опцията за Равенство е печеливша в дуела.

👉🏻️ Създай акаунт и печели в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Правила за специалните залози

 • Залозите се определят на база на развоя на реалните събития;
 • Победител е отбор или играч с повече отбелязани голове в мачовете;
 • При условие, че двата отбора/играча реализират еднакъв брой голове в срещите, то равенството е печелившият залог в дуела;
 • В случай, че футболна среща, която участва в Дуели, е отложена, то залозите се връщат на потребителите;
 • Залозите се връщат също и ако някой от футболистите не започне като титуляр в мача.

Специални залози на Футбол

В специалните залози на футбол в Палмс бет имате голямо разнообразие от пазари. Вие може да правите прогнози с реални пари за точни удари в мача за играч или отбор, за асистенции на играч, за засади, пасове, единоборства, голове за кръга и много други. Когато посетите секцията специални залози за футбол, ще трябва да изберете държава, за която искате да видите предложенията. Например може да цъкнете на България. Почти винаги се предлагат пазари за Брой голове за кръга - например над/под 15.5. Вие може да заложите на една от двете опции и да спечелите добра печалба, ако познаете.

Какви видове специални футболни залози има

Както по-горе споменахме, разнообразието от залози е страхотно. По-долу ще изброим списък с всички специални залози, които е възможно да срещнете за футбол в Palmsbet:

 • Специални за Мач/Отбор/Играч;
 • Точни Удари (Мач/Отбор/Посочен фграч);
 • Удари (Мач/Отбор/Посочен Играч);
 • Засади (Мач/Отбор);
 • Асистенции (За посочен футболист);
 • Единоборства (Отбор/Играч);
 • Пасове (Посочен футболист);
 • Голове за кръга;
 • Най-бързо вкарал отбор.

В правилата в сайта на Палмс бет за този вид залози може да разберете как работят всички различни пазари. Специалните залози за отбор се базират на резултата в края на 90-те минути.

Ако залагате на определен играч за удари в мача, асистенции или пасове например, той трябва да стартира срещата и да вземе участие, за да се зачита вашият залог. Направете проучвания за всяка една среща, преди да заложите, за да имате повече успех.

Други видове специални залози

Според провеждащите се събития в близките дни, букмейкърът Palmsbet добавя специални залози и на други спортове. Ще се натъкнете на залози на бокс, тенис, волейбол, баскетбол и др. Опциите за залагане са доста любопитни и ако имате познания за някой от спортовете, със сигурност ще имате възможност да реализирате добра печалба. Например предлагат се събития на бокс дори от България.

Може да заложите на фаворизирания от вас боксьор и да демонстрирате познанията си на този спорт. На дисциплината тенис пък ще срещнете пазари за брой асове на играч в мач или турнир. Трябва да посещавате често секцията със Специални залози в Палмс бет и да следите какви събития се предлагат за залагане.

👉🏻️ Регистрирай се в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Заключение

Новата секция Специални залози в родния букмейкър Palms bet дава още повече възможности на клиентите. Почти всеки ден хазартният оператор добавя нови предложения и ще се натъкнете на залози за мачове от топ първенствата на Европа, за събития от света на бокса, тениса, баскетбола и др.

В специалните залози се съревновават отбори и играчи, които са познати на спортната общественост. Покажете вашите умения в залозите и направете прогнози на екстравагантни селекции, които могат да ви донесат доста добра печалба.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС