РАВЕН ШАНС - 502 325 лева награди

РАВЕН ШАНС 2021 - 502 325 лева от Палмс Бет

Съдържание:

 1. Описание
 2. Награди
 3. Срок
 4. Правила
 5. Обобщение

Родният букмейкър Palms Bet продължава тенденцията да организира супер бонус игри. Най-новата промоция на хазартния оператор ще ви даде шанс да се борите всеки ден за много награди като общият фонд на промоцията е над половин милион лева.

В Палмс бет всеки регистриран потребител може да участва в тази оферта и със своята сметка да се състезава за поредните награди от хазартната компания, стига само да изпълни условията за участие на офертата, които са супер лесни и с тях ще ви запознаем в следващите редове.

👉🏻️ Регистрирай се и печели в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Описание на офертата РАВЕН ШАНС от Palms Bet

Промоцията РАВЕН ШАНС ще раздаде награди на стойност 502 325 лева в Palms Bet. Освен това всеки ден ще се раздават и безплатни завъртания на потребителите. Това е поредната уникална промоция на Палмс Бет, като в нея може да се включите само със залози на стойност 10 лева в букмейкъра.

Награди в промоцията

Наградите от тази оферта предизвикват огромен интерес. Всеки ден, когато е активна тази промоция, Palms Bet ще раздава страхотни парични награди. Ето и какво може да спечелите, ако късметът е на ваша страна и участвате в офертата:

 • 1 наградa по 500 лева;
 • 1 наградa по 300 лева;
 • 1 наградa по 150 лева;
 • 20 награди по 50 лева;
 • 50 награди по 20 лева;
 • 200 награди по 10 лева;
 • 850 награди по 50 FREE SPINS

Важно! Получените награди под формата на бонус сума не може веднага да бъдат изтеглени. Трябва да разиграете сумата пет пъти в сайта на Палмс Бет като няма ограничения за хазартните продукти, на които може да залагате.

Например ако получите бонус 20 лева в един от дните на промоцията, вие трябва да направите залози на стойност 100 лева, за да може да изтеглите сумата и печалбите от нея.

Срок за участие в бонуса Равен шанс

Вие може да участвате в тази промоция на игралния сайт www.palmsbet.com в периода 06 Юли - 14 Септември 2021 г. Имате цяло лято на разположение, за да се възползвате от страхотните бонус предложения на Палмс Бет от тази оферта.

👉🏻️ Играй на Равен шанс в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Правила за участие в РАВЕН ШАНС 2021

 • Най-важното правило за участие в промоцията е да сте регистриран потребител и да сте активен играч в сайта на Палмс Бет. Колкото повече залози направите в промоционалния период, толкова повече участия в тегленията ще имате. Ето и как се трупат вашите кодове за участия в играта:
 • При заложени 10 лева/евро на Спорт, На Живо и Специални Залози - печелите 1 код за участие на ден;
 • При заложени 10 лева/евро на Виртуални спортове - печелите 1 код за участие на ден;
 • При заложени 30 лева/евро на слот игрите на CT Gaming и Бинго - имате 1 участие на ден;
 • При залози на стойност 30 лева/евро на слот игрите на EGT, EQ, Amatic, iSoft Bet - печелите 1 код за участие на ден;
 • Ако направите залози за 30 лева на Живо Казино и Игри на маса, отново имате 1 участие.

Обобщение за промото на Palms Bet

От новата бонус игра на Палмс Бет - Равен шанс с над половин милион награден фонд, вие може единствено да получите повече средства за залагане в букмейкъра. Всички активни играчи в хазартния сайт ще печелят кодове за участие на база дневната си активност. Тегленията в промоцията се извършват всеки ден, а раздаваните награди са много, така че вие може да сте сред печелившите в промоцията и да спечелите до 500 лева под формата на бонус сума, която е нужно да разиграете според въведените правила, с които ви запознахме в този материал.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС