Нова оферта за начален бонус СПОРТ от Palms Bet

Нова оферта за начален бонус СПОРТ от Palms Bet

Съдържание:

 1. Активация
 2. Правила
 3. Разиграване
 4. Обобщение

Един от най-бързо развиващите се хазартни оператори - Palms Bet, пусна нов подобрен начален бонус спорт за всички нови играчи в букмейкъра. Вече може да получите до 200 лева към вашия депозит под формата на бонус за залози на спорт, за да имате още по-незабравимо изживяване в Palms Bet.

Офертата е 100% от вашия първи депозит, като бонусът може да бъде разиграван на секции Спорт и На живо - хазартните продукти на Палмс бет, които включват спортни залози на реални събития.

👉🏻️ Създай акаунт и печели в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Как да активираме началният бонус на Palms bet?

Новата оферта на Palms bet се активира по същия начин, както и предходните бонуси за нови клиенти. Ако нямате много опит в букмейкърите, не трябва да се притеснявате, че е възможно да не успеете да се възползвате от бонуса си. Той се активира хипер лесно и просто трябва да изпълните няколко стъпки. Ето и какви са те:

 1. Регистрирайте се и влезте в акаунта си в palmsbet.com;
 2. Посетете секция "Мои Бонуси" във вашата игрална сметка;
 3. Приемете новата бонус оферта 100% до 200 лв;
 4. Направете успешен депозит чрез някой от многото методи на плащане;
 5. След завършване на вашия депозит в букмейкъра, бонусът автоматично ще бъде кредитиран по сметката ви.

Правила и условия на Начален бонус спорт

Промоциите за нови клиенти във всеки хазартен оператор имат правила и условия, с които сте длъжни да се запознаете, като основната цел е да знаете какво е нужно, за да разиграете бонуса и до каква сума е неговият размер.

Надали си мислите, че някой букмейкър ще позволи да депозирате пари, да получите бонус към тях до 200 лева например и с няколко залога на ниски коефициенти ще е възможно да изтеглите.

Палмс Бет има условия за разиграване на бонуса, които изискват неговото превъртане, като в следващите редове ще се запознаете с основните правила:

 • Всеки потребител може да вземе само веднъж Начален бонус спорт в Palms bet;
 • Бонусът е 100% до 200 лева спрямо вашия първи депозит и изисква успешно депозиране;
 • С този бонус може да правите залози в спортната секция и раздел На живо;
 • Начален Бонус Спорт се дава на клиента под формата на Безплатен Залог и вие печелите само чистата печалба от залога (при залог от 20 лева на 2 коефициент, чистата печалба е 20 лева);
 • Офертата не е достъпна, ако клиентът вкара пари в сметката си с Moneybookers (Skrill) или Neteller.
 • Бонусът не може да бъде изтеглен преди да сте го разиграли успешно;
 • Срокът за превъртане на бонус офертата е 30 дни.

👉🏻️ Направи регистрация с Бонус в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Разиграване на Начален бонус спорт

След като активирате начален бонус спорт на Палмс бет, вие няма да може да изтеглите депозираната сума и получения бонус до пълното разиграване на офертата.

Правилата на промоцията изискват да направите квалифициращи разигравания на стойност 6 пъти депозит + бонус. Ако сте депозирали 100 лева и сте получили още 100 лева под формата на безплатни залози, вие трябва да разиграете общо 1200 лева.

Важно условие е, че бонусът се превърта на пазари над 1.50 коефициент. Така не може да използвате наглед сигурни залози за двоен шанс на фаворитите във футболните мачове или пък победи за големите звезди в тениса срещу ниско ранкирани играчи, тъй като ставките са ниски. Вие трябва да покажете типстърски умения при разиграването на бонуса, за да спечелите добри печалби от него, което ще ви позволи да изтеглите средства.

Palms bet забранява да се правят повтарящи се залози на едно и също събитие/колонка/система, без значение дали залагате с различна сума или коефициентите на пазарите са се променили. Вие трябва да спазвате това условие, тъй като при неговото нарушение бонусът може да бъде премахнат от сметката ви.

Заключение

Новата оферта за начален бонус СПОРТ в Palms bet ни се струва доста добра спрямо предишните промоции за нови играчи. Най-после залагащите в букмейкъра имат възможността да вземат щедра сума под формата на бонус за спортни залози при първи депозит след регистрация.

Условието за превъртане на бонуса не е чак толкова сложно и може да разигравате офертата на сингъл залози или на колонки според вашите предпочитания. Ние вярваме, че ще се справите успешно с превъртането на началния бонус за спортни залози и ще направите добри печалби от новата промо оферта за нови клиенти на Palms bet.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС