Палмс Бет в месеца на новите игри

Палмс Бет в месеца на новите игри

Съдържание:

Букмейкърът Palms Bet стартира безплатна игра с прогнози за футболните познавачи в своя сайт. Феновете на футбола ще бъдат доста доволни от новото предложение на родния букмейкър и може да се включат в играта само с регистрация в сайта на Палмс бет.

Най-добрата новина е, че е възможно да спечелите много добри награди и да имате средства за залози с реални пари в букмейкъра. Играта е с с награден фонд 15 000 лева и ще има солидни бонус суми за най-добрите футболни типстъри.

👉🏻️ Създай акаунт и печели в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Описание на офертата

Бонус игра „Безплатна игра с прогнози“ в Palms bet е за всички регистрирани играчи като ще предизвика интереса най-вече на феновете на футбола.

В периода на играта ще може да направите прогнози на 76 футболни срещи от цял свят. Всеки ден ще прогнозирате по две срещи, като играта започва с прогнози на мачовете Борусия Дортмунд - Хофенхайм и Верона - Интер на 27 август.

Направените прогнози от клиентите на Палмс Бет са за краен резултат на срещите като под внимание се взима само резултатът в редовното време. Всяка правилна прогноза ще ви носи брой точки, които трупате в битката за голямата награда.

При правилното прогнозиране на точен резултат на някой от мачовете - например заложили сте за успех на 2:1 на Интер над Верона и мачът завършва с този резултат, вие ще спечелите четири точки. Ако само сте познали победата на Интер в срещата, вие ще спечелите една точка.

Награди

Наградният фонд на новата бонус игра в Palms bet e 15 000 лева. Победителят в крайното класиране ще получи награда 2000 лева, а неговият подгласник ще се радва на сумата от 1000 лева. Завършилият на третата позиция ще бъде възнаграден с 500 лева, като важно е да уточним, че това са бонус суми, които е нужно да разиграете в сайта на Палмс бет. Награди ще получат участниците до 1400-ото място в играта, така че имате сериозен стимул да участвате.

Всички участници, заели позиции от 1 до 1400 място, е нужно да са верифицирали сметката си. Само така ще може да получите вашия бонус от „Безплатна игра с прогнози“ .

Допълнителна награда: Ако в някой от дните познаете точния резултат на двете футболни срещи, вие ще получите по 10лв Фрийбет бонус.

👉🏻️ Влез в света на печалбите с Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Разиграване на бонус наградата

В рамките на 24 часа след края на бонус играта вие ще получите вашия бонус. Трябва да направите разиграване на получената награда на стойност 5 пъти бонуса

Пример:
Ако сте взели 50 лева от бонус играта с прогнози, вие ще трябва да направите залози на стойност 250 лева, за да може да изтеглите парите си. Бонусът е за хазартните раздели Спорт и На Живо като трябва да бъде залаган на коеф. 1,50. Вие разполагате със срок от 30 дни, за да превъртите получената бонус награда и да може да изтеглите печалбите си.

Срок за участие

Играта ще стартира на 27 август и ще продължи повече от един месец, тъй като приключва на 3 октомври. В този срок може всеки ден да правите безплатни прогнози на 2 срещи в сайта на Palms bet. По време на срока за участие, вие може да следите позицията си в генералното класиране и да видите как се движите в битката за голямата награда.

Правила за участие

  • Трябва да сте регистриран играч в Palms bet;
  • Нужно е да верифицирате сметката си, за да може да получите награди;
  • Всеки ден се предлагат по 2 футболни срещи за прогнозиране;
  • Получената бонус награда се разиграва 5 пъти по нейната стойност;
  • Разполагате със срок от 30 дни, за да превъртите бонуса;
  • Ако не изпълните този срок за разиграване на бонуса, спечелената сума от “Безплатна игра с прогнози” и последвалите печалби с нея ще ви бъдат отнети.

👉🏻️ Играй и печели в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Обобщение

Букмейкърът Palms bet винаги се е отличавал с много разнообразни и атрактивни бонуси. „Безплатна игра с прогнози“ е поредната страхотна оферта за клиентите и допълнителен стимул да посещават сайта на Palms bet.

Само с 2-3 щраквания на бутоните вие може да давате вашите прогнози за футболни срещи напълно безплатно и да трупате точки, които да ви донесат щедри награди при приключването на играта.

Покажете, че имате добри познания на топ футболните мачове в света и се включете в оспорваната надпревара за наградите на безплатната игра с прогнози в Палмс бет.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС