Palms Bet дава голям бонус презареждане за Спорт

Palms Bet дава голям бонус презареждане за Спорт

Съдържание:

 1. Същност
 2. Срок
 3. Условия
 4. Обобщение

Специална промоция през месец август анонсира родният букмейкър Palmsbet. Хазартният оператор увеличи своята оферта за бонус презареждане, като може да вземете вече до 100% повече при депозит след получена покана за промоцията. Така клиентите на Палмсбет отново имат възможност да се възползват от добра бонус оферта, като сайтът за спортни залагания винаги се е славил с разнообразните си и щедри промоции, както за нови клиенти, така и за вече регистрирани играчи.

👉🏻️ Създай акаунт и печели в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Същност на офертата

Бонус „Презареждане" е 100% от депозита на клиента до максимум на сумата от получения бонус. Бонусът се получава след специална покана от страна на букмейкъра. Ако вие сте сред избраните за участие в промоцията, ще получите специално съобщение в акаунта си, по и-мейл или чрез СМС.

Активните клиенти на букмейкъра винаги биват награждавани и ако сте направили доста залози в предходния ден, то е доста вероятно да получите покана за бонус презареждане. В нея ще бъде спомената каква е сумата на бонус офертата, като трябва да направите депозит до края на седмицата, за да се възползвате от промоцията.

Срок на офертата

Промоцията до 100% повече при депозит за спортни залози в Palmsbet е активна през месец август. Тя стартира на 12-ти в 00:00 ч. и ще приключи на 26-ти август в 23:59 ч. За този период вие може да се възползвате от бонус офертата и да имате повече средства за спортни залози в букмейкъра. Трябва да се съобразите с описаните условия по-долу, за да активирате бонуса и да сте способни да му се насладите.

Условия за участие в презареждащия бонус

Всеки бонус на сайта palmsbet.com има определени правила за участие, с които клиентът трябва да се съобразява. Поставените условия трябва да бъдат изпълнени, за да може успешно да разиграете бонуса си, а и да се класирате за него. Ето и основните правила на тази промоция:

 • Единствено избрани от букмейкъра клиенти ще може да се възползват от увеличения бонус презареждане. Ако вие сте сред тях, ще получите и-мейл, SMS или чрез съобщение в акаунта;
 • Офертата е валидна единствено за първия депозит, направен след получаване на поканата, като трябва да бъде активирана до края на седмицата, в която сте получили покана;
 • Бонусът се залага само на Спорт и На живо - не е валиден за казино игри или виртуални спортове;
 • Промоцията е под формата на безплатен залог и вие печелите само чистата печалба от него. Ако направите залог от 10 лева с бонуса на 3 коефициент, вие печелите 30 лева, но чистата ви печалба е 20 лева.
 • Бонусът трябва да бъде заложен веднъж след получаването му, за да може да бъде изтеглен. Т.е. ако сте получили бонус на стойност 50 лева, вие трябва да направите залози за тази сума, за да може да изтеглите парите си;
 • Бонусът презареждане е с валидност от 30 дни и за този период трябва да го заложите;
 • При отказване от бонуса докато все още не сте го разиграли, вие ще загубите цялата бонус сума, както и натрупаните печалби от нея.

👉🏻️ Влез и играй в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Обобщение

В специалния промо период всички клиенти на Palmsbet ще имат възможност да вземат по-голям бонус презареждане при първия си депозит след получаване на покана за офертата. Промоцията отново затвърждава мнението, че родният букмейкър мисли за потребителите си и затова много често пуска щедри бонуси, от които може да спечелите повече.

С бонус презареждане на сметка имате възможност за повече спортни залози, като букмейкърът има много разнообразни събития и пазари, а през месец август стартират и големите футболни първенства в Европа, така че надяваме се вие да сте сред клиентите, които ще получат не една или две покани за бонус презареждане през промоционалния период.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС