Бонус Спорт до 100лв за нови клиенти в Palms Bet

Бонус Спорт до 100лв за нови клиенти в Palms Bet

Съдържание:

  1. Активация
  2. Правила
  3. Разиграване
  4. Заключение

Palms Bet зарадва своите бъдещи клиенти с нов чудесен бонус за спортни залагания. Хазартният оператор значително подобри стартовата си оферта и вече предлага 200% бонус до 100 лева, което ви позволява само с депозит от 50 лева да вземете максимум бонуса. Българският букмейкър предлага богата гама от спортни залози, така че ще имате възможност да залагате с вашия бонус на събития от цял свят, като така ще имате повече избор при разиграването на промоцията.

Активиране на Начален бонус Спорт

Началният бонус за спортни залози в Палмс бет се активира лесно и не трябва да правите нищо по различно от това, което сте правили до момента, за да взимате бонуси за първи депозит в букитата. Ако пък тепърва ще се възползвате от подобна оферта, то трябва да имате регистрация в Палмс бет и да влезете в акаунта си. Преди депозит е нужно да цъкнете на отметката "Приеми офертата 200% до 100 лева". След това направете успешен депозит чрез един от многото методи за депозиране - например с Изипей или Банкова карта. Бонусът ще бъде наличен във вашата сметка бързо след това.

👉🏻️ Регистрирай се и печели в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Правила и условия на бонуса

Бонусът за нов клиент в раздел “Спорт” на Палмс Бет има строги правила, с които трябва да се съобразите. Вие може би знаете, че всеки бонус в букмейкърите има условия и надали ще бъдете изненадани. Ето и какви са правилата:

  • Може да се възползвате от този бонус само веднъж и единствено ако преди това нямате предишна регистрация;
  • След успешен депозит ще може да активирате бонуса 200% до 100 лева;
  • Промо офертата не е достъпна при депозити, които са с разплащателни методи: Skrill и Neteller.
  • При депозирани 10 лева, ще получите 20 лева бонус. Ако вкарате 50 лева, то ще вземете пълната сума на бонуса от 100 лева. При депозирани 60 лева в акаунта, няма да получите бонус над 100 лв.;
  • Началният бонус е под формата на безплатен залог и с него ще спечелите само чистата печалба. Т.е. при залог от 20 лева и спечелени 50 лева, вие ще имате 30 лева печалба;
  • След като приемете офертата, сумата на депозита и бонуса се заключват, докато не го разиграете, а как става това ще разберете по-долу.

Разиграване на Начален бонус спорт

Вие ще очаквате с нетърпение да изтеглите бонус сумата и печалбите, но това може да стане само след направени квалифициращи залози на стойност 5 пъти депозит и бонус (ако заредите акаунта си в Palmsbet с 50 лв. и вземете 100 бонус, трябва да заложите 750 лева според условията за разиграване на промоцията. В тях се пише, че единствено залози над1.50 коефициент важат за превъртане на офертата.

В такъв случай няма как да разигравате бонуса си на залози на над 0.5 гола в мачове или над 1.5 гола преди началото на срещите на ниски коефициенти. Вие трябва да покажете умения в залозите, за да спечелите от бонуса и да го превъртите.Също така нямате право да правите повтарящи се залози с вашия бонус на едно и също събитие/колонка/система, като няма значение от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Срокът за превъртане на бонуса е 30 дни.

👉🏻️ Влез и играй в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Заключение

Доста време Палмс бет предлагаше на своите бъдещи клиенти много нисък начален бонус за спорт. Това може би отказваше някои фенове на залозите да се регистрират, но сега офертата е значително подобрена. Освен това условията за превъртане на бонуса не са никак трудни, така че според нас букмейкърът ви предлага много изгоден бонус, от който може да се възползвате веднага след регистрация. Стартирайте вашите спортни залози с този добър бонус, който може да ви е от полза да направите големи печалби.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС