Palms Bet депозиране през A1 - Как става

Palms Bet депозиране през A1

Съдържание:

 1. Какво е А1 разплащане
 2. Палмс Бет депозит с А1
 3. Важни условия
 4. Обобщение

Palms Bet много пъти е доказал, че е един от най-иновативните букмейкъри в България. Компанията за онлайн залози предлага много атрактивни функции и бонуси, с които привлича все повече нови играчи. Поредната новост в букмейкъра е възможността за депозиране с А1. Услугата е достъпна за всички потребители на Палмс Бет, които са абонати на мобилния оператор.

В тази статия ще ви дадем пълна информация за новия метод на депозит в букмейкъра. Не забравяйте, че в този сайт за спортни залози може да захраните сметката си чрез още много разплащателни методи, като за повече подробности може да прочетете нашата статия за депозит на средства в Palms Bet.

Какво представляват разплащанията през A1

За момента ПалмсБет предлага единствено възможност за депозит с мобилния оператор А1. Подчертаваме, че единствено, ако сте потребител на този мобилен оператор, може да се възползвате от услугата.

Депозитът става бързо и лесно и по него не се начисляват никакви такси. Максималният депозит, който може да се направи с клиентска сметка в А1 е 30 лева /в рамките на един отчетен период/, а минималния такъв е 10 лв.

Депозираната сума се прибавя в месечната А1 фактура на клиента и тогава вие ще заплатите сумата за депозита. Т.е. на един отчетен период /една фактура/, може да правите по един депозит в ПалмсБет до сумата от 30 лева.

Как се депозира в Palms Bet през A1

Тук ще ви опишем по-възможно най-простия начин стъпка по стъпка как да депозирате с А1 в ПалмсБет. Следвайте нашите указания и ще може да използвате без проблем новият метод за депозиране на пари в букмейкъра.

 1. Отворете сайта на букмейкъра Palms Bet;
 2. Влезте във вашия профил, а ако нямате акаунт, направете си регистрация;
 3. Цъкнете на вашия профил в горната дясна част и изберете "Мои бонуси", след което цъкнете на услугата "депозит без бонус";
 4. Изберете като метод А1, който е в горната част на страницата;
 5. Въведете сума и натиснете бутона "Продължи", след което ще получите СМС код;
 6. Въведете получения код в същата страница и кликнете на бутона “Продължи”’
 7. Сумата на вашия депозит ще е налична в игралната ви сметка в Палмс Бет и може да започнете да залагате.

👉🏻️ Влез и играй в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Важни условия при Палмс Бет депозит с A1

Трябва да се спазват някои важни условия, за да може да депозирате чрез мобилния оператор А1. Правилата за депозит чрез този метод са доста прости и може би вече ги споменахме в статията до тук, но все пак, за да обобщим, ще ги напишем обобщено в този параграф:

 • Може да депозирате до 30 лева чрез А1 във вашия Palms Bet акаунт;
 • Другите две възможности за депозит са 10 или 20 лева;
 • Трябва да сте клиент на А1, за да може да използвате услугата;
 • След като получите СМС код за вашия депозит, трябва да го въведете до 5 минути. Ако се забавите, направете депозита отново, за да получите нов код;
 • Депозираната сума в сметката се заплаща с месечната фактура в А1;
 • Начален бонус за Спорт не е наличен при опцията Депозит с А1.

Обобщение

Възможността за депозит с А1 е още една много лесна опция за плащане, за да захраните сметката си в Палмс Бет. Единственият недостатък е, че не може да теглите пари с А1, но все пак лесно с Easypay например може да вземете вашите печалби.

Въпреки това партньорството на Palms Bet с А1 е позитивно за клиентите на букмейкъра, които са се доверили на този мобилен оператор. Сумите за депозит не са много високи, но все пак ако сте си вкъщи и искате бързо да вкарате пари в букмейкъра, това е идеална възможност. Можем да заключим, че Palms Bet са се постарали отново за удобството на играчите и показват, че искат да бъдат водещият букмейкър в България.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС