Palms Bet Апартамент - Топ награди за играчите

Palms Bet Апартамент - Топ награди за играчите

Съдържание:

 1. Наградите
 2. Участие
 3. Заключение

От Palms Bet определено продължават да впечатляват хазартната аудитория със страхотният си усет за оферти и предложения. Най-новото такова от тях е промоционалната игра “Сега е моментът за 2021 специални награди”, като рекламно лице на предложението е не кой друг, а поп фолк изпълнителят Фики Стораро.

Българският букмейкър ще подари на победителя напълно обзаведен апартамент в София, а много други участници ще спечелят страхотни награди, наслаждавайки се на предложенията в платформата на Palms Bet.

Единственото, което трябва да сторят клиентите на компанията е участват и залагат в сайта на Palms Bet в периода 21.01.2021 - 20.03.2021 година. С това ще трупате кодове за участие във всекидневните игри на букмейкъра, а ако желаете да проверите дали сте от избраните късметлии, трябва просто да влезете във фейсбук страницата на Palms Bet и да потърсите вашето име в списъка с победители.

👉🏻️ Влез и играй в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Какви са ТОП наградите в офертата на Palms Bet

Palms Bet този път наистина надминаха себе си и това се вижда с невероятните награди, които букмейкъра предлага за тази си бонус игра. От компанията ще бъдат раздадени награди на обща стойност 500 000 лева. Освен невероятният апартамент в столицата, можете да се сдобиете с екскурзии до Палма де Майорка, Iphone 12 Pro, страхотен 4K ULTRA HD телевизор Samsung и още много награди, които ще видите по-долу.

Всички награди от Palms Bet:

 • Един двустаен апартамент в София;
 • Две екскурзии до Палма де Майорка;
 • Три Apple Iphone 12 Pro;
 • Четири Samsung 4K ULTRA HD телевизора;
 • Пет Samsung Galaxy A71 смартфона;
 • Шест Smart часовника Samsung Active 2;
 • 100 награди от 500 лева;
 • 250 награди от 200 лева;
 • 1650 награди от 100 лева.

В зависимост от игровата активност на играчите в Palms Bet, всеки от тях ще генерира код за участие. Различните “дейности” в сайта, дават различен брой бонус кодове, а ето и как точно стоят нещата:

30 лева/евро Спорт, На живо и Бързи залози 1 код
30 лева/евро Виртуални спортове 1 код
90 лева/евро Слот игрите на CT Gaming и Бинго 1 код
150 лева/евро Без слот игрите на CT Gaming 1 код
300 лева/евро Live Casino и Игри на маса 1 код

Как да участвате за наградите

Нека видим и правилата и условията за участие, които от Palms Bet са определили за най-новото им предложение. В минали промоции и бонус игри на българският букмейкър, правилата и условията бяха лесно изпълними и очакваме и тук, компанията да е подходила по познатият си път и да предостави на клиентите си възможност за лесни печалби. 

Правила и условия

 1. Бонус играта се провежда от 15:00 часа на 21.01.2021 до 10:00 часа на 20.03.2021 година;
 2. Победителите ще бъдат обявявани до 30 минути след провеждането на всекидневното теглене, като можете да проверите дали сте сред тях в социалните профили на Palms Bet или в news.palmsbet.com - сайтът за новини свързани със сайта и платформата на българската компания;
 3. Един клиент има правото да спечели една парична и една предметна награда в рамките на едно теглене за деня;
 4. Най-впечатляващата награда, а именно апартамента, ще бъде изтеглена в самият край на промоцията - 21.03.2021 година;
 5. Palms Bet може по всяко време да промени някое от условията на играта;
 6. Също така, букмейкъра може да ограничи или изобщо да не позволи на съответен клиент да участва в промоционалната игра;
 7. В случай, че не се свържете с компанията по повод получаване на награда, то тя не носи никаква отговорност и ще бъде изтеглен нов печеливш.

👉🏻️ Регистрирай се и играй за апартамент от Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Заключение

Отново ставаме свидетели на невероятният бизнес нюх, който от Palms Bet притежават и използват за да спечелят още по-голяма фен база на своя страна. Букмейкърът впечатлява, не само със страхотните си награди, а и с възможността за лесното им спечелване, без особено обвързване със сайта и платформата на Palms Bet.

Ние от Machovete.com смятаме, че компанията за пореден път показа на конкурентите си желанието си да се превърне в най-добрият букмейкър на българския пазар, като дори вече известни лица като Фики, биват използвани за реклама и добиване на популярност. Препоръчваме Ви, без да губите време да се възползвате от тази впечатляваща промоция на Palms Bet, защото този път наистина бранда се е постарал да предостави на клиентите си уникални награди и страхотно изживяване в света на онлайн залозите.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС