Теглене на средства от Palms Bet

Теглене на средства от Palms Bet

Времето за теглене на суми от акаунта ви в Palms Bet настъпва, когато сте реализирали печалби и искате да ги изтеглите.

А ако сте получили начален бонус като нови клиенти и сте изпълнили условията за депозиране в Палмс Бет и всички други условия, сумата ви може да е много приятна на размер. Със сигурност ще се изкушите да изтеглите.

Направили ли сте верифициране на акаунта ви в Palms Bet

Верификация в Палмс бет

Верификацията в Plams Bet е процедура, чрез която удостоверявате самоличността, представяйки сканирани документи, като лична карта или паспорт.

За личната карта трябва да сканирате и двете страни, като сканираните копия трябва да са цветни.

Това е еднократна процедура, която трябва да премине всеки клиент, за да удостовери, че е пълнолетен, както и да докаже, че е реална личност.

Важно е да преминете тази процедура, тъй като ако не сте верифицирали профила си, няма да можете да теглите от сметката си в Palms Bet.

Можете да започнете верифицирането, като намерите линка за това в менюто в профила си. Тъй като процедурата на разглеждане на сканираните копия на документите продължава до 48 часа, вземете предвид и този срок, когато планирате кога да теглите от сметката си.

След като качите сканираните копия в сайта, упълномощените за верифициране лица от компанията ще ги разгледат и ако удостоверяването на самоличността ви е преминало успешно, възможността за теглене на средства ще бъде отключена.

Какви методи можете да използвате за теглене на средства от акаунта си

Важно е да сте запознати с това, какви методи можете да използвате, за да изтегляте суми от акаунта си в Palms Bet, за да можете да изберете най-удобния за вас.

Начините за плащане при депозиране и тези за плащане при теглене са почти същите. Те са най-използваните в България методи.

Ще ги разгледаме заедно с изискванията, които важат при тях.

Как можете да следите каква сума имате налична за теглене

До потребителското ви име ще видите бутон, който ще отвори пет полета. Всяко от тях показва баланса ви в дадената секция или сектор.

Ще видите общия си баланс, баланса за спорта, баланса за казиното, безплатен залог, а най-долу е показана изтегляемата сума.

Преди да пристъпите към теглене, трябва да проверите какъв е минималният лимит за теглене и дали имате минимум този лимит в сметката си.

Намерете Теглене в менюто в профила си

Теглене от Палмс Бет

След като сте спечелили дадена сума, която искате да изтеглите, трябва да намерите опцията Теглене в менюто в профила ви. След като изберете Теглене, ще видите да се отваря нова страница. В нея ще бъде показан балансът ви.

Важни условия, за да не изгубите средства

Ако сте използвали бонуси, изберете за теглене само суми, показани в поле, в което пише Изтегляем бонус.

Друго важно условие, за да не изгубите сумата, която сте натрупали в акаунта ви в Palms Bet, е да не теглите по-голяма сума от тази, която е налична там.

При опит да изтеглите по-голяма сума, а това може да бъде направено и ако бързате прекалено, цялата налична в акаунта ви сума ще бъде изгубена.

Методите за теглене, които предоставя Palms Bet

Методи теглене от палмс бет

От методите за плащане, които можете да използвате за теглене, няма да намерите Cashterminal.

Този метод е наличен само за депозиране. Другите методи са същите, както при депозиране.

На първо място, можете да теглите с карти

Тези карти включват VISA Electron и MasterCard. Тук минималната сума е 30 лева, а максималната, която можете да изтеглите, е 5000 лева.

Времето, което ще е необходимо за да получите сумата, е между 3 и 4 работни дни. Един плюс на този метод е това, че няма такси при използването му.

Следващият метод, който ще разгледаме, е чрез офис на EasyPay

И тук минималната сума е 30 лева, а максималната 5000 лева. И тук няма да е необходимо да плащате такси при използването на метода. Ще можете да получите сумата веднага.

Още един популярен начин за теглене на средства е чрез ePay

Плащанията и получаването на пари чрез този сайт са много удобни и се извършват веднага. Няма да се наложи да чакате, за да видите парите в микросметката ви в сайта ePay.

Минималната сума е същата, както при предните два начина – 30 лева, същата е и максималната – 5000 лева.

Що се отнася до таксите, те зависят от условията за акаунта ви в ePay.

За да теглите средства, можете да използвате и банков трансфер, или банков превод, както е другото название на този метод

Таксите при него зависят от условията на банката, която ще използвате.

Тук минималната сума също е 30 лева, но максималната е по-голяма – 10 000 лева. Но времето за получаване на парите е по-дълго, около пет работни дни.

Ако използвате метода Cashterminal при депозиране, е важно да отбележите, че за теглене този метод не се предлага от Palms Bet

Затова когато дойде време за теглене, ще трябва да изберете друг метод. На страницата, която се отваря от линка Теглене, са посочени методите, от които да изберете. След това трябва да попълните сумата, която искате да изтеглите, и да натиснете бутона за продължаване. По-нататък може да се наложи да въведете някои данни.

Заключение

Тегленето на средства от акаунта ви в Palms Bet е лесно и имате избор между най-използваните за България начини на плащане.

Обърнете внимание на минималните и максимални суми, които можете да теглите. Също така обърнете внимание кога можете да очаквате да ви бъдат начислени такси за тегленето.

Веднага след регистрацията на акаунта си е необходимо е да преминете процедурата на верифициране, чрез представяне на сканирани копия на лични документи, за да можете да теглите.

Първо извършете необходимото, като кликнете на линка в профила си в сайта. След период от 24 до 48 часа верифицирането ще бъде приключено и ще можете да пристъпите към теглене.

Обърнете внимание на двете условия, неспазването на които може да ви струва загуба на средства.

Важно е да не теглите по-голяма сума от тази, която имате в сметката си в Palms Bet, защото ще ви бъдат отнети всичките средства.

Важно е и да внимавате, когато теглите бонусни суми – трябва да теглите такива, за които е отбелязано, че са изискуеми.

Ако търсите плащане чрез електронните портфейли Skrill и Neteller, няма да намерите тези методи в предложенията на Palms Bet.

Да се надяваме, че в близко бъдеще те също ще бъдат включени в методите за плащане на букмейкъра.