Регистрация в Palms Bet

Регистрация в Palms Bet

Онлайн букмейкърът Palms Bet е вече добре познато име, с интересните предложения на залози, както и казино игри, виртуални спортове и множество промоции.

Последните са много голям стимул за всеки играч и предизвикват голям интерес, а следващата стъпка е регистрацията в сайта.

Тук ще направим подробно описание на процедурата за регистриране, която до голяма степен ви е позната от регистрирането в други сайтове. Ще научите каква информация ще изиска от вас системата.

Ако на този етап повече се интересувате от последващите начини за верификация, теглене и депозит в букмейкъра Palms bet, то непременно прочетете подробните ни статии по темата.

Но преди да прочетете описанието на регистрацията, нека споменем, че е важно да прочетете и свързаната с това информация в раздела „Често задавани въпроси“.

Допълнителна информация в раздела „Често задавани въпроси“

Преди да се регистрирате в Palms Bet, ви съветваме да прочетете допълнителната информация в раздела „Често задавани въпроси“.

Тук ще намерите отговори на най-типичните въпроси, свързани с регистрирането.

Защо трябва да се регистрирате?

На първо място, ще видите въпроса, отговорът на който пояснява причината за регистриране. Както ще прочетете, разнообразието, гарантирано от Palms Bet, не само по отношение на залаганията и игрите, но и с предлагане на различни методи за извършване на депозиране. Освен това ще научите нещо, което със сигурност ще ви впечатли: добавянето на нови предложения и промоция всеки месец. Тук ще намерите и имейл адреса на поддръжката, на който да търсите помощ и информация, ако имате нужда.

Как да се регистрирате?

Всъщност регистрирането на сайта на Palms Bet е много лесно. Просто отваряте прозореца за регистрация и следвате инструкциите, за да въведете исканите данни. Тук ще ви напомнят, че ако при въвеждането на данните допуснете някаква грешка, системата веднага ще ви уведоми.

Обяснение на необходимостта от попълване на основни лични данни

Личните данни са стандартно изискваните от онлайн букитата. Както и в другите онлайн сайтове за залагания, и в Palms Bet целта е да се предотвратят измами. Като част от личните данни ще трябва да потвърдите, че имате навършени 18 години, защото в противен случай нямате право да залагате. Личните ви данни ще ви осигурят и правото на получаване на плащания, когато спечелите при залагане. Ако не попълните точно всички изисквани от системата данни, няма да можете да получавате плащания при печалби.

Ако сте забравили паролата?

Както и в другите сайтове, тук има възможност за процедура на получаване на нова парола. Просто намерете в менюто за логване „Забравена парола“ и следвайте инструкциите. А сега да разгледаме регистрацията в Palms Bet стъпка по стъпка.

Първи раздел – потребителско име, парола и имейл адрес

В първия раздел, след като отворите прозореца за регистриране от бутона „Регистрация“ в горния десен ъгъл, ще видите четири реда.

  • На първия трябва да попълните потребителското име, което искате да използвате в сайта.
  • На втория ред трябва да въведете паролата, която искате да използвате, а на третия ред трябва да повторите тази парола.
  • На четвъртия ред трябва да въведете електронния си адрес.

Palms Bet регистрация

Лична информация

Това е разделът с лични данни, в който изискваните данни са име, ЕГН, държава и телефонен номер. Тази информация се попълва в шест реда.

  • На първия ред трябва да въведете името си, а на втория фамилията си.
  • На третия ред системата ще изиска да въведете единния си граждански номер. На следващия ред ще трябва да въведете още веднъж този номер.
  • На петия ред трябва да изберете държавата, от която сте. За нас това е България – избира се от менюто.
  • На шестия ред трябва да въведете телефонния номер, който искате да се използва за връзка с вас.

Лична информация за регистрация в Палмс

Допълнителна информация

Това е следващият раздел. В него ще ви помолят да изберете вида на източника, от който сте научили за Palms Bet Това може да бъде Интернет, телевизия, радио или друг източник. Просто изберете валидния за вас отговор от менюто.

Маркетинг

В този раздел ще трябва да уточните дали искате да получавате информация за актуални промоции. Чрез избора на квадратчето се съгласявате да ви уведомяват за такива промоции.

Тук ще видите и реда „Препоръчай приятел“. Въвеждайки имейл адреса на приятел, ще го поканите и той да стане член на семейството на феновете на сайта.

Таен въпрос и таен отговор

Таен въпрос при регистрация в Палмс

Този раздел е стандартен за сайтовете и ще ви бъде в помощ, ако сте забравили паролата си.

Изберете от предлаганите варианти на таен въпрос – за любим отбор, за името на домашния ви любимец, или за моминското име на майка ви. Въведете и отговора. Запомнете кой въпрос сте избрали и какъв отговор сте въвели като част от процедурата по регистриране.

Правила и условия

Тук ще можете подробно да се запознаете с правилата и условията за ползване на сайта Palms Bet.

Трябва да ги прочетете внимателно, за да сте добре информирани – това ви гарантира и по-успешно залагане.

След правилата и условията следват два реда с квадратчета, които трябва да изберете. Изборът на квадратчето на първия ред означава, че приемате правилата и условията, а изборът на квадратчето на следващия ред означава, че потвърждавате, че сте на достатъчна възраст за залагания – минимум 18 години.

Най-отдолу ще видите бутона за регистрация. Натиснете го, за да приключите процеса по регистриране и да започнете да играете.

Разнообразие и свежи чести предложения за любители на залагания

Palms Bet е сайт, в който разнообразието ви очаква във всяка секция, а гаранция за него са и промоциите.

Необходимо е да се регистрирате, за да станете членове на семейството на феновете на Palms Bet. Както вече знаете след прочитане на настоящото описание на процедурата, това е лесно и бързо.

Най-добре можете да прецените богатството на предложенията, когато станете регистрирани клиенти на Palms Bet. Така не само вие ще следите за актуални предложения, а и персоналът на сайта ще ви уведомява за новостите и за изгодните предложения, които се подготвят и пускат за клиентите на Palms Bet.

Обобщение

Необходимо е да отделите само няколко минути, за да се регистрирате.

По време на попълване на данните е важно да сте сигурни, че сте записали някъде потребителското име и парола, както и какъв таен въпрос сте избрали и какъв таен отговор сте дали. Така ако забравите или потребителското име, или паролата за вход в Palms Bet, ще можете да проверите в записките си и да си спестите искането на нова парола от сайта.

Остава да ви пожелаем приятна регистрация и още по-приятни преживявания в този открояващ се с много предимства за клиенти букмейкърски сайт.