Залози на футбол в Palms Bet

Залози на футбол в Palms Bet

Съдържание:

Футболът приковава вниманието на милиони хора по света, а залозите на футболни мачове са сред най-популярните.

Ще намерите множество пазари в онлайн букмейкърските сайтове, сред които днес ще откроим платформата на Palms Bet.

Това е нов букмейкър, който се отличава с отлични предложения за играчи, интересуващи се от залози на футбол.

За да видите предложенията за тези залози, трябва да отворите спортната секция от лентата на менюто най-горе. „Спорт“ е първото заглавие в нея.

Когато кликнете върху линка, ще се отвори спортната секция. Тук, в менюто от лявата страна, на първо място ще видите футболните мачове, за които можете да направите своите залози. По времето на написване на настоящото ревю броят на мачовете е над 200.

За да разглеждате футболните пазари за залози, нямата нужда от акаунт, но за да се възползвате на макс от възможните печалби регистрацията в сайта е задължителна.

👉🏻️ Отвори сайта на Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Подреждане на предстоящите мачове по първенства

Когато отворите списъка с мачове в секция футбол, на първите места ще видите групите от срещи във водещите шампионати.

По времето на написване на това ревю на първо място е Шампионска лига, след това Лига Европа, следвани от приятелските международни мачове.

Следващи са мачовете от английската Висша лига и още няколко английски първенства.

Представени са и шампионати като испанските Примера Дивисион и Секунда Дивисион, германската Бундеслига, италианските Серия А и Серия В, холандската Ередивисион, португалската Примейра Лига, руската Висша лига, както и други първенства, като австралийската а лига, купата на Азия и други.

Първенствата са подредени по следния начин: на първите места са страните, които са водещите футболни сили, а след това останалите са дадени в азбучен ред.

Трябва да имате предвид това подреждане, ако търсите мачове в първенство на не толкова водеща във футбола страна. А такива мачове са представени с подобаващо внимание в секцията.

Футболни залози в Палмс Бет

Освен това, и за водещите страни са включени не само основните, най-популярни шампионати. За страните с традиции и силен футбол, като Англия, Германия, Италия, Франция, ще намерите и мачове от по-второстепенните дивизии.

Но това не е всичко, което ще ви предложи Palms Bet в секцията за футболни залагания. Ще намерите и информация за залози на срещи в страни като Иран, Китай, Мароко, Аржентина и много други.

Каква информация ще намерите в централната част на страницата

В централната част на страницата ще видите таблица на срещите, подредени в групи по първенства, като на всеки ред в първите колони ще видите датата и часа на започване.

След датата и часа е посочен домакинът за мача, след което е посочен коефициентът, а следващите графи са за госта и за коефициента за него.

Можете да видите пазарите за всеки мач, като натиснете знака > в края на реда за мача, който ви интересува.

Няма да намерите еднакъв брой пазари за всеки мач. За някои пазарите са повече, за други, не толкова следени, по-малко.

Пазарите за футболни залози в секцията на Palms Bet

Пазари за залози palms bet

Естествено можете да очаквате да намерите пазара Точен резултат. Освен него можете да очаквате и следните пазари:

 • двата отбора да отбележат
 • брой на головете в мач - под/над
 • резултат от първото полувреме
 • през кое полувреме ще бъдат вкарани повече голове
 • по какъв начин ще бъде отбелязан първият гол
 • един гол
 • автогол
 • азиатска линия голове
 • брой на дузпите в мач
 • брой на пропуснатите дузпи в мач
 • брой на червените картони в мач

и други.

Коефициентите за футболните залози в Palms Bet

Ще ви допаднат и коефициентите, които Palms Bet предлага за залагания на футбол. Те са както при най-популярните в онлайн пространството за български играчи сайтове.

Дори някои коефициенти са малко по-високи, отколкото при водещите онлайн букита, Сравненията ще ви покажат, че си струва да изберете залагания за футболни мачове с коефициентите на Palms Bet и да очаквате добри печалби, когато внимателно сте преценили всички данни, статистика и форма на отбора, както и формата на противниковия отбор.

Електронният фиш

От дясната страна ще намерите фиша, в който трябва да въведете вашите селекции. Тук ще намерите и опцията за затваряне на залога.

Тук можете да отворите и игри, които да играете докато чакате изхода от дадена среща, или да отворите фиша, в който да въведете залога.

Отляво е червеният бутон, с който можете да изчистите въведената селекция. Отдясно е зеленият бутон, с натискането на който правите залог.

При залозите можете да избирате между опциите за един залог или за кратни залози.

Футболни залагания на живо в Palms Bet

Тъй като Palms Bet има секция На живо, не можем да не разгледаме възможностите за залагания на футболни мачове и в тази секция. Ще я отворите също от лентата най-горе, след секция Спорт.

И тук дизайнът на страницата е с менюто от лявата страна, централна част с по-подробни данни за срещите и електронен фиш отдясно.

Palms Bet не предлага картина на живо, но представянето на данните за текущите резултати в централната част е достатъчно информативно. Ще видите:

 • резултата до дадения момент
 • броя на корнерите
 • броя на жълтите картони
 • броя на червените картони

След това представяне ще видите и пазарите и коефициентите.

Много играчи се изкушават от залаганията на живо, особено ако следят отдавна отборите, имат достатъчно опит и могат да преценят какви залагания да направят, не само на победителя и на крайния резултат.

В секцията На живо в Palms Bet ще намерите цялата необходима информация за лесни и интересни залагания.

Не забравяйте, че можете да използвате и опцията Затваряне на залог (позната и като Cash Out), ако прецените, че нещата не отиват към благоприятен резултат за направения от вас залог.

Футболни залагания на живо в Palms Bet

👉🏻️ Направи футболен залог в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Заключение

Може би няма играч, който не залага на футбол. Затова е важно да знаете възможностите за футболни залози в спортната секция на Palms Bet.

Тук ще намерите всички мачове, от които се интересувате. Следите водещите първенства, като Шампионска лига, Серия А, Бундеслигата и други?

В Palms Bet ще имате отлични възможности за залози. За тези мачове, които са следени от всички футболни фенове и са обект на интензивни залагания, ще имате и разнообразни пазари, освен кой ще бъде победителят, дали резултатът ще бъде равен, и точния резултат от мача.

Освен пазарите важни за печалбите са и коефициентите. В Palms Bet и коефициентите са на много добро ниво, както при другите водещи онлайн букмейкъри.

Не забравяйте да отворите и секцията на Живо, за да заложите на футболни мачове по време на провеждането им.

Ако постоянно сте в движение, може да се насладите на футболните залози през телефона в мобилната версия на Палмс Бет.

И по отношение на залагания на мачове на живо букмейкърът не отстъпва на конкурентите си.

Единственият минус, ако държите на видео от мача, е, че тук ще намерите само графично представяне с информация, която се обновява непрекъснато.

В случай, че искате разнообразие в спортните залози, може да опитате бетинг на виртуални спортове в Plams bet.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС