Залози на живо в Palms Bet

Залози на живо в Palms Bet

Съдържание:

Участващите в онлайн залаганията се изкушават много от възможностите да залагат на живо, по време на самото спортно събитие.

Затова онлайн букмейкърите предлагат такива залози, които увеличават адреналина и изпитват способностите за бързи реакции въз основа на развитието на спортната среща, в реално време.

Важно е да се реагира максимално бързо на промените, включително и на промените, които букито прави в коефициентите.

Един сравнително нов букмейкърски сайт, който бързо се нареди сред най-популярните сред българските играчи, е Palms Bet.

Наред с другите предимства той предлага секция, посветена на залагания в реално време.

Въпреки че в тази специална секция няма да намерите предаването на срещи на живо, тук ще ви привлече удобният дизайн и наличието на срещи от основни спортове, а и пазарите и коефициентите си струват да започнете да залагате тук, както ще опишем в настоящото ревю.

👉🏻️ Залагай в релно време в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Къде да открием залозите на живо?

За да влезете в секцията „На живо“, от менюто горе на началната страница изберете „На живо“ - ще намерите този линк след линка за секция „Спорт“.

След като се отвори нова страница, отляво в нея ще видите списък на срещите, които предстоят и ще бъдат налични за залагания на живо в Palms Bet.

Срещите са показани в групи, по спортове, като най-отгоре са срещите по футбол. Преди списъка със срещи ще видите секция Любими.

Тук можете да преместите всяка среща, която желаете да виждате в тази секция. За да извършите преместването, трябва да кликнете върху звездичката. Такива звездички има след всяка среща.

В средата ще видите подробности за избраната среща, като статистика и видове залози, които можете да направите – ще видите пазарите за тази среща.

Най-отдолу е показан остатъкът от време до приключването на срещата.

Фиша можете да намерите в дясната част на страницата. Тук можете да въведете залозите си, а освен това имате възможност и по всяко време да използвате опцията Затвори залог.

Важно е да знаете, че имате тази опция – с нея можете да прекратите своя залог, ако срещата започне да се развива неблагоприятно спрямо залагането ви, и така да предотвратите загуба на средства.

Залози на живо в Палмс Бет

Спортове, които можете да намерите в секцията „На живо“ в Palms Bet

Естествено в списъка ще откриете най-популярните сред играчите спортове – те са футбол, баскетбол, волейбол, тенис, тенис на маса, хокей на лед.

След секциите с тези спортове ще видите бутон „Следващи събития на живо“. Натискайки го, ще отворите списък на голям брой предстоящи срещи, подредени по спортове.

И тук на първо място са дадени предстоящите футболни мачове, след това тенис, баскетбол, волейбол, хокей на лед, тенис на маса.

Всички предстоящи срещи на живо са показани по първенства и шампионати.

За всяка среща ще видите началния час, както и по коя телевизия ще се предава.

Срещите, които са най-интересни и привличат вниманието на почти всички залагащи, като мачове от водещи шампионати, непременно се включват за показване и залагане на живо.

Данните за избраната среща в централната колонка на страницата

Вече споменахме някои данни, които ще видите в тази част на страницата в секция „На живо“.

Отгоре, вдясно, ще видите бутон за показване на всички предстоящи срещи и още един бутон, с който можете да подредите срещите по час на започване.

Кратката информация за срещата най-отгоре съдържа полувремето, гейма и т.н., които се играят в момента; броя картони, показани на играчи до дадения момент; както и текущия резултат.

За футболните мачове се показват и броят на корнерите, дузпите и т.н. Тези данни помагат на залагащите да преценят как ще се променят нещата по-нататък в срещата.

Следват пазарите, с коефициентите, които се предлагат, и видовете залози: брой голове, хендикап, точен резултат, краен изход, печеливша разлика и т.н.

В тази секция на Palms Bet няма да видите пряко предаване, няма да има и анимация, която помага за по-лесна визуална представа за развитието в реално време.

Очакваме в близкото бъдеще екипът на Palms Bet да предложи такава визуализация, за по-непосредствено усещане на развоя на нещата.

Статистика palms bet

По-подробно за пазарите, които можете да намерите в секцията

Тук ще изброим основните пазари, които се предлагат в секцията „На живо“.

Разбира се, тези пазари зависят и от това, какъв е развоят на срещата в даден момент.

Основните пазари са постоянно присъстващи като предложения – можете да залагате на победителя в избраната от вас среща, на броя на точките или головете – под или над, както и на други от основните пазари.

По-интересно е да разгледаме не толкова основните пазари, които можете да намерите в Palms Bet

  • Нека започнем с футбола – тук можете да намерите залог на следващия гол в мача, на точния резултат за първото или за второто полувреме, на броя голове, които ще отбележи единият или другият отбор, и други.
  • За срещите по баскетбол залозите включват резултат за полувремето, залог за отбор, както и залози за печеливша разлика.
  • За тенис мачовете можете да правите залози на това, кой ще бъде победител – в следващия гейм, или в следващия сет, или да направите залог на точния резултат от гейма, и други.

По-подробно за коефициентите за залози

Тук ще напомним, че коефициентите се променят според развоя на срещата, за която се приемат залози на живо, според последните промени и резултата, постигнат до дадения момент, както и според това, колко време остава до края на самата среща.

Тези правила важат за всички спортове.

Ако даден отбор започне да води в резултата и тази водеща позиция се задържи, коефициентът за залозите за този отбор ще намалее, а при по-дълъг период на задържане на водещата позиция коефициентът ще намалява прогресивно.

По принцип трябва да отбележим, че коефициентите, предоставяни от Palms Bet, са над-редните за онлайн букмейкърските пазари, но що се отнася до пазарите за голове или за точки, там коефициентите са на средно ниво, дори малко по-ниски от средното ниво.

Каква е процедурата за залагания на живо

Ако имате опит в такива залози от други букмейкърски сайтове, начинът на залагане ще ви е познат. А и начинът, по който се залага преди дадена спортна среща, е същият.

Трябва да изберете срещата, която ви интересува, след това да изберете пазарите, които искате да участват в залозите ви, и ще видите как селекциите ви се появяват във фиша от дясната страна.

Можете да заложите на няколко срещи от един спорт, или да комбинирате залог на футболен мач със залог на баскетболен мач например.

Вече напомнихме, че при залагането в реално време коефициентите се променят бързо, според това, какви промени са настъпили в процеса на срещата.

Затова трябва да напомним и че при промяна на коефициент ще трябва да потвърдите тази промяна, преди да направите залога си.

А можете да изберете улеснението за автоматично приемане на нови коефициенти при промени – използвайте настройките във фиша, за да активирате тази възможност.

Залагане на живо палмс бет

👉🏻️ Направи Залог на живо в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Заключение

В букмейкърския сайт на Palms Bet играчите, които искат да правят залози в реално време, имат чудесни възможности в специалната секция на букито.

Въпреки че все още няма преки предавания или анимирано показване на развоя на срещите, Palms Bet предоставя достатъчно видове залози, както и много добри коефициенти.

Изборът на срещи и селекцията на пазари са лесни, а имате и възможност да преместите най-интересуващите ви срещи в секцията „Любими“.

В Palms Bet ще намерите всички водещи спортни срещи, които са на централни места по значение за запалянковците по футбол, баскетбол, волейбол, тенис, тенис на маса, хокей на лед.

По-рядко ще видите и срещи за залози на живо за електронни и виртуални спортове, конни състезания и някои други не толкова популярни в България спортове.

Допълнително удобство е възможността да ползвате мобилното приложение на Палмс бет и бързо и лесно да залагате в движение на желаните срещи.

В бъдеще можем да очакваме разширяване на броя на спортове, за срещи от които клиентите на Palms Bet ще намерят предложения в тази секция, за да правят своите залози на живо.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС