Виртуални спортове в Palms Bet

Виртуални спортове в Palms Bet

Съдържание:

 

Сайтът на Palms Bet предизвиква голям интерес у играчите, търсещи разнообразие на залози, не само с предлаганите реални спортни събития, но и с раздела за виртуални спортове.

Тази секция е по-нова от другите секции на този, трябва да напомним, също нов букмейкър за българското онлайн пространство. Но тя се радва на голям успех, тъй като тези компютърно генерирани спортни събития имат своите изненади и привлекателност.

При тях изходът от всяка среща се генерира на основата на случаен принцип, така се генерират и пазарите. Затова вълненията при залагане и предизвикателствата са големи. А представянето на спортната среща с картина допълва приликата с реалните спортни срещи.

👉🏻️ Влез в Palms Bet сега
Вземи Топ Бонус след Вход

Кои виртуални спортове ще намерите в секция Виртуални

Естествено, ще започнем с футбола, който е на първо място и се радва на голямо внимание, особено като споменем факта, че тук се предават срещи от две лиги.

Ето и другите спортове, срещи от които можете да гледате и да залагате на тях в секция Виртуални:

 • тенис на маса
 • автомобилни състезания
 • конни надбягвания
 • коне – тротинг
 • коне – състезателна рулетка
 • надбягвания на хрътки
 • бадминтон
 • стрелба с лък
 • кено.

Виртуални спортове в Палмс Бет

Особеностите на срещите от виртуалните спортове

За тези, които нямат още опит в областта на виртуалните спортове, да поясним една важна разлика с реалните спортни събития.

Тук времетраенето на една среща е между две и три минути.

Можете да залагате преди началото на срещата, но когато започне, няма да можете да залагате на живо.

Затова си изберете предстояща среща от програмата, прегледайте и пазарите и коефициентите. Залаганията се правят по същия начин както при реалните спортове.

Какви са правилата за срещите в тази секция

Правилата за виртуалните спортни срещи в Palms Bet ще намерите в ръководството за този вид срещи. Тук ще приведем някои от правилата, които трябва да знаете.

 • На първо място, никоя виртуална среща не завършва с равен резултат.
 • Не очаквайте участници във виртуална спортна среща да бъдат отстранени. Това се отнася не само за хора, но и за животни, като коне и хрътки.
 • След като направите залога си, не можете да го отмените.
 • Няколко минути след като виртуалната среща приключи, ще видите резултата от залога си в акаунта си.
 • Ако се получи някаква неизправност в системата, всички игри, както и получените от залози на тях печалби, се анулират.
 • Както и по-нататък ще отбележим, не можете да залагате на живо. Всички залози трябва да са направени преди да започне виртуалната среща.

Ръководство за начинаещи

Ръководство виртуални спортове

За играчи без опит във виртуалните спортове и залозите върху срещи от тях Palms Bet предлага ръководство.

От него можете да научите как се правят залози на такива срещи. Тук са представени и виртуалните спортове в сайта.

Ръководството ще намерите в долната част на страницата, във втората колонка, където трябва да изберете линка на заглавието „Правила за виртуални“. От тук се отваря нова страница с ръководството, в чието съдържание лесно ще откриете разделите, които ви интересуват.

Ръководството започва с постъпвоко ръководство, продължава с правила на играта, а следващите секции разглеждат опциите за залагане на отделните спортове.

Тук е отделена и специална секция на така наречените кратни, или системни, залози. Те се състоят от единични залози на различни виртуални спортни срещи. Залозите се комбинират в един общ залог, с по-висок риск.

Можете да комбинирате както срещи от един и същи спорт, така и от различни спортове. А по-високият риск носи и по-висока печалба.

За да направите кратен залог, първо изберете два или повече от два залога на събития, след това намерете „Кратни“ в горната част на електронния фиш, кликнете върху този бутон и залогът ще бъде направен.

Накратко за регламента при сезонните и кръговите лиги

В Ръководството за виртуални срещи ще намерите подробна информация за тези лиги. Тук ще разгледаме накратко най-важните точки от регламента.

Сезонни лиги

Тези лиги са активни докато приключи първенството. След приключването на последния кръг от него се разпределят и печалбите.

Класирането за мениджърите се извършва въз основа на натрупаните от играчите в техните отбори точки.

Сезонните лиги са два вида:

 • Лиги с до 10 играча, които са по-малки, съответно наградният фонд тук е по-малък. Този награден фонд се дава като печалба само на победителя.
 • Лиги с над 10 играча – тук лимитът е неограничен, съответно наградният фонд е по-голям. Печалбата се разпределя между класиралите се на първите три места, както следва: 70% за победителя, 20% за класирания на второ място и станалите 10% са за класиралия се на трето място. Но ако играчите са по-малко от 11, наградният фонд се предоставя само на класиралия се на първо място.

Кръгови лиги

Тези лиги са активни за всеки кръг от даденото първенство. Печалбите за тях се разпределят веднага след всеки кръг.

И тук класирането за мениджърите е въз основа на точките, натрупани от играчите в отборите им.

И тук има два вида лиги: до 10 играча и над 10 играча, със същите правила, както при сезонните лиги.

Качество на видео предаванията на срещите, генерирани компютърно

Както вече отбелязахме, спортните срещи в този раздел са компютърно генерирани.

Видеото е с отлично качество на картината и на звука, затова усещането ще бъде както по време на реална спортна среща.

Единствената разлика, която също вече споменахме, е кратката продължителност на виртуалните срещи.

Ако Интернет връзката ви е стабилна, няма да има смущения в излъчванията. Но това важи за всички спортни срещи в онлайн букмейкърските сайтове, както реални, така и виртуални.

Предимства на залаганията на виртуални спортове

Виртуалните срещи, с кратката си продължителност, са предпочитани от много играчи точно поради тази особеност. При кратките срещи и предизвикателството е особено голямо, нещата се развиват и приключват много бързо.

Освен това за разлика от залозите на реални спортове, при виртуалните много бързо разбирате какви са резултатите от направените от вас залози.

Виртуалните спортове са налични и в мобилната версия на Palms Bet, така че залозите на тях са достъпни и в движение.

Струва ли си да преглеждате резултатите от вече проведени виртуални срещи

Ако преглеждате резултатите от минали срещи в секция Виртуални, което е лесно в Palms Bet, това ще ви помогне да придобиете по-пълна представа за този вид срещи, за пазарите и коефициентите. Така ще можете да си набележите пазари, които ви допадат и на които си струва да направите следващите си залози.

👉🏻️ Тествай залозите на виртуални спортове в Palms Bet
Вземи Топ Бонус след Вход

Заключение

Опитът на всеки играч в областта на залаганията на спортове няма да е пълен без опит в залози на виртуални спортове.

Palms Bet е сайтът, където можете да придобиете такъв опит, с предложения на различни спортове, десет на брой, така че разнообразието и леснотата на избора са гарантирани.

В секция Виртуални ще намерите срещи от сезонни и кръгови лиги.

Запознайте се с правилата за провеждането им и с това, как се разпределя наградният фонд.

Лигите с до 10 играча са с по-малък награден фонд, а тези с над 10 играча – с неограничен. Това може да ви помогне да изберете между срещи от лига с малки печалби, само за победителя, или в голяма лига, с възможности за големи печалби, но и повече рискове.

Самият процес на избор на спорт, среща, изборът на събития за отразяване във фиша, както и самият залог, са лесни и няма да срещнете затруднения.

Това е секция, която всеки играч трябва да посещава от време на време, за да има представа от виртуалните спортове и залозите на тях.

Генерирането на развитието на срещите на случаен принцип гарантира много изненади и интересни преживявания.

С такова бързо развитие на нещата, за две-три минути, изненадите са много, а опитът ви в залози в тази секция ще бъде повече от интересен. И накрая, след успешните залози можете да изтеглите печалбите си чрез разнообразни методи за разплащане, което също е плюс за вас.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС