Верификация на акаунт в Palms Bet

Palms Bet Верификация

При регистриране във всеки букмейкърски сайт трябва да въведете някои от личните си данни. Те трябва да са въведени вярно, защото после букмейкърът изисква верификация на акаунта ви.

Ако не сте въвели верните данни, ще се получи проблем, тъй като системата няма да ви разреши да извършвате тегления.

Това е процедура, която се прилага и при сравнително новия за българското онлайн пространство букмейкър Palms Bet.

На тези, които вече са регистрирани в други сайтове за залагания, процедурата е позната.

Тук ще я разгледаме за тези, за които това е първа регистрация и не са запознати с изискванията за удостоверяване на самоличността на играчите чрез верифициране на акаунта им.

Посетете секцията „Въпроси и отговори“ за кратка информация за верифицирането

Въпроси и отговори за верификация

В секцията „Въпроси и отговори“ на сайта на Palms Bet ще намерите кратко описание на това, защо трябва да представите копие на личната си карта.

Това всъщност е верификацията, или удостоверяването на самоличността ви.

Разбира се, можете да представите и друг документ за самоличност, например паспорт или шофьорска книжка.

Има и други документи, които може да се наложи да предоставите на Palms Bet, за да удостоверите, че несъмнено това сте вие и може да ви се разреши да теглите.

Верификацията доказва, че сте на 18 години или над тази възраст

Освен това верификацията е важна и за да удостоверите, че сте на минимум 18 години.

Това е минималната възраст, която трябва да имате, за да участвате в залагания.

Тъй като за лица под 18 годишна възраст залаганията не са разрешени, за Palms Bet е важно да установи, че имате минималната разрешена от закона възраст, за да участвате в залагания.

Представете копие на личната карта или шофьорската книжка

Верификация палмс бет

Представянето се извършва чрез качване на сканирани копия на документите.

Независимо дали това ще бъде личната ви карта, шофьорската книжка, или международният паспорт, документът трябва да е с цветна снимка.

Трябва да сканирате личната карта или шофьорската книжка и от двете страни.

На тези документи се съдържа достатъчно информация, която да удостовери вашата самоличност и това, че сте пълнолетен и е разрешено да залагате.

Кога Palms Bet ще изиска копия на банкова карта, сметка за ток или вода?

Банковите карти, както и фактурите за ток и вода съдържат достатъчно данни, които да удостоверят по несъмнен начин вашата самоличност.

В някои случаи може да се наложи да представите копия и на такива документи.

Фактурите за ток, вода и други битови сметки трябва да са платени през последните няколко месеца, за да послужат като доказателство за самоличността ви.

Всички документи, които изисква Palms Bet, са необходими за вашата сигурност

Palms Bet е букмейкър, който се стреми да предоставя не само промоции, бонуси и разнообразие на залози и игри, но и сигурност за играчите и защита на средствата в акаунта на всеки играч от злоупотреби.

Затова се налага да представяте не само лична карта или шофьорска книжка, но и други документи, които вече споменахме. Така след доказване на самоличността ви ще е сигурно, че няма някой друг да злоупотреби с вашия акаунт и печалбите, които ще реализирате.

Можете да бъдете спокойни за сигурността на личните си данни

Palms Bet е лицензиран букмейкър, което означава, че предоставяйки вашите лични данни в процеса на верификацията, вие можете да бъдете спокойни, че те няма да се използват за други цели, освен във връзка с вашите залагания и игри в сайта.

Често задавани въпроси за верификация в Палмс бет

Кога Palms Bet изисква верификация чрез документи?

Обикновено това се случва веднага след регистрирането ви в сайта. Но не е задължително веднага да осигурите сканирани копия и да ги качите, за да може служителите на Palms Bet да започнат верифицирането. В началото, когато още нямате печалби в акаунта, няма да ви се налага да теглите. И все пак е по-добре да се идентифицирате чрез процеса на верифициране още тогава, за да знаете, че сте преминали през процедурата, която е стандартна, и за Palms Bet вие сте реално лице с потвърдена самоличност.

Къде ще намерите информация за верификацията?

След като сте се регистрирали, трябва да влезете в профила си. Там на ваше разположение е падащо меню. Потърсете в него раздела „Верификация“. Там ще намерите пълно обяснение на стъпките, които трябва да направите, за да извършите верифицирането от ваша страна и да предоставите документите за проверка от Palms Bet.

Къде трябва да качите сканираните копия от документите?

След като бъдете поканени от Palms Bet да верифицирате акаунта си, ще трябва да отворите специалната страница на сайта, в която се качват документите

Колко време отнема периодът на верифицирането от страна на Palms Bet?

След като качите изискваните копия, ще трябва да изчакате известно време, докато Palms Bet проведе удостоверяването, т.е. верифицирането. Обикновено този период е от 24 до 48 часа.

Как Palms Bet ще ви съобщи, че верификацията е успешна?

Съобщението, че верифицирането е преминало успешно и сте се идентифицирали като реално лице, ще получите чрез имейл и чрез съобщение във вашия акаунт в сайта.

Каква е най-честата причина за проблем при верифицирането?

Проблем с верификация - Palmsbet

Сканираните копия на документите трябва да бъдат ясни и четливи. Снимките трябва да се виждат добре.

Ако част от копието е нечетлива или ако част от снимката не се вижда добре, това е причина верифицирането да бъде прекратено. Тогава ще получите имейл, в който освен уведомяване, че верифицирането не е успешно, ще видите и причината за това.

Ако се получи такъв проблем в процес на верифицирането на документите ви, можете да се свържете с персонала по поддръжката на Palms Bet, ако имате въпроси или искате съвети.

Използвайте един от начините за връзка: чата на живо, изпращане на имейл или разговор по телефона – можете да направите заявка за безплатен разговор.

Поддръжката на Palms Bet работи непрекъснато.

Мобилното устройство е много удобно за изпращане на копия на документи. Просто трябва да им направите снимки, а след това да качите изображенията в сайта на специалната страница.

Успешната верификация ви гарантира безпроблемно теглене на средства

След като верификацията от Palms Bet приключи, вече ще можете да теглите средства от сметката си в сайта.

Еднократното верифициране чрез документи е достатъчно, след това няма да се налага отново да потвърждавате самоличността си, като отново преминете през процедурата.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС