MELbet Ревю

MELbet Ревю

Съдържание:

Мелбет е известен с невероятните си услуги, когато става въпрос за спортни залагания. Те имат редица спортни събития, на които можете да заложите. От момента на създаването на платформата тя отбеляза голям напредък по отношение на предлагането на услуги от световна класа на своите играчи.

Ежедневно ще намерите повече от 200 спортни събития, на които можете да заложите. Това е платформа, която ще бъде оценена както от начинаещите залагащи, така и от професионалистите. Има най-различни събития за залагания, на които да залагате, включително бейзбол, снукър, купи, хокей, подова топка, кърлинг, Формула 1, гмуркане с трамплин и ски.

👉🏻️ Отвори сайта на MELbet
Вземи Бонус след Вход

Кратка история на букмейкъра

Дейността на букмейкъра започва през 2012 година. Melbet са част от Pelican Entertainment и чрез професионалистите, ръководещи компанията, успяват да предложат най-добрите услуги за залагания и игри в интернет. Те отговарят на стандартите от световна класа и това се потвърждава от лицензите, които са получили от правителството на Кюрасао.

През последните няколко години те са насочени към пазарите по целия свят. Този букмейкър е отлична алтернатива на добре познатите мастодонти за залагане.

Когато погледнете уебсайта, веднага ще ви стане ясно, че той е създаден, за да улеснява клиента. Не е необходимо да търсите най-важните бутони или да сее чудите кое какво означава.

В горната дясна страна на платформата ще видите бутоните за регистрация и влизане. Освен това ще ви излезе падащо меню с типа коефициент, както и падащо меню, за да изберете вашата страна и часова зона.

Ще видите връзки, ефективно насочващи ви към раздел лотария, спортна секция, залагания на живо, eSports, бързи игри, бонуси и секцията за хазарт. Тези връзки идват с падащи менюта, за да ви е лесно и бързо да се придвижите директно към секцията, която ви интересува.

В долната част отстрани ще видите плаваща икона „чат на живо“, която ще отвори менюто за поддръжка на чат на живо. Това ви улеснява да се свържете с представител за поддръжка на клиенти, когато сте изправени пред проблем.

С чудесна настройка и приятен интерфейс за уебсайтове е очевидно, че Melbet има един от най-добрите дизайни, които ще ви улеснят в използването на платформата без да губите време.

Дизайн и навигация на сайта melbet

Регистрация в MELbet

Melbet ви представя четири опции, в които можете да създадете своя акаунт. Има опция с едно щракване, по телефонен номер, по имейл и чрез социалните мрежи.

Стъпки за регистрация

За да стартирате процеса на регистрация:

 1. Отворете платформата на Melbet от браузъра на вашия компютър от тук - ВЛЕЗ В МЕЛБЕТ;
 2. Кликнете върху бутона „Регистрация“ в горната част на началната страница;
 3. След това изберете предпочитания от вас метод за регистрация; едно кликване, телефонен номер, имейл или социални медии;
 4. Създайте акаунт.

Стъпки за регистриране на акаунта с едно кликване:

 1. Изберете вашата страна;
 2. Изберете вашата валута;
 3. Изберете бонус след регистрация;
 4. Въведете промо код, ако имате такъв;
 5. Приемете Общите условия на Мелбет;

Стъпки за създаване на акаунт по телефонен номер:

 1. Въведете телефонния си номер;
 2. Изберете вашата валута;
 3. Изберете бонус за регистрация след публикуване;
 4. Въведете промо код, ако имате такъв;
 5. Приемете общите условия;

Стъпки за създаване на вашия акаунт в Melbet чрез имейл:

 1. Изберете вашата страна;
 2. Изберете региона, в който се намирате;
 3. Въведете вашия град;
 4. Попълнете вашето име и фамилия;
 5. Изберете предпочитаната валута;
 6. Въведете предпочитаната от вас парола и я потвърдете;
 7. Попълнете своя имейл;
 8. Въведете телефонния си номер;
 9. Изберете бонус за предварителна регистрация;
 10. Въведете промо код, ако имате такъв;
 11. Приемете общите условия и потвърдете регистрацията си;

Стъпки за създаване на вашия акаунт чрез социални медии

Това е един от най-лесните методи за създаване на акаунт в Melbet.

 • След като сте избрали социалните медии, които искате да използвате при създаването на акаунта си, регистрацията ще продължи в изскачащ прозорец.
 • След като оторизирате регистрацията си, тя ще бъде завършена автоматично и ще получите данни за вход във вашия Melbet акаунт.

Това ще улесни влизането в акаунта ви в бъдеще само с две кликвания.

Важни условия при регистрация в Мелбет:

 • Задължително условие, за да се регистрирате и залагате в Мелбет е да имате навършени 18 години.
 • Много е важно още при регистрацията да изберете валутата, с която желаете да залагате, защото тя не може да се променя, а с нея освен, че ще депозирате и ще теглите средства.
 • Прочетете добре условията, защото след това ще трябва да се съгласите с тя и трябва да сте наясно какви точно са те.

👉🏻️ Създай профил в MELbet
Вземи Бонус след Вход

Как да възстановим изгубената парола

Има две опции, когато искате да възстановите паролата си. Това може да бъде чрез вашия телефонен номер или имейл.

Чрез вашия телефонен номер
 • Въведете телефонния номер, който сте използвали при резервация за вашия Melbet акаунт;
 • Въведете правилно captcha;
 • Кликнете върху бутона „създаване на нова парола“;
 • Ще получите текстово съобщение с новата си лична парола;
Чрез имейл
 • Въведете имейла, използван при създаването на вашия акаунт в Melbet;
 • Въведете правилната информация за captcha;
 • Кликнете върху бутона „създаване на нова парола“;
 • Ще получите имейл с инструкции как да създадете друга парола;
 • Преглед на уебсайтове - оформления и навигация

Верификация

След като приключите с настройката на вашия акаунт с избрания от вас метод, вие трябва да активирате акаунта си и да го оставите на проверка от служителите в Melbet. Хазартът е форма на забавление, при която трябва да се спазват правилните законови процедури.

Стъпки за потвърждение на вашия акаунт:

 1. Ще бъде изпратен имейл с връзка за потвърждение;
 2. Кликнете върху връзката и регистрацията на акаунта Ви ще бъде потвърдена. За потвърждаването му е необходимо да предоставите правни документи, показващи Вашата държава и адрес на пребиваване.
 3. Ще бъдете задължени да изпратите копие от личната си карта, шофьорската книжка, сметката за комунални услуги или паспорта на служителите в Melbet;
 4. След като всички документи са проверени, ще получите имейл, потвърждаващ вашия акаунт;
 5. След тази проверка ще можете да извършвате тегления от вашия акаунт без никакви проблеми, стига да сте изпълнили изискванията за залагане на бонусите, които сте заявили.

Важни условия при верификация в Мелбет:

 • Документите, които се изисква да изпратите трябва да са сканирани, но с много добро качество.
 • Може да се наложи да изпратите и извлечение от картата или банковата ви сметка. Това се изисква главно за потвърждение, че сте в състояние да посрещате финансови задължения. Това е изискване от хазартните регулаторни органи.
 • Този процес на проверка на вашите документи може да бъде извършен отново, ако екипът в Мелбет прецени за необходимо.

Всичко това се прави като начин за актуализиране на техните записани документи и поддържане на стандартите им от световна класа при предоставяне на хазартни услуги.

Разплащателни методи

Когато става въпрос за работа с пари в световната мрежа, повечето хора са загрижени за сигурността си. Това е причината Melbet да се увери, че всичките ви хазартни транзакции ще се извършват на сигурна платформа. Това стана възможно благодарение на технологията за шифроване на SSL, която те използваха, за да осигурят всички ваши онлайн транзакции. С това няма нужда да се тревожите за сигурността си. Никоя трета страна няма да има достъп до вашата финансова или лична информация, споделена в Melbet.

Ако се притеснявате за сигурността си, можете да извършвате транзакциите си чрез криптовалути като Bitcoin, които се поддържат като методи за разплащане в Melbet. Наличието на метод зависи от вашата страна.

Методи за депозиране

Депозитите с банкова карта

Visa, MasterCard, Maestro са с минимален депозит 1 евро. Ограничения в максималния депозит няма. Времето за обработка е около минута.

Електронни портфейли

Yandex Money, Qiwi, Neteller, Todito Cash, Moneta.ru, WebMoney, Interkassa, Jeton Wallet, Skrill, EcoPayz , Perfect Money. Миним алния депозит, който можете да направите е 1 евро, като няма ограничения за максимума на депозита. Времето за обработка е моментално.

Криптовалута

Bitcoin и Litecoin. Минимума за депозит отново е 1 евро, без ограничения за големината. Преводът е моментален.

Предплатени карти

AstroPaу и Paysafe Card. Условията са същите като на всички останали методи.

Методи за теглене

Те са със същите условия, както при депозиране и са следните:

 • Visa,
 • MasterCard,
 • Maestro,
 • Yandex Money,
 • Qiwi,
 • WebMoney,
 • Skrill,
 • Moneta.ru,
 • Jeton Wallet,
 • Perfect Money,
 • Neteller,
 • EcoPayz,
 • AstroPay,
 • Bitcoin,
 • Litecoin,
 • Dogecoin,
 • Interkassa,
 • MTS,
 • MegaFon,
 • Beeline,
 • Tele2.

Както може би сте забелязали, Мelbet няма ограничения по отношение на тегленията и депозитите, но имайте предвид, че вашият финансов доставчик може да има ограничения за сумата в една транзакция.

Когато правите вашите депозити и тегления, бъдете сигурни, че знаете лимитите, поставени от вашите финансови доставчици.

Мelbet няма ограничения, когато става въпрос за тегления и депозити, но имайте предвид, че вашият финансов доставчик може да има ограничения за сумата в една транзакция.

Когато правите вашите депозити и тегления, вие трябва да сте сигурни, че знаете лимитите, поставени от вашите финансови доставчици.

Бонуси от МЕЛбет

Мелбет е на пазара от 2012 г. и изглежда разбира значението на мотивацията, както на съществуващите, така и на новите играчи.

Марката се предлага с високи коефициенти, бързи тегления и ексклузивен бонус за първи депозит в Melbet до 130 евро или съответната сума във всяка друга валута.

Бонусите могат да бъдат под формата на безплатни залози, което означава, че при определени условия букмейкърът ви позволява да залагате определена сума на дадено събитие и ако прогнозата ви се сбъдне, вие печелите общата сума.

Начални бонуси

Началните бонуси са създадени специално за играчите, които сега се регистрират и се включват в залаганията. Те стимулират новите играчи и са лесни за усвояване. Направете своята регистрацията и спечелете бонуса. Бонуси за регистрация и добре дошли са:

Бонус за нов клиент

Той дава 100 % бонус след като направите първият си депозит до 100 евро. Тази възможност е за всеки нов клиент на букмейкъра.

Този бонус е специален създаден като жест за новите клиенти на Мелбет. С този бонус имате възможност да спечелите своя безплатен залог-50 лв. Можете да вземете този бонус, но само ако сте направили залог от 15лв. Тези 50 лв, които ще получите са под формата на безплатни завъртания-freebet. От тях 35 лв. са, за да залагате на сайта, а останалите 15 лв, за да залагате чрез мобилното приложение на Мелбет.

Основни правила и условия
 • Можете да получите един бонус само.
 • Сумата на бонуса за нов клиент трябва да се превърти 5 пъти със залози от типа акумулатор. Всеки от акумулаторите трябва да съдържа по три събития минимум.
 • Задължително е залагането на цялата сума от депозита на едно събитие с коефициент минимум 1,5.
 • Не можете да използвате този бонус заедно с други промоции на Melbet.
 • Безплатният залог има 7 дневен срок след начисляването му.

Бонуси за настоящи клиенти

Регистрираните вече играчи могат да бъдат зарадвани с някой от бонусите насочени специално към тях: бонуси в казино игрите, „мобилен бонус“, „Можеш по-дълго“, „100 залога“, „100% възстановяване на права колонка“.

Бонус 100% кешбек на акумулатор

С този бонус, букмейкърът възстановява пари, ако някой от залозите в акумулатора загуби. Тази оферта важи за залозите преди мача и на живо.

Бонус „Можеш по-дълго“

Този бонус е обвързан със състезание, което е дълго 42 дни, като всеки от тези дни трябва да имате по един акумулатор.
В този бонус могат да участват залози на „Спорт“ и „На живо“
Получават се безплатни кодове всеки 7, 14, 21, 28, 35 и 42 дни.

Бонус за 100 залога

Още един много примамлив бонус, който предлага Мелбет за своите настоящи играчи. Той е специално за най-активните и постоянни клиенти, които са направили 100 залога през изминалите 30 дни.

Казино бонуси

Казино бонусите, от които можете да се възползвате в Мелбет са няколко-„Подарък за рожден ден“, “Vip кешбек“, Всеки ден безплатни завъртания, Казино бонус „Изстрелване на ракетата“, „За своите“.

👉🏻️ Влез и спечели от MELbet
Вземи Бонус след Вход

Спортни залози

Мелбет се е доказал като убежище за спортни залагания за мнозина. От букмейкъра са използвали най-новите технологии в спортните залагания и имат подходящи професионалисти, които да дадат най-добрите коефициенти и да гарантират, че всички системи работят безпроблемно.

Ако сте от типа, който се интересува от тенис, футбол, голф, моторни състезания, бейзбол, снукър, хрътки, конни надбягвания или баскетбол, Мелбет е мястото за вас. Те имат залагания за всички тези спортове и има хиляди събития, на които можете да залагате всеки месец. Като любител на спорта няма да е необходимо да инвестирате много време в проучвания на мачовете, за да направите потенциално печеливш залог.

Melbet разграничава пазарите, на които можете да направите своите залози. Не само ще можете да направите своя залог на предварителни мачове, но сега можете да правите и залози в игра.

Футбол

Мелбет обръща огромно внимание на най-масовия спорт-футбола. Предложенията за залагания на футбол са много и разнообразни.:
Първенства

В сайта на Мелбет ще откриете стотици предложения за залагане на различни първенства по футбол. Те са не само от Европа, но и цял свят. Най-известните от тях са:

 • Футбол от Италия
 • Футбол от Англия
 • Футбол от Испания
 • Футбол от Франция
 • Футбол от Бразилия
 • Футбол от Белгия
 • Футбол от Шотландия
 • Футбол от Ирландия
 • Футбол от Аржентина и много други.

Футболни коефициенти

Винаги, когато правите залозите си, първото нещо, което ви насочва, е коефициентът. Това е причината да изберете букмейкър, който има експертни коефициенти. В Мелбет можете да получите много точни коефициенти и тези, които ще ви дадат най-добрата възвръщаемост на вашия залог.

Когато става въпрос за коефициентите, можете да зададете вида на коефициентите, които трябва да се показват във вашата сметка за залагане. Това ще ви улесни да разберете дадените коефициенти и да изчислите потенциалната си възвръщаемост без много губене на време.

Футболни пазари

Би било скучно, ако трябва само да прогнозирате отбора, който ще спечели. С напредването на технологиите и появата на много спортни анализатори в бранша, ще получите много пазари, на които да играете.

Има стотици, ако не и хиляди спортни събития, които се пускат в букмейкърите всеки месец през цялата година. Тези събития ви представят повече от един вид залагания. Това многообразие ви дава шанс да изследвате нови силни страни в залагания, които не сте знаели.

Някои от залозите, които можете да направите, са:
 • общо отбелязани голове,
 • първи отбор да вкара,
 • правилен резултат,
 • над / по-малко, коефициенти /,
 • първи отбор, който получи наказателен удар,
 • първият играч получи жълт картон и
 • отборът да спечели.

Тези и много други видове залози ще бъдат представени в състезанията, които ви дават повече възможности за поставяне на вашите залози и повече пътища, за да опитате късмета си, когато става въпрос за залагания.

Тези видове залози са налични в предварителни залози, електронни спортове и залози в игра в Melbet. Ще ги намерите в любими спортове като футбол, тенис, бейзбол, баскетбол, плуване и ръгби. Посетете съответната платформа за избраната от вас игра и ще получите различните залози, които можете да направите на спорта.

Други спортове в (букмейкъра)

Както казахме, в MELbet има много събития за залагания на различни спортове. Някои от останалите най-популярните са американски футбол, баскетбол, волейбол, тенис, тенис на маса, хокей на лед, билярд и много други!

👉🏻️ Залагай на любим спорт в MELbet
Вземи Бонус след Вход

Залагания на крикет

Ако сте фенове на крикета, със сигурност ще обичате MELbet, че го имате. Всъщност този букмейкър е специализиран в това спортно събитие. Освен това разполага с игри по крикет с уникални, впечатляващи функции.

Залози на живо

Разделът за залагане на живо на MELbet е категоризиран като Live и Multi-LIVE. Опцията на живо е стандартната версия на функция за залагане на живо.

Опцията Multi-LIVE, от друга страна, е уникална функция за разлика от всеки друг уебсайт за залагания. На страницата Multi-LIVE получавате възможност да създадете своя собствена страница за залагане на живо, като добавите 4 онлайн спортни събития.

Можете също така да правите залози на избрани събития и можете да правите залагания едновременно.

Виртуални спортове

Мелбет следи тенденциите, които се налагат в бранша и затова на сайта им е наличен и раздел „Виртуални спортове“. В тази секция всички любители на тези спортове могат да избират между голям брой опции.

Страницата за виртуалните спортове е организирана по провайдъри на самите игри като:

 • Leap Virtual Gaming - в този раздел ще намерите интересни конни и кучешки надбягвания;
 • Global Bet - тук има уникално разнообразие от виртуални спортове като футбол, баскет, тенис и др.
 • Golden Race - тук има разнообразие от виртуални съзтезания с мотори, футбол, надбягвания с кучета и пр.
 • Widget - предлагат виртуален бой с петли;
 • 1x2 Gaming - този доставчик набляга на въртулания футбол.

eSports

На официалния уебсайт на MELbet, eSports има собствен раздел. Подобно на спортната секция, разделът eSports също има своите събития на живо и имате възможност да гледате събития, които се случват в момента.

Разделът eSports също включва излъчвания и показва залагания преди мача в секцията eSports.

Едни от най-известните видове електронни спортове са:

 • Dota
 • League of Legends
 • Counter-Strike: GO

Полезни инструменти на букмейкъра

Освен голямото разнообразие от спортни пазари и високите си конкурентни коефициенти, MELbet има и инструменти за спортни залагания, които го правят още по-привлекателна платформа за залагания онлайн.

Live stream

MELbet също предлага предавания на живо от текущи спортни мачове. Много залагащи обичат функцията на MELbet за предаване на живо, тъй като е лесна за използване. Просто кликнете върху оранжевия бутон за възпроизвеждане на събитието, което искате да гледате и можете да започнете.

Cash out

Собствената версия на MELbet за функция за изплащане на пари се нарича Bet Slip Sale. Този продукт за спортни залагания е чудесна функция, ако нямате търпение да изчакате, докато играта приключи. Кеш аутът позволява на играчите да продават своя фиш за залози, изцяло или частично, веднага да получат парите си и след това да залагат на други събития.

Електронен фиш

Функцията „Електронен фиш“ е налична в Мелбет. Трябва просто да изберете срещата, на която ще играете. Кликнете върху дадената среща и маркирайте коефициента с мишката. Тази среща веднага ще се отрази във вашия електронен фиш.

Талонът е много опростен и няма да ви затрудни. След отразяване на залога следва само да посочите сумата, която ще заложите. Системата автоматично ще направи изчисление за печалбата ви.

Ако изберете повече събития, системата ще ви пренасочи към опциите прогноза за система и акумулатор. В горния ъгъл на талона ще видите Accumulator и System bet. С тях можете да направите тези залози.

👉🏻️ Тествай възможностите на MELbet
Вземи Бонус след Вход

Мобилна версия на букмейкъра

Играта в движение винаги носи усмивка на играчите. Това ви дава възможност да не пропускате някои от любимите си игри. Играта в движение ви улеснява да наваксате любимите си игри в казино, да играете бинго сесия или дори да направите този залог, който сте забравили на любимия си футболен клуб.

Всичко това е удобство и melbet се е погрижил да можете да получите техните хазартни услуги, когато ги искате удобно. Тези мобилни услуги се предлагат на почти всички смартфони и таблети, които са с операционни системи iOS, Android и Windows.

Можете да получите достъп до всички тези услуги от мобилното си приложение или от мобилния браузър на вашето устройство. Има много предимства, свързани с игра от вашите мобилни устройства и едно от тях от време на време, вие също ще получите бонуси са изцяло пригодени за мобилните залагания.

Понастоящем се предлага безплатен залог на стойност 10 евро като част от бонуса за добре дошли от 30 евро. Това е един бонус, който ще стартира със започване на мобилните залагания.

Казино

В допълнение към своите секции за спорт и eSports, MELbet разполага и с казино секция, където играчите могат да играят вълнуващи казино игри и класики като слотове, бинго и други. Казино играчите на MELbet получават достъп до VIVO Casino Games и Asia Gaming.

Видове казино игри

 • Телевизионни игри
 • Слотове
 • слотове на живо
 • Golden Race
 • Покер
 • Рулетка
 • Блекджек
 • Бакара
 • Бинго
 • Кено

Слот игри

Разделът „Слот игри“ на уебсайта е под раздела „Още“. На страницата на слотовете ще бъдете посрещнати с богата колекция от различни видове игри. От лявата страна на страницата ще видите списък на всички категории игри в казино от Покер до Кено и всичко между тях.

Има и списък с любими, където можете да видите някои от най-играните казино игри. Освен това можете да използвате поле за търсене, за да намерите конкретни казино игри, които искате да играете.

Казино на живо

Очевидно MELbet се фокусира повече върху секцията си „Казино на живо“. Страницата на казино на живо представя всички доставчици на игри в този раздел. Избирайки своя предпочитан провайдър, се отварят множество негови предложения за казино игри на живо.

Някои от провайдърите на игри на живо са

 • Pragmatic Play
 • Evolution Gaming
 • Lucky Streak
 • Asia Gaming
 • Vivo Gaming
 • Live Slots

👉🏻️
Вземи Бонус след Вход

Влез в казиното на MELbet

Покер

Покерът е лидер в казино игрите, а у нас все повече започва да става популярен. Всички видове покер можете да разгледате в казино опцията на сайта.

Някои от покер игрите, които предлага Мелбет са:

 • All American 4 Hands
 • Jacks or Better
 • In Between Poker
 • High Hand Hold’em Poker
 • All Aces
 • Oasis Poker Classic

Често задавани въпроси

Мелбет имат ли денонощна поддръжка на клиенти?

Melbet инвестира в професионален екип за поддръжка на клиенти. Екипът е на разположение, за да ви помогне 24/7 през цялата година.

Легален сайт за залагания ли е Мелбет?

Мелбет е лицензиран от правителството на Кюрасао. Това означава, че Melbet е легален сайт за хазарт, който има право да обслужва играчи.

Мелбет поддържа ли мобилни залагания?

Melbet има мобилна версия на уебсайта. Там ще можете да правите залозите си, докато сте в движение от мобилните си устройства iOS и Android.

Мога ли да направя депозит чрез криптовалути?

Криптовалутите са нов начин на плащане и Melbet е приел този метод като начин на плащане в тяхната платформа. Те ще ви позволят да депозирате чрез bitcoin, litecoin. Хубавото на криптовалутата е, че можете анонимно да правите вашите депозити.

Предимства и недостатъци на букмейкъра

Предимства

 • 1.000+ Събития всеки ден
 • 97% + в топ лигите
 • 700+ алтернативни залози
 • 160+ Допълнителни залози на залагания на живо
 • 95% + залагания на живо
 • Multi функция на живо
 • 15 минути изтегляния
 • Излъчване на живо
 • Мобилни приложения

Недостатъци

 • Ниски коефициенти за азиатски хендикап
 • Няма Quickbet
 • Отсъствие на Bet Builder
 • Плащанията чрез Paypal & Trust не са налични

Контакти с букмейкъра

Мелбет е отделил много от ресурсите си, за да се уверите, че получавате най-добрите услуги за клиенти. Това е възможно чрез специализиран екип от експерти по поддръжка на клиенти, които са на разположение денонощно. Те са на разположение 24 часа в денонощието и ще се погрижат за проблема ви, когато се свържете с тях. Те са достъпни в чат на живо, телефон и имейл.

 • Електронна поща:
 • Общи запитвания: info-en@ melbet.org
 • Техническа поддръжка: support@ melbet.org
 • отдел за сигурност: security@ melbet.org
 • Публични отношения и реклама: marketing@ melbet.org
 • Телефон: +7 804-333-72-91
 • Физически адрес: Pelican Entertainment B.VGaming License # 5536 / JAZ
 • Чат на живо

👉🏻️ Разгледай букмейкъра MELbet
Вземи Бонус след Вход

Заключение и оценка за букмейкъра

От ревюто става ясно, че Мelbet има една от най-добрите платформи за хазарт в индустрията. Те са инвестирали много в сигурността на сайта и поддръжката на клиентите и това са основните аспекти на всяка хазартна платформа.

За да направи нещата по-атрактивни, букмейкърът предлага атрактивни бонуси, подредени за своите играчи в различните хазартни продукти, които предлагат. Налични са бонуси за казино, за новодошли и дори за мобилни играчи. Мелбет върши чудесна работа и се надяваме да продължи все така.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС