Efbet подкрепя българския спорт

Efbet подкрепя българския спорт

Съдържание:

Най-популярният български букмейкър дава по 25 милиона на година за родния спорт. Ефбет е най-големия инвеститор в българския спорт, за последните няколко години.

Най-голяма е подкрепата за футбола, където компанията е генерален спонсор на първенството, а логото и краси фланелките на най-обичаните отбори.

Фирмата оказва и огромна подкрепа и за следващите най-обичаните, от българите, спортове, именно волейбола и баскетбола. В тези два спорта, Ефбет финансира целите първенства, а освен това е и генерален спонсор на националния ни отбор по Волейбол.

Кои са Ефбет?

Ефбет е първият официално лицензиран букмейкър на българския пазар.

Пътят на компанията започва през далечната 1990 година, като първото и наименование е БалканБет. Настоящото наименование е от 2011-та , когато фирмата започва своя път в онлайн пространството.

Ефбет вече изгради и най-голямата фирма за казина в България, а компанията започва да превзема и пазари в други страни. Вече са на лице сайтовете за спортни залози Ефбет-Испания, Ефбет-Румъния и др. В позиция на изчакване са проектите Ебет-Великобритания и Ефбет-САЩ.

Инвестицията на Ефбет в българския спорт

Фирмата дава по 25 милиона лева на година за българския спорт. По-голямата част от парите са предназначени на най-обичания спорт у нас, а именно крал Футбол.

Компанията е спонсор на най-големите отбори в страната, а именно – Лудогорец, Левски, ЦСКА 1948, Славия, Етър (Велико Търново), Локомотив (Пловдив), Берое (Стара Загора) и много други от всички нива на футболната пирамида.

Банери на фирмата може да намери на почти всеки стадион в България, а от тази година името “Ефбет Арена” носи и един от най-големите стадиони – бившия стадион „Лазур“ в Бургас. Спортното съоръжение беше пред закриване, и без намесата на Ефбет, феновете в Бургас нямаха възможност да се наслаждават на елитен футбол във своя град. Договорът е със срок от 5 години и местният „Нефтохимик“ най-после ще се завърне в своя дом.

Информация за спонсорствата на Ефбет

Ефбет и Левски (София)

Kомпанията бе генерален спонсор от края на 2018 година до лятото на 2019 г., като помагаше по време на най-тежките моменти, когато клубът беше застрашен от изхвърляне от европейските клубни турнири, заради финансови затруднения. Многомилионния договор помага на „отбора на народа“ да започна изплащането на своите дългове и да се спаси от съдбата на своя най-голям конкурент – ЦСКА, който фалира през 2013 година.

Ефбет и Лудогорец (Разград)

Спонсорството датира от лятото на 2018, когато Ефбет влиза на мястото на бет365. Според Ангел Петричев, договорът е много по изгоден за 8-кратния шампион на България. Парите на Ефбет помагат на отбора да продължава да представя България, по най-добрия начин, по европейските терени.

Ефбет и ЦСКА 1948

Логото на компанията „огрява“ фланелките на клуба още от началото на 2017-та година.Букмейкърът ще помага на клуба по трънливия път към „efbet Лига“, а със всяка промоция на отбора, приходът от спонсорския договор ще се увеличава.

Ефбет и Локомотив (Пловдив)

Фирмата подпомага „смърфовете“ още от 2015- та година като със сигурност има голям принос за историческата Купа на България, спечелена през лятото на 2019-та.

Ефбет и Етър (Велико Търново) 

Спонсорството датира от 2016-та година. Според неофициални данни, букмейкърът осигурява около 30 % от бюджета на „болярите“.

Ефбет Лига

От тази година Ефбет започва да помага на всичките ни елитни отбори, благодарение на генералното спонсорство на цялата А група, която вече ще се нарича Ефбет лига.

Идеята е парите на букмейкъра, да могат да достигнат до всички водещи отбори в страната.

Срокът на контракта е 2 години, а целта според БФС е „осигуряването на допълнителни приходи на отборите от българския футболен елит“.

Ефбет и други спортове

Ефбет е и основния спонсор на националния отбор по волейбол, както и на държавното първенство по волейбол.

Букмейкърът има спонсорства и с повечето стойностни отбори от баскетболното първенство—Левски, Берое и Балкан.

Фирмата спонсорира и индивидуални спортисти, сред тях и Мирослав Кирчев. В последните години, компанията организира и боксовия турнир „Национална боксова лига Ефбет“.

👉🏻️ Влез в предпочитан букмейкър
Вземи Топ Бонус след Вход

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС