Боян Найденов за новата платформа за онлайн залагания

Боян Найденов за новата платформа за онлайн залагания

Съдържание:

  1. Инфо за платформата
  2. Развитие на efbet

„Сферата на онлайн хазарта се развива със скоростта на светлината и ние трябва да сме актуални“ – сподели пред нашата медия Боян Найденов, собственик на ефбет.

Вижте какво още научихме от него за новия проект, над който работи компанията.

👉🏻️ Влез в доказан Букмейкър
Вземи Топ Бонус след Вход

Нещо повече за новата платформа за онлайн залози

За начинанието ефбет са открили партньор в лицето на IT компанията deVRealm.

Двете фирми са амбицирани да създадат продукт на световно ниво, над който работят в специално създаденото съвместно дружество. Общата фирма е създадена, за да се даде възможност на софтуерните разработчици да работят в сътрудничество със специалистите на ефбет, които са наясно с различните спортове, пазари и типове залози.

„Само така може да се създаде най-функционалния резултат“ - убеден е Найденов. – „Пробвали сме и с външни изпълнители, но липсва достатъчно добра комуникация.“

Целта на проекта е да повиши IT нивото на сайтовете си за залози efbet.

Те и към момента са напълно конкурентни на опериращите на българския пазар компании, но Боян Найденов е убеден, че е нужна стратегия за стъпките, които предстоят в дългосрочен план. Tехнологичното изпълнение на всяка платформа е изключително важно за постигане на клиентското удовлетворение.

Компанията deVRealm има и предишен опит с разработки в хазартната сфера. Тя от 2013 година насам създава слот игри за онлайн казина. Повечето ѝ клиенти са чуждестранни хазартни компании. Според Константин Динев и Христо Пенчев, създатели на deVRealm, фирмата работи с последните технологии и има нужния технически ресурс да се справи с предизвикателството. Тяхното наблюдение е, че за доста от българските онлайн букмейкъри не е приоритет да инвестират в по-нови методи и платформи, и че IT сферата е нещо, което сякаш ги плаши. А всъщност работата с по-стари технологии води до изхабяване на повече ресурси, а в дългосрочен план – до по-ниски печалби.

Според собствениците на efbet и deVRealm иновативна технология, която разработват, ще помогне на българската бетинг компания да отговори на променящите се изисквания на пазара. Готовата платформа ще има потенциала да нареди родния букмейкър до световните лидери в онлайн хазарта.

„Много важно е обаче“ - напомня Боян Найденов – „продуктът не просто да се изработи, но и да се актуализира. Платформата е като жив организъм и дигиталната стратегия трябва да се развива дългосрочно.“

В какви други посоки ще развива бизнеса си ефбет

През 2020 г. най-големият роден букмейкър планира не само да обнови дигиталната си платформа, но и да я представи на нови пазари. За тази година е насрочен стартът на клоновете на efbet в Испания, Сърбия и Италия.

Лицензите за хазартна дейност на територията на тези държави бяха получени от efbet през 2019 г. и в момента текат подготвителните дейности по реалното започване на дейност там. Всяка от държавите има специфични изисквания за онлайн залозите, подчинени на съответния държавен регулатор на сектора. Боян Найденов обаче е уверен, че лесно ще се адаптират към всеки от пазарите.

Все пак efbet вече има опит извън границите на България. От 2017 г. насам компанията оперира на територията на Румъния, където има свой сайт за залози и няколко наземни казина.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС