Ефбет официално се разграничава от Васил Божков

Ефбет официално се разграничава от Васил Божков

Собствениците на Efbet категорично се разграничиха от слуховете, че бизнесменът Васил Божков има нещо общо с компанията.

В последно време се появиха доста слухове, че Божков има дял от Ефбет, но братя Найденови излезнаха със съобщение до всички медии и българската общественост, че това не е така.

Бизнесмените дори са доста разгневени от тези публикации и реагираха остро на слуховете.

В становището на собствениците на компанията категорично се заявява, че Efbet никога не е имала нещо общо с г-н Васил Божков, като и в бъдеще няма как това да е случи.

Компанията е управлявана като семеен бизнес от собствениците Стефан Найденов, Цветомир Найденов и Боян Найденов.

Букмейкърската къща е основана като семеен бизнес преди повече от 13 години в Малта. Хазартната компания притежава и оперира с лиценз от българската комисия по хазарта, а в столицата се намира централата на дружеството, като всичките им дейности се извършват според законите на ДКХ.

Efbet се слави като един от най-бързо развиващите се букмейкъри не само в България, а и в цяла Европа.

За компанията работи екип от професионалисти, който надхвърля 1400 души. Ефбет се стреми да покори нови пазари, като има лицензи в Румъния, Италия и Сърбия. Букмейкърът е с добра репутация сред клиентите и все повече хора избират да играят в сайта им за спортни залози.

Опитвайки се да бъде нарушен авторитета на Ефбет през последните седмици компанията бе обект на неверни и недоказани твърдения, които бяха публикувани в платени български медии.

Това е единствено с цел заблуда на обществото и сриване на авторитета на най-големия български оператор за онлайн залагания.

Тези манипулативни медийни измислици са публикувани точно когато върху собствениците на Efbet е упражняван голям натиск и се стреми да им бъде отнета част от съсобственост на дружеството от външни за компанията лица.

От Ефбет уверяват своите клиенти и партньори, че няма да бъде нарушен техният принцип на управление, а именно допускане до важни постове в компанията на лица със съмнителна репутация.

Дори компанията разпрати прес съобщения до своите афилейт партньори, за да бъде премахната информацията в сайтовете им, че Васил Божков има нещо общо с букмейкъра. Собствениците на Ефбет не искат името на въпросния бизнесмен да бъде вписано в ревюта или статии за букмейкъра.

Efbet завършват своето становище с информацията, че компанията има намерени да продължи да развива отговорен семеен бизнес, както и да подкрепя спорта в България, като многократно е доказала, че една от основните цели е да инвестира в българския спорт и да подпомага клубовете.

Добре известно е, че Ефбет е спонсор на редица български футболни отбори от елитната дивизия и от Втора лига. Букмейкърът подкрепя и други видове спорт като волейбол и баскетбол, така че има значителен принос за развитието на спорта у нас.

👉🏻️ Влез в препоръчан букмейкър
Вземи Топ Бонус след Вход

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС