Бонус за презареждане на сметка в Efbet

Бонус за презареждане на сметка в Efbet

Бонус при презареждане на сметка в Efbet – какво е това и как да го получите?

На тези въпроси ще намерите отговор в тази статия. Ние ще ви дадем подробно обяснение за бонуса презареждане от Ефбет и как вие може да се възползвате от него.

Ефбет се грижи за своите потребители и се стреми да ги насърчава играта по всички възможни начини. Ето защо те имат бонус за добре дошли, който позволява на новите играчи да вземат начален бонус до 200 лв. за спорт или до 1000 за казино при регистрация. Това обаче далеч не е всичко.

Българският букмейкър предлага бонус презареждане на сметка – вие може отново да вземете подобен бонус на този при регистрация, но затова има няколко изисквания, като най-важното е да сте активен играч.

Най-често след голяма загуба на пари – например 400 – 500 лева на даден клиент, от Ефбет поощряват играчите с подобен бонус.

Получаване на покана

Бонус презареждане на ефбет

Бонусът за презареждане от Ефбет се взима от редовните клиенти на букито. Компанията изпраща специална покана чрез съобщение в сайта или по и-мейл и дори СМС, за да разберете, че вие може да вземете бонус презареждане.

Бонусът е 100% от следващия ви депозит в сайта до най-често максималната сума 100 лева.

Вие ще получите пари под формата на безплатен залог, които трябва да заложите, за да спечелите и така да изтеглите чистата печалба за вас.

Сумите обаче са различни и най-активните играчи дори могат да очакват по-голям бонус презареждане. Това до голяма степен зависи от залозите, които са направили в предишните дни.

Например вие отваряте сайта на Ефбет и имате съобщение, че сте поканени да се възползвате от промоцията Бонус Презареждане 50 лева. Т.е. като вкарате 50 лева в сайта, ще получите точно толкова под формата на безплатен залог.

Ако депозирате над 50 лева, вие няма да получите по-голям бонус, тъй като изрично е спомената сумата на бонуса, която може да вземете чрез тази покана.

Ако обаче решите да депозирате по-малка сума – например вкарате 30 лева при покана бонус презареждане от 50 лв., вие не може да се насладите на максималната стойност на бонуса, а ще ви бъдат добавени 30 лева в профила под формата на безплатни залози.

Нашият съвет е да се възползвате от максималната оферта, тъй като не всеки ден букмейкърът ще ви изпрати покана за този бонус.

Условия на бонуса

Този бонус презареждане на сметка има някои условия. Както на всеки бонус, Ефбет налага правила, които трябва да се спазват при играта с безплатни залози. Ето и кои са по-важните правила, които трябва да знаете за бонуса презареждане.

  1. Този бонус се получава само с покана по и-мейл, съобщение в сайта на Ефбет или SMS от компанията на вашия мобилен телефон.
  2. Букмейкърът определя дали ще получите бонус според това какви са вашите залози и активността ви в сайта.
  3. Всяка покана е със срок на валидност на офертата. Вие трябва да спазите срока, защото ако например той е три дни, а депозирате на четвъртия ден, то няма да получите бонуса си.
  4. Минималната сума за депозит, за да се възползвате поне частично от бонуса презареждане на сметка, е 10 лева.
  5. Предоставеният безплатен залог трябва да се превърти за десет (10) дни, за да може да изтеглите средствата си.
  6. За да направите теглене на печалбите ви от бонуса презареждане, е нужно да разиграете 100% от сумата, която сте получили като безплатен залог от сайта на Ефбет. Казано по-просто, ако сте вкарали 50 лева и толкова е вашият бонус, то трябва да заложите целия си безплатен залог и да направите залози на стойност 50 лева, за да може успешно да изтеглите печалбите си.
  7. Минималният коефициент за разиграване на бонуса е 1.50. Ако правите комбиниран залог във фиш, то поне едно от събитията трябва да е с коефициент минимум  1.50. Тогава вие ще спазите правилото за разиграване на бонуса и няма от какво да се притеснявате.

Често задавани въпроси за Бонус Презареждане от efbet

Колко често може да получа бонус презареждане?

Бонусът за презареждане на сметка се изпраща на играчите според тяхната активност в букмейкъра - може да получавате бонус и почти всеки ден.

Колко процента от депозита е бонусът за презареждане?

Ефбет винаги изпраща на клиентите си бонус от 100% за първия депозит.

Има или условия за разиграването на бонус презареждане?

Да, почти всеки бонус в Ефбет има условия за превъртане.

Мога ли да залагам на живо с бонус презареждане?

Да, всеки играч може да прави залози на живо със своя бонус за презареждане на сметката.

© 2009-2021 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти