Залози на баскетбол в Efbet - Видове и Опции

Залози на баскетбол в Efbet

Съдържание:

  1. Къде да открием залозите на баскетбол?
  2. Опции за залагане
  3. Ч.З.В

Баскетболният спорт е сред най-популярните и предизвиква интерес по всички точки на планетата. В цял свят се играе баскетбол и любителите на залозите на този спорт не са никак малко.

В Ефбет вие може да правите залози на баскетбол на почти всички първенства. Ще се убедите, че дори може да залагате и на баскетболни срещи от Азия и Африка в българския лицензиран букмейкър.

След като се регистрирате вие винаги може да заложите на баскетбол в Efbet дори и мачът да е след два-три дни.

В сайта се публикуват от рано срещите за големите първенства и вие спокойно може да направите вашите залози. Как обаче да стигнете до баскетболния раздел?

👉🏻️ Влез в света на баскетболните залози
Вземи Топ Бонус след Вход

Къде да открием залозите на баскетбол?

Залози на баскет в ефбет

Ако отворите сайтът на Efbet от настолен компютър, то в ляво на екрана ще видите различните спортни дисциплини.

Там натиснете върху баскетбол и всички първенства и турнири ще се заредят пред очите ви.

При посещение от мобилния телефон е малко по-различно, но отново супер лесно.

Спортните дисциплини в Ефбет са в горната част на екрана и са с картинки като под тях има надпис. Мръднете с пръста си надясно, за да намерите баскетбол, ако не ви излиза на екрана в началото. Натиснете веднъж върху него и изчакайте две – три секунди до отварянето на раздела. Веднага вие може да видите топ мачовете за деня като те обикновено са от NBА или Евролигата. Това са най-силните баскетболни турнири в света и вие може да залагате на тях в Ефбет.

Какви опции за залагане предлага букмейкърът?

Видове залози на баскетбол

Ще направим преглед на един мач от NBA в САЩ.

След като изберете държавата и натиснете върху лигата, то ще се заредят всички предстоящия мачове. Вие може да видите залозите за 1 или 2 – коефициентите за краен победител.

Имената на отборите и коефициентите са в жълт цвят и много лесно се отличават.

Ако искате да заложите на краен победител маркирайте коефициента (натиснете върху следния пазар) и залогът ще се добави към вашия фиш за залози. След това поставете желаната от вас сума и заложете или добавете мача в талона, ако ще правите множествен залог и искате да прибавите още баскетболни селекции.

В Ефбет и най-вече на двубоите от NBA всеки играч може да залага на много допълнителни опции.

Под основния залог за победа, вие ще видите пазарът за брой точки, който включва и продължения.

Тук може да заложите на под или над.

Например правите залог на двубой под 208 точки и той приключва при резултат 110:90. В такъв случай има 200 точки в срещата и вие печелите.

Ако обаче двубоят завърши 103:103 в редовното време и при продълженията единият тим спечели с 114:112, то вие няма да спечелите, въпреки че в редовното време има общо 206 точки, защото се зачитат и продълженията към този пазар.

За брой точки в Ефбет има много допълнителни линии като може да правите много сингъл залози, но не и комбинации на един и същ пазар.

Друга опция за залог на баскетбол в букмейкъра е хендикап.

Вие може да заложите за победа с разлика на единия отбор или пък да подкрепите по-слабият тим да не загуби с много точки. За срещите от NBA има много видове допълнителен хендикап, който включва продълженията.

Например може да заложите на хендикап – 2.5 точки и хендикап -10.5 точки за един двубой. Разбира се разликата в коефициентите е доста голяма, тъй като става въпрос за различни залози.

На всеки баскетболен мач може да залагате за краен изход на полувремето, първо полувреме/краен изход, печеливша разлика и брой точки за определен брой.

За по-малките баскетболни срещи от по-слабите първенства е възможно да има някои ограничения при залозите, но всички основни пазари ще бъдат достъпни като от Ефбет предлагат едни от най-добрите коефициенти на баскетбол.

👉🏻️ Отвори сайта на препоръчан букмейкър
Вземи Топ Бонус след Вход

Често задавани въпроси за баскетболни залози в efbet

Кои са най-популярните залози на баскетбол в Ефбет?

Залозите за краен победител, общо точки в мача и хендикап с най-голяма популярност.

Кои са най-залаганите баскетболни първенства в букмейкъра?

Най-много залози се поставят на мачовете от NBA, Евролига и водещите европейски първенства.

Налична ли е статистика за баскетболните залози в Ефбет?

Да, Ефбет предлага статистика на живо на мачовете на баскетбол.

Има ли бонус за залози на баскетбол в Ефбет?

Букмейкърът не предлага отделен бонус за баскетбол, но може да се възползвате от офертата за нов клиент за спортни залози.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС