Верификация на акаунт в Efbet

Efbet Верификация на акаунт

Съдържание:

  1. Как се верифицира сметка?
  2. Възможности след верификация
  3. Ч.З.В

Ефбет е лицензиран букмейкър за залози на България и покрива всички изисквания, за да може в него да залагате спокойно и вашите данни се съхраняват от букмейкъра.

Компанията обаче има едно изискване към хората, които залагат в онлайн сайта efbet.com.

Всеки играч след регистрация трябва да направи процеса Верификация на сметка. Задължително е да идентифицирате акаунта си в Ефбет, за да имате достъп до всички услуги на букмейкъра.

Една от причините за необходимост на верификация на акаунта е, че няма да може да теглите, ако не сте изпълнили този процес. При верификация на сметката вие потвърждавате самоличността си и букмейкърът никога повече няма да ви кара да правите това.

👉🏻️ Стани част от по-добър букмейкър
Вземи Топ Бонус след Вход

Как да направите верификация на сметката си?

Верификация ефбет

Първо, вие трябва да сте се регистрирали в Ефбет. Ако не сте го направили, то букмейкърът няма да има вашите данни и няма причина, поради която да им ги изпращате.

В нашата статия за регистрация в Efbet сме ви обяснили, че вие трябва да сте попълнили коректно личните си данни. Иначе няма как да верифицирате сметката си – да потвърдите, че тя е ваша.

След като приключите регистрацията в Ефбет, веднага вие може да верифицирате акаунта си. За целта е нужно да изпратите документ за самоличност по и-мейл.

За Вашата собствена безопасност от Ефбет изискват копие на лична карта, когато правите теглене на средства. Чрез тази проверка се установява, че Вие сте пълнолетен и Вие сте човекът, който си е направил тази сметка и залага от нея.

Снимката, която изпратите, трябва да е цветна и да изпратите снимки на двете страни на документа за самоличност. Също така може да изпратите и Шофьорска книжка, с която също може да верифицирате акаунта си.

Документите за самоличност се изпращат на и-мейл: support@ efbet.com

Съветваме ви да не чакате да правите теглене, за да верифицирате сметката си.

Веднага след регистрация вие може да изпратите и-мейл на поддръжката на Ефбет, който да озаглавите „Верификация на сметка“ и така да потвърдите самоличността си.

От екипа на букмейкъра ще отбележат, че вашия акаунт е верифициран и няма да имате никакви проблеми с теглене и депозити в Ефбет.

Също така няма да имате и лимити на залозите в букмейкъра, тъй като е възможно при липса на идентификация да ви се поставят някои ограничения.

👉🏻️ Влез в надежден букмейкър
Вземи Топ Бонус след Вход

Възможности след верификация

След като сте верифицирали акаунта си, вие може да залагате на всички спортни събития в Ефбет.

Може да правите залози на футбол, тенис, волейбол, ръгби и т.н., а при печалби да направите теглене чрез някой от платежните методи – Изипей, Epay.bg или пък Дебитна карта.

Времето на теглене в Ефбет е много бързо и няма да имате никакви забавяния или такси при теглене.

Също така ще може да залагате на живо и да гледате събития чрез услугата пряко предаване. В Efbet залозите на живо са сред най-добрите и вие ще намерите много събития в този раздел всеки ден.

Възможно е понякога малко по-бавно да се приемат залозите ви, но това е така защото има промяна на коефициентите или пък събитието е блокирано. Все пак с малко търпение вие ще може да заложите и да следите чрез визуалния екран или прякото предаване как се развива срещата.

Често задавани въпроси за верификация в efbet

Защо е нужен процесът на верификация?

Процесът по верификация потвърждава, че вие сте собственик на сметката. Ако не верифицирате акаунта си, няма да може да направите теглене.

Чрез какви лични документи мога да се верифицирам в Ефбет?

Възможно е да се верифицирате с изпратени копия на лична карта, паспорт или шофьорска книжка.

За колко време се верифицира акаунта ми в Ефбет?

Верификацията в букмейкъра отнема между 24 и 48 часа.

Как ще разбера, че съм преминал успешно процеса на верификация?

От букмейкъра ще установят контакт с вас, за да потвърдят, че акаунтът ви е верифициран успешно.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС