Залог без Риск до 100лв. от Bwin

Залог без Риск до 100лв. от Bwin

Съдържание:

 1. Правила и Условия
 2. Заключение

Bwin зарадва играчите на спортни залози с поредната си нова промоция. През месец юни букмейкърът предлага Залог без Риск до 100 лева за всички нови клиенти. Дали тази оферта е по повод завръщането на водещите европейски първенства и футболът като цяло, то може само да гадаем, но промоцията е наистина страхотна.

Продължителността на офертата ще бъде от 12 юни до 23 юни.

 • По време на промоционалния период може да се възползвате от офертата залог без риск до 100 лева.
 • При губещ залог вие ще получите до 100 лева от компанията Bwin, с което сумата на загубения ви залог ще бъде възстановена и отново може да заложите.
 • Но както вече казахме, трябва да сте си открили акаунта по време на промоционалния период.

👉🏻️ Регистрирай се и Играй Без Риск в Bwin
Вземи Супер Бонус Сега

Правила и условия на промоцията

 1. Най-важното правило е, че тази промоция е валидна единствено за нови играчи, които са си открили сметка чрез специален банер на промоцията или от сайта на Bwin в страницата на офертата. Трябва в нея да цъкнете бутона за “Регистрация”, за да се включите в промоцията
 2. Нужно е да депозирате след регистрация, след което трябва да направите сингъл залог с минимален коефициент от 1.50. Не може да залагате в раздел "Лайв залози". Залозите на живо не се зачитат за промоцията. Офертата е валидна единствено за вашия първи залог.
 3. В случай, че Вашият първи залог след регистрирането на акаунт при минимален коефициент 1.50 не спечели, от екипа на Bwin ще възстановят 100% от заложената сума до 100 лв. като безплатен залог. След уреждането на Вашият първи квалифициращ зало, вашият фрий бет ще бъде кредитиран.
  Пример: Да кажем, че се регистрирате в Bwin за тази промоция и депозирате 50 лева. След това правите сингъл залог на стойност 50 лева на Манчестър Юнайтед да победи Челси на 2.20 коефициент (условието за минимален коеф. от 1.50 е спазено). Манчестър Юнайтед не успява да спечели мача и по този начин залогът ви губи. В такъв случай сумата от 50 лева на вашия залог ще бъде възстановена под формата на безплатен залог. Вие може да използвате вашия FreeBet до 3 дни, след като е зареден в акаунта ви.
 4. Не може да получите повече от 100 лева под формата на безплатен залог. Ако сте използвали кешаут на вашия залог, то той няма да бъде валиден за офертата.
 5. Минималният депозит е 20 лв като разплащателните методи Skrill и Neteller, банков трансфер или Paysafe карта, няма да ви позволят да се включите в новата промоция на Bwin.
 6. Играчите могат да използват безплатния залог, който ви е кредитиран след загуба на вашия първи сингъл залог, за всякакъв вид спортни събития и aко безплатният залог FreeBet е уреден като "спечелен", то ще ви се изплати чистата печалба. Т.е. ако сте заложили вашия фрий бет от 100 лева на 3 коефициент, то чистата ви печалба е 200 лева и толкова ще имате в сметката. Няма допълнителни условия за залагания на печалбата и може да я изтеглите, ако желаете.

Заключение

Bwin винаги се стреми да вмъква нови промоции в своя букмейкър и офертата Залог без риск до 100 лева е поредното доказателство за това. Смятаме, че правилата на промоцията са много лесни и няма да имате проблеми да се възползвате от бонуса, ако загубите вашия първи залог след регистрация.

Тази оферта е чудесна за всеки нов играч, който няма късмет в първия си единичен залог в букмейкъра, като след това може да се възползва от безплатния залог, който ще получи.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС