Теглене на пари от Bwin

Теглене на пари от Bwin

Съдържание:

 

Bwin е сред най-добрите онлайн букмейкъри в цял свят. Хазартният оператор предлага невероятно разнообразие от спортни залози, казино игри и виртуални спортове. Всеки играч в Bwin може да реализира страхотни печалби, благодарение на многото възможности за залагане. Най-важното нещо след печалба е да може да изтеглите парите си. В тази статия ще намерите цялата важна информация, която ви е необходима за тегления в Bwin.

Проучихме за вас колко време е необходимо, за да се появят тегления от вашата сметка в Bwin във вашата банкова сметка. Можете също да видите кои методи за теглене са безплатни и за кои методи се начислява такса за обработка. Освен това ще ви информираме за различните минимални или максимални суми, които може да теглите. Трябва да имате предвид, че в Bwin можете да използвате само метода на плащане за тегления, които също сте използвали за депозиране.

👉🏻️ Влез в платформата на Bwin
Вземи Супер Бонус Сега

Методи за теглене в Bwin

Bwin предлага разнообразни методи за теглене, които да са в полза и удобство за всички играчи. Изключително важно за всеки залагащ в онлайн букмейкърите е да може лесно да изтегли своите печалби. Точно затова Bwin дава възможност на регистрираните си клиенти да правят тегления по много начини. В същото време няма зададена висока минимална сума за теглене, така че лесно може да изтеглите пари от сметката си, дори и да не сте направили големи печалби.

В следващите редове ще ви запознаем и с методите на теглене в австрийския букмейкър:

Банкова карта Visa/Maestro

Тегленията с банкова карта са най-популярните в онлайн букмейкърите. Вие може лесно да заявите теглене след депозит на средства с банковата ви карта и до няколко дни ще получите парите си.

Как се тегли чрез Банкова карта Visa/Maestro?

 • След като имате наличен баланс и искате да изтеглите, цъкнете на Моята сметка.
 • Изберете раздел Каса, след което цъкнете на Теглене.
 • Посочете метод на теглене;
 • Въведете сума на теглене и завършете процеса.
 • Лимити и време на транзакцията при теглене с банкова карта
 • Минималната сума за теглене с банкова карта е 20 лева. Вие може да изтеглите до максимум 17 500 лв. с този метод на плащане. Транзакцията отнема между 2-5 работни дни като не се начислява такса на тегленето.

Мнение за метода

Според доста хора тегленето с банкова карта е много удобно. Ние подкрепяме това, тъй като банковите карти са супер надежден платежен метод и след това моментално може да депозирате с тях, ако решите отново да залагате.

Теглене чрез Skrill

Skrill е един от най-популярните методи за плащане в интернет. Всички големи хазартни оператори работят с него и го предлагат като опция за теглене на играчите. В същото време Skrill е любим метод на теглене за залагащите, тъй като парите пристигат в сметката веднага, след като то е обработено.

Как се тегли чрез Skrill?

 • Влезте в акаунта си и натиснете на бутона Моята сметка.
 • Изберете раздел Каса, след което натиснете на бутона Теглене.
 • Изберете съответния метод на теглене - в този случай Skrill;
 • Въведете сума на теглене и завършете процеса.
 • Лимити и време на транзакцията при Skrill
 • Тегленията към електронната финансова платформа Skrill официално отнемат до 48 часа. Bwin обаче се стреми да обработва тегления възможно най-бързо и така само в отделни случаи парите ви отнемат повече от 24 часа, за да се появят във вашата сметка в Skrill.
 • Тегленията с помощта на Skrill са безплатни. Минималната сума за теглене е 20 лева и можете да изтеглите максимум 17 500 лева чрез Skrill.

Мнение за метода

Според нас най-голямото предимство на този метод на теглене е бързите транзакции, тъй като при обработка на тегленето парите веднага ще постъпят във вашата сметка в Скрил. За да прехвърлите парите си към банкова сметка, Скрил налага такса, което е единственият минус на този метод на плащане.

Теглене чрез Бърз Банков Трансфер

Изплащанията чрез банков трансфер са много сигурни и това е един от най-популярните методи за плащане в Bwin. Вие може да изтеглите голяма сума пари и до няколко работни дни ще разполагате с парите си.

Как се тегли чрез Бърз Банков трансфер?

 • Влезте във вашата bwin сметка и натиснете на бутона Моята сметка.
 • Изберете раздел Каса, след което натиснете на Теглене.
 • Изберете съответния метод на теглене;
 • Въведете сума на теглене и завършете процеса.
 • Лимити и време на транзакцията при Бърз банков трансфер
 • Bwin не начислява никакви такси за теглене, но не може да гарантира, че вашата банка няма да начисли такси. Поне при големите банки това обикновено не е така. Изплащанията по банков път в Bwin обикновено отнемат около 5 работни дни. Минималната сума за теглене е 20 лева и можете да изтеглите до 100 000 лева.

Мнение за метода

Банковият трансфер ви дава възможност да изтеглите голяма сума, което е неговото предимство. Като минус на този метод на теглене може да отчетем, че транзакцията отнема повече време.

Теглене чрез Neteller

Neteller е електронна платежна система, която е много популярна. Всички онлайн букмейкъри предлагат Neteller като метод за депозит и теглене, което показва колко достоверен е този начин на плащане.

Как се тегли чрез Neteller?

 • Влезте в профила си и натиснете на бутона Моята сметка.
 • Изберете раздел Каса, след което натиснете на Теглене.
 • Изберете съответния метод на теглене;
 • Въведете сума на теглене и завършете процеса.
 • Лимити и време на транзакцията при Neteller
 • Neteller също е електронен метод на плащане, който кредитира плащанията до 48 часа. Няма такса за теглене на средства от вашата сметка в Bwin към Neteller. Заявеното теглене трябва да бъде поне 20 лева и максимум 17 500 лева.

Мнение за метода

Тегленията с Neteller се извършват бързо и може да заявите солидна сума за теглене, така че няма да имате никакви проблеми да изтеглите печалбите си. Това е надежден метод за теглене, който винаги може да бъде използван.

👉🏻️ Регистрирай се и печели от Bwin
Вземи Супер Бонус Сега

Теглене от Bwin през телефона

Всеки играч може да заяви теглене от мобилното приложение или версия на Bwin. Вие може да използвате същите налични методи за теглене, които описахме в тази статия. Лимитите и сроковете на теглене са идентични. Доста хора предпочитат да правят теглене през телефона, тъй като мобилната версия на Bwin функционира отлично и само с няколко натискания на бутоните на екрана ще може да заявите теглене от букмейкъра.

Важни условия и правила при теглене от Bwin

Първото ви изплащане в bwin може да бъде отложено, ако не сте преминали процеса по верификация на сметката. Като уважаван и реномиран доставчик за онлайн залагания, bwin извършва проверка на самоличността на клиентите, преди да изтеглят печалбитеси за първи път. За тази цел bwin се нуждае от официално доказателство от вас - така ще бъде потвърдена вашата самоличност. Следните документи могат да бъдат поискани за проверка от клиентите:

Винаги се изисква документ за:

 • самоличност със снимка (лична карта, паспорт, шофьорска книжка)
 • текуща сметка за комунални услуги (например телефон, електричество, вода) за потвърждение на адреса;
 • банково извлечение, за да докажете, че банковата сметка наистина е ваша

Можете лесно да изпратите тези документи в платоформата за качване на снимки в настройките на акаунта . Можете да намерите този раздел, като кликнете върху „Моят акаунт“, след това изберете „Лични данни“ в Настройки и след това цъкнете на връзката „Страница за качване на файлове“. Тук можете да въведете вида на документа и да качите файл (поддържат се следните формати: JPG, PNG, GIF или PDF).

Друго важно условие е да нямате активен бонус. Ако все още не сте разиграли някой от бонусите в Bwin, то няма да може да изтеглите печалбите си. От компанията изискват бонусът да бъде усвоен, за да може да направите теглене.

Правила при теглене от Bwin

Често задавани въпроси при теглене от Bwin

Колко е минимумът за теглене от Bwin?

Минималната сума за теглене в букмейкъра е 20 лева.

Колко е максималната сума, която може да изтегля от Bwin?

Максималната сума на теглене е 100 000 лева чрез Бърз банков трансфер.

Колко време отнема теглене към банкова сметка или карта?

Плащането чрез банков трансфер или кредитна карта отнема 2-5 работни дни .

За колко време се осъществява теглене с електронен портфейл?

Парите са при клиента за по-малко от 24 часа при теглене с електронни портфейли.

Контакти с Bwin при въпроси и проблеми с тегленето

Обслужването на клиенти в Bwin винаги ще ви помогне да разрешите всеки проблем при вашата игра в букмейкъра. Ако имате въпрос за теглене, то може да се свържете с екипа на Bwin. Най-удобно е да използвате Чат на живо, като тук ще получите най-бърз отговор. Също може да изпратите и-мейл или да се обадите по телефона, но ние предпочитаме чатът на живо, тъй като веднага с вас ще се свърже човек от съпорта на bwin.

Възможности за контакт с букмейкъра:

 • Чат на живо
 • E-mail: support@ bwin.com
 • Телефонен номер: +35924925685

👉🏻️ Към сайта на Bwin
Вземи Супер Бонус Сега

Обобщение за тегленето в Bwin

Колко бързо ще получите печалбите си в Bwin до голяма степен зависи от това кой метод на плащане сте избрали и как сте депозирали парите във вашата игрална сметка. Електронните портфейли като Skrill или NETELLER са най-бързите начини на плащане и ще получите парите си в рамките на 24 часа. За да направите тегления чрез кредитни карти или банкови преводи в Bwin, трябва да чакате малко повече време - поне 2-3 работни дни. Преди парите да достигнат до вас, всяко изплащане трябва да бъде проверено и одобрено от bwin. Тази вътрешна обработка може да отнеме до два работни дни и това ще забави плащането ви. Важното е, че никога не е имало проблеми с тегленето нa пари в Bwin. Тъй като повечето от залагащите разчитат на бързи методи за плащане, парите пристигат много бързо в сметката, но ваше е решението по какъв начин да изтеглите печалбите си.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС