Bwin Верификация

Bwin Верификация

Съдържание:

Bwin е всеобхватен хазартен портал, който предлага на потребителите си широка гама от залози. Регистрираните участници получават достъп до спортни залагания, слотове, казино на живо и покер, което превръща престоя им в незабравим. От няколко години австрийският оператор се подвизава легално у нас и приема български клиенти. За да запази лиценза си, Bwin е длъжен да проверява самоличността на всеки новорегистриран участник. Това се случва чрез верификация на профила, обвързана с прикачване на копия на лични документи.

Повече за процедурата и как да преминете идентификацията успешно, ще разберете в следната статия.

👉🏻️ Влез в платформата за залози на Bwin
Вземи Супер Бонус Сега

Защо трябва да верифицирам профила си

Първата стъпка след регистрация в Bwin е да се идентифицирате. Този процес е стандартен за легалните букмейкъри и казина, затова не бива да се опасявате. Данните ви се разглеждат от независими организации и са защитени от държавните власти. Верификацията в Bwin е необходима, за да отключите всички услуги и функции на платформата.

След като се присъедините към оператора, ще можете единствено да се логнете в акаунта си и да разглеждате текущите тиражи и игри. Няма да имате право на депозит, залагане или получаване на бонуси, тоест вашата сметка ще е максимално ограничена откъм функционалност.

Целта на идентификацията е да се разпознае самоличността ви и да се удостовери текущата ви възраст (дали сте навършили 18 години). Също така се обезпечава сигурността на сметката и плащанията от/ към нея.

Ако злонамерено лице влезе в профила ви и опита да тегли към своя банкова карта или онлайн портмоне, преводът ще бъде отказан. Bwin изплаща суми към разплащателни сметки, които са издадени на името на залагащия.

Как се верифицира акаунт в Bwin

Идентифицирането на потребителската сметка се изпълнява за броени секунди, следвайки инструкциите:

 1. Влезте в bwin акаунта си с имейл и парола;
 2. Изберете “човечето”, обозначаващо личния профил (намира се в горния десен ъгъл);
 3. Последователно маркирайте “Моята сметка” -> “Моите данни”;
 4. Най-горе в отворилата се страница ще забележите линк “Верифицирайте сметката си”;
 5. Той ще зареди изскачащ прозорец, откъдето трябва да изберете жълтия бутон “Верифицирай моята самоличност”;
 6. Изберете тип документ за идентификация и прикачете снимки;
 7. Изпратете изображенията и изчакайте отговор от букмейкъра.

Верифицирането на акаунт е възможно също през bwin апликация. Дори използването на мобилните услуги на оператора ще ви спести време в препращане на изображения от телефона към компютъра. Можете да ги заснемете в реално време и да ги изпратите за проверка. Дали идентифицирането на сметката е успешно, ще научите до 24 часа.

Верификация акаунт в Bwin

👉🏻️ Направи си акаунт в Bwin
Вземи Супер Бонус Сега

Какви документи се приемат

KYC процесът е съгласуван с прикачване на основни и допълнителни документи. Първо, ще трябва да изпратите копия или отчетливи снимки на лична карта, паспорт и/или шофьорска книжка.

 • Лична карта (ЛК) – трябва да я заснемете от двете ѝ страни, като оставите видима цялата информация, включително номер, имена, адрес и т.н.;
 • Шофьорска книжка – посоченият адрес на нея трябва да отговаря на настоящия ви;
 • Паспорт – изпратете копие на страницата със снимката. Проверката на личните документи е автоматизиран процес, но ако се установи разминаване или е необходима допълнителна информация, операторът ще се свърже с вас на посочения имейл адрес.

Възможно е при несъответстващ настоящ адрес да бъдете помолени за копия на:

 • Разписка за платени комунални услуги, издадена през последните 3 месеца;
 • Данъчно извлечение за текущата година;
 • Копие на договор за наем;
 • Застраховка на МПС или дом. Подобен тип документи се изискват рядко, но са част от верификацията в букмейкъра.

Ако сте извършили депозиране с банкова карта, при последващ опит за теглене ще бъдете помолени за нейната верификация. Процедурата е съгласувана със заснемане и изпращане на снимки от двете ѝ страни. Желателно е да закриете средните 8 цифри от кода на картата, както и CVV/CVC шифъра, разположен на гърба ѝ.

Обслужване и контакти при проблеми с верификацията

Възможно е при извършване на процедурата по идентификация в Bwin да усетите трудности. При подобно стечение на обстоятелствата не се колебайте, а се свържете с отдел “Обслужване”, използвайки следните методи за връзка:

 • Имейл адрес – support@ bwin.com
 • Чат на живо 24/7;
 • Телефонен номер – (+359) 24-925-685.

Разбира се, можете да преминете идентификацията директно по имейл, озаглавявайки съобщението “Верификация на профил в Bwin”.

Често задавани въпроси

Кой документ да изпратя за верификация в Bwin?

Съветваме ви да се верифицирате с лична карта. Това е най-удачният вариант, който ще ви спести изпращане на допълнителни документи.

Колко време отнема верифицирането на сметката?

Процесът може да отнеме от 1 до 24 часа, в зависимост от вида на документите и дали се извършва автоматично.

Защо идентификацията ми не бе успешна?

Възможно е верификацията в Bwin да бъде отказана, ако е прикрита необходима информация от копията на личните документи.

Мога ли да се верифицирам по имейл?

Разбира се, Bwin приема документи на имейл адрес: support@ bwin.com.

👉🏻️ Играй за победа в Bwin
Вземи Супер Бонус Сега

Заключение

Залагането в интернет крие своите рискове, затова е необходимо да сте внимателни и да се грижите за сигурността на игралната сметка. Верификацията е перфектен начин да защитите профила и средствата в него от злонамерени действия. От вас се изисква да изпратите копия на лични документи, отговарящи на условията на оператора. До
няколко часа те ще бъдат разгледани и ще получите отговор дали процедурата е премината успешно.

Отново апелираме – не изпитвайте притеснение относно сигурността на личната ви информация. Узаконените хазартни компании са
длъжни да събират данни за клиентите си, установявайки текущата им възраст. Информацията се разглежда автоматично или от оторизирани лица, без да се използва за други цели. Повече за това ще научите в страницата “Политика за поверителност”.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС