Теглене от сметката в bet365

Теглене от сметката в bet365

Всеки онлайн букмейкър се стреми да улесни своите клиенти при теглене на средства. В противен случай букмейкърът ще загуби играчи, ако предоставя твърде сложни начини на изтегляне на пари.

Британският букмейкър Бет365 предлага разнообразни начини за теглене на средства след регистрация. Много лесно може да правите теглене от сметката в бет365 като затова трябва да следвате няколко прости стъпки.

Вие може да теглите средства както от мобилното си приложение, така и от настолния компютър.

Вие може по всяко време да изтеглите парите си с дебитна карта. Надали някога bet365 ще премахне този метод от възможностите на плащане, тъй като той е сред най-популярните в интернет.

Букмейкърът поддържа Картите Maestro, VISA и MasterCard. Имате възможност до няколко дни да разполагате с парите си, ако теглите чрез тази възможност. Ако обаче използвате някой от онлайн портфейлите, то парите ви ще пристигнат доста по-бързо – в рамките на същия ден.

Трябва да се отбележи факта, че при никой от начините на плащане при теглене не се заплаща такса към Bet365. Възможно е самата институция, чрез която теглите, да наложи определена такса. Това обаче става много рядко. Например забелязали сме, че при депозит с дебитна карта се начислява минимална такса от банката, но при теглене това не е така.

Как се прави теглене от сметката в Bet365?

Теглене на пари bet365

Трябва да сте направили печалби и да имате нужния минимум, който самият начин на плащане изисква, за да изтеглите.

Когато сте влезли в акаунта си, вие може да изберете раздел „Теглене“ от опциите на вашия профил. 

След това ще се отвори нов прозорец, където трябва да напишете желаната сума за изтегляне.

Букмейкърът Bet365 е така разработен, че ви предлага възможност на теглене чрез метода на последния ви депозит.

Така още по-лесно може да извършите транзакцията като не е нужно да избирате метод на теглене, което с малко забавя процедурата.  

При теглене на средства в Бет365 се попълват две важни полета. Едното от тях е Сума на теглене. Няма как да направите теглене, без да въведете колко пари желаете да изтеглите.

Вие не може да правите теглене на по-голяма сума от тази, която е налична по сметката ви.

Също така ако разигравате бонус, вие не може да теглите от бонус сумата. Може да направите теглене само на игралния си баланс.

При теглене на средства от сметката в bet365 се изисква и Парола – чрез вашата парола един вид се прави потвърждение на тегленето. След въвеждане на паролата вие може да натиснете бутона Направи Теглене. С това се приключва процедурата на теглене и е нужно да изчакате нужното време, за да може да разполагате с парите си.

Отмяна на теглене

Вие може да отмените теглене няколко часа, след като сте направили такова.

До раздела за Теглене ще намерите раздел Отмени Теглене. От там вие може да спрете последното си теглене и да разполагате отново с парите си.

Може да отмените теглене, докато то не е одобрено от екипа на Бет365. По принцип в минутите след направено теглене вие може да го прекратите, но ако опитате след пет – шест часа например, това е малко вероятно.

Може би сте се убедили, че тегленето на сума в Бет365 става много лесно и бързо.

Всеки метод на теглене има определен минимум, който може да заявите за теглене. Това може да го проучите в сайта на bet365.

Според нас наличните възможности за теглене са много добри и се ползват с голямо доверие. След време от букмейкъра може да добавят още опции за теглене, но към днешна дата тези са напълно достатъчни.

Често задавани въпроси за тегленето от Бет365

Кои са най-популярните методи за теглене в Bet365?

Голям брой от залагащите в букмейкъра теглят с дебитна карта, банков превод или Skrill.

Каква е минималната сума за теглене в Bet365?

Минималната сума за теглене е 10 лева, като при някои от методите на плащане е малко по-висока.

За колко време се обработва тегленето от Бет365?

Заявката за теглене се обработва няколко часа, след което ще получите вашите пари според срока на теглене на метода, който сте избрали.

Има ли възможност да отменя теглене в Бет365?

Да, вие може да прекратите вашето теглене от опцията “Отмени теглене”, ако все още е налична, след като сте подали заявка да изтеглите средства.

[18+] Залагай разумно Gambling Therapy

© 2009-2021 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти