Теглене от сметката в bet365

Теглене от сметката в bet365

Съдържание:

Всеки един почитател на залозите изпитва най-голямо удоволствие от печеленето им и изтеглянето на своите новопридобити средства. Именно поради тази причина, тегленето е най-важната част за абсолютно всички клиенти на букмейкърите.

В това ревю ще обърна внимание на това как да изтеглите своите средства от сметката си в Bet365, а също ще видите най-популярните методи за този тип операции, както и още много допълнителни неща, като: евентуални проблеми на които можете да попаднете, към кого да се обърнете ако имате въпроси и трудности, както и моето лично мнение за тегленето на парични суми от платформата на Bet365.

Срокове, лимити и такси за теглене в Bet365

Метод за теглене Минимално теглене Максимално
теглене
Време за транзакция Такси
Visa 10 лева 50 000 лева От 1 до 5 дни Безплатно
MasterCard 10 лева 50 000 лева От 1 до 5 дни Безплатно
Maestro 10 лева 50 000 лева От 1 до 5 дни Безплатно
Банков превод 75 лева 200 000 лева От 2 до 10 дни Безплатно
Skrill 10 лева 60 000 лева До 24 часа Безплатно
Neteller 25 лева 75 000 лева До 12 часа Безплатно
PaysafeCard 10 лева 4 000 лева До 24 часа Безплатно

👉🏻️ Влез в сайта на bet365
Вземи Топ Бонус след Вход

Теглене в Bet365 чрез Банкови карти

Както много добре знаем, кредитните и дебитните карти са най-популярния метод за разплащане, като в сайта на Bet365 това също е така. Самата операция се извършва изключително бързо и лесно, а сигурността при транзакциите е напълно достатъчна, за да съм сигурен, че всичко с моите средства ще бъде наред.

В случай, че депозирам с една кредитна или дебитна карта, то при изтеглянето на парите си, те ще бъдат трансферирани пак към нея.
Срокът за транзакция е между един и пет работни дни, а максималната сума която можете да “дръпнете” от сметката си е 50 000 лева.

Как се теглят средства от Bet365 с дебитни/кредитни карти стъпка по стъпка

 1. Стъпка 1: Отворете сайта на Bet365 и влезте в профила си;
 2. Стъпка 2: Кликнете на бутона “Банка”, а след това и върху “Теглене”;
 3. Стъпка 3: Изберете, че желаете да получите средствата си по вашата банкова карта и въведете сумата която искате да изтеглите:
 4. Стъпка 4: Натиснете бутона “Изтегляне” и парите ви ще бъдат трансферирани по вашата карта.

Теглене в Bet365 чрез Skrill

Една от най-търсените и добиващи известност опции за теглене на средства без съмнение са онлайн портфейлите. Най-популярният сред тях е Skrill и с него мога бързо и сигурно да се сдобия със своите средства.

Нужно е просто да потвърдя своя имейл и транзакцията ще бъде направена до 24 часа. Максималната сума която имам право да изтегля е 60 000 лева, а минималната - 10 лева.

Как се теглят средства от Bet365 със Skrill стъпка по стъпка

 1. Стъпка 1: Отворете сайта на Bet365 и влезте в профила си;
 2. Стъпка 2: Кликнете на бутона “Банка”, а след това и върху “Теглене”;
 3. Стъпка 3: Изберете, че желаете да получите средствата си по вашата Skrill сметка и въведете сумата която искате да изтеглите:
 4. Стъпка 4: Натиснете бутона “Изтегляне” и парите ви ще поемат пътя към вашата онлайн сметка.

Теглене в Bet365 чрез Neteller

Neteller е още един електронен онлайн портфейл с който мога да извършвам високоскоростни и надеждни транзакции когато пожелая. Този метод е силно предпочитан от клиентите които желаят допълнителна защита на своите средства поради използването на Neteller ID.

Максималната сума която мога да изтегля с Neteller е 75 хиляди лева, а минималната - 25 лева, като транзакцията става до 12 часа след заявяването й.

Как се теглят средства от Bet365 с Neteller стъпка по стъпка

 1. Стъпка 1: Отворете сайта на Bet365 и влезте в профила си;
 2. Стъпка 2: Кликнете на бутона “Банка”, а след това и върху “Теглене”;
 3. Стъпка 3: Изберете, че желаете да получите средствата си по вашата Neteller сметка и въведете сумата която искате да изтеглите:
 4. Стъпка 4: Натиснете бутона “Изтегляне” и парите ви ще бъдат препратени във вашия онлайн портфейл.

Теглене в Bet365 чрез PaysafeCard

Това е не толкова известен на повечето хора вариант за разплащане, като той комбинира най-доброто от кеш плащанията и онлайн портфейлите.

Използвайки PaySafe, срокът за получаване на средствата ми е до 24 часа след като съм ги заявил, а максималната и минималната сума която мога да изтегля са съответно: 4000 лева и 10 лева.

Как се теглят средства от Bet365 с PaysafeCard стъпка по стъпка

 1. Стъпка 1: Отворете сайта на Bet365 и влезте в профила си;
 2. Стъпка 2: Кликнете на бутона “Банка”, а след това и върху “Теглене”;
 3. Стъпка 3: Изберете, че желаете да получите средствата си по вашата Paysafe карта и въведете сумата която искате да изтеглите:
 4. Стъпка 4: Натиснете бутона “Изтегляне” и парите ви ще бъдат трансферирани във вашата карта.

Теглене в Bet365 чрез Банков трансфер

Това е най-любимата опция за теглене на средства на клиентите играещи с огромни суми. Това е така, защото чрез банковия трансфер, те имат възможност да изтеглят до 200 000 лева, като сигурността на транзакцията е на изключително високо ниво, а срока й е между 2 и 10 работни дни.

Определено този метод не е за обикновения и средностатистически играч, но същевременно може да бъде много полезен и надежден.

Как се теглят средства от Bet365 с банков трансфер стъпка по стъпка

 1. Стъпка 1: Отворете сайта на Bet365 и влезте в профила си;
 2. Стъпка 2: Кликнете на бутона “Банка”, а след това и върху “Теглене”;
 3. Стъпка 3: Изберете, че желаете да получите средствата си чрез банков трансфер и въведете своя IBAN, име на банката, адрес на клон на банката, име на притежателя на сметката, SWIFT/BIC код, както и сумата която искате да изтеглите:
 4. Стъпка 4: Натиснете бутона “Изтегляне” и парите ви ще бъдат изпратени в посочения от вас клон.

Теглене в Bet365 през телефона

Мобилната версия на Bet356 ми даде възможността за още по-бързо и приятно теглене на средства от сметката ми.
Чрез Bet365 Mobile имам шанса да се възползвам от всички опции и методи за теглене на средства които предлага и главния портал на букмейкъра, като операцията е дори още по-лесна и ненатоварваща.

Нужно е просто да премина през няколко бързи и лесни стъпки, като цялото действие няма да ми отнеме повече от няколко минутки.

Стъпки за изтегляне на средства от Bet365 чрез мобилно устройство

 1. Първо е нужно да вляза в Bet365 Mobile, след което да се логна в профила си;
 2. След като вече се намирам в своя акаунт, от падащото меню в горната дясна част на екрана е нужно да кликна върху бутона “Банка”
 3. Веднага ще бъда прехвърлен към друг прозорец в чието дъно мога да видя опцията “Теглене”;
 4. Кликвайки върху нея ще ми се заредят всички възможно избори за изтегляне на средства и е нужно да избера предпочитан от мен такъв;
 5. След това попълвам нужната информация в празните полета;
 6. Последната стъпка е да натисна бутона “Изтегляне” и средства ми ще бъдат пренасочени към моята банкова карта/онлайн портфейл.

Възможни проблеми и решения при теглене от Bet365

Въпреки, че милиони хора всекидневно използват услугите на Bet365, то е почти невъзможно да попаднете на проблеми и нередности когато изтегляте средствата си от сайта на букмейкъра.

Най-важното което трябва да знаете е, че верификацията ви е напълно задължителна ако желаете да теглите средства от сметката си.
Самата тя се извършва за по-малко от 24 часа, като е нужно да изпратя копие или снимки от мой личен документ (лична карта, паспорт, шофьорска книжка) и да изчакам от сайта да потвърдят, че имам легалното право да играя в тяхната платформа.

Друг възможен проблем на който може да попаднете е по-голямо забавяне на транзакциите.
Това се случва в най-натоварените месеци от годината, а именно в началото на есента когато започват повечето спортни сезони и около

Коледно-новогодишните празници, защото повечето банкови служители са почивка и работещите такива не могат да смогнат с всички транзакции.

Моят съвет към читателите е да се заредят с търпение и, че точно при този тип проблеми и неточности няма какво да се направи освен да се чака.

👉🏻️ Играй, печели и тегли след регистрация е bet365
Вземи Топ Бонус след Вход

Често задавани въпроси при теглене в Bet365

Разнообразни ли са методите за теглене в Bet365?

Въпреки, че това е една от най-големите букмейкърски компании в Света, то опциите които предлага когато става въпрос за теглене на средства не са най-разновидните на пазара.
Bet365 обаче предлага най-популярните такива и можете да се насладите на възможности за теглене чрез банкови карти, онлайн портфейли и още.

Какви са максималните и минималните лимити за теглене от сайта?

Всеки метод предлага на своите клиенти различни лимити, но въпреки това най-големи лимити предлага банковия трансфер.
С тази опция можете да теглите между 75 лева и 200 000 лева, което е наистина една колосална сума.

На какви проблеми можем да се натъкнем при тегленето на средства от Bet365?

Вероятността да попаднете на проблеми и неточности когато теглите пари от своята сметка в Bet365 е много ниска, като единствените възможности за такива недоразумения са ако не разполагате с верификация или служителите и системата на букмейкъра са изключително претоварени с работа.

Можем ли да очакваме разширяване на менюто от възможности за теглене на пари от Bet365?

Все още няма никаква информация дали английският букмейкър ще се реши да добави нови и по-интересни опции за теглене на средства, но определено това би привлякло още повече клиенти в неговата платформа.
Напоследък голяма популярност добиха криптовалутите и много букмейкъри интегрираха в своите бетинг платформи методи за разплащане чрез тях, така че очаквам в най-скоро време и Bet365 да ни изненада приятно с нещо ново.

Контакти с Bet365 при въпроси и проблеми с тегленето

По-рано говорих за някои проблеми на които клиентите могат да се натъкнат при изтеглянето на средства в Bet365, но те бяха лесно разрешими и при тях няма нужда да се обръщаме към съпорт екипа на бетинг компанията.

Понякога се получават и някои по-сложни проблеми които добре обучения и денонощно работещ екип по поддръжката на сайта може да разреши без особени затруднения.

Също така когато имам въпроси и нещо не ми е ясно относно тегленията в сайта, отново мога да се обърна към съпорта на Bet365 и да получа отговор на всичките ми въпроси.

Пред себе си имам няколко варианта да се свържа с екип от английския букмейкър и те са: имейл адрес, чат на живо и пощенски адрес.

В редовете по-долу можете да видите и повече подробности относно тези опции.

 • Чат на живо;
 • Имейл адрес: support-bul@ customerservices365.com;
 • Пощенски адрес: Customer Services bet365 House Media Way Stoke-on-Trent Staffordshire ST1 5SZ United Kingdom.

Обобщение за тегленето в Bet365

Определено тегленето на средства от сайта на Bet365 е една много приятна и лесна операция, която е от огромно значение за всеки един клиент на букмейкъра.

За да получат право клиентите да теглят пари от сметките си обаче, първо е нужно да потвърдят своята самоличност. Този процес е улеснен максимално от бетинг гиганта и трябва само и единствено да изпратя снимки или копия на мой личен документ до екипа на компанията, след което те да ги прегледат и да гарантират, че имам законното право да използвам техните услуги.

Самото теглене се случва много бързо, като просто трябва да вляза в акаунта си, да кликна на “Банка”, а след това и на “Теглене” и да избера предпочитан от мен метод по който да го направя.

Опциите за теглене не са най-разнообразните, но пък са всичко от което един клиент има нужда и можете да се насладите на транзакции извършени чрез банкови карти и онлайн портфейли.

Такси за теглене няма, а сроковете са съкратени максимално, като най-големия такъв е при теглене чрез банков трансфер където чакането може да достигне до 10 работни дни.

Без никакво съмнение Bet365 е сред най-качествените букмейкъри на пазара и компанията има огромен опит в бетинг сферата. Това се вижда и от възможностите и услугите за теглене които предлага.

Моята финална оценка за тегленето на средства от Bet365 е 9 по десетобалната система, като букмейкъра може да добави още няколко по-интересни опции за разплащане в своята платформа.

[18+] Залагай разумно Gambling Therapy

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС