Бонуси от Bet365 специално за Мондиал 2018!

Бонуси от Bet365 специално за Мондиал 2018!

Съдържание:

  1. Победител на Световното 2018
  2. Ранно изплащане за мач от Световното
  3. Връщане на залог при резултат от мач 0:0

Има ли играч и футболен запалянко, който да не брои дните, оставащи до Мондиал 2018 в Русия? Със сигурност не. Освен вълнението за представянето на фаворитите всеки е готов да направи залози, за да използва цялата информация, събрана при следенето на срещите на отборите, за които ще направи залози. Много е вълнуващ и залогът за това, кой ще бъде новият световен шампион. Предизвикателствата на залагането и редица печалби за успешните играчи са причините за избор на Bet365 за поставяне на тези прогнози. Както винаги, този букмейкър е готов не само с топ коефициенти и пазари, както и разнообразни залози за мачове от предстоящото световно.

Но сега имате възможност и да грабнете няколко специални бонуса. Какви са те и какво ще ви предложат? Те са специални бонуси за нови и класиращи се клиенти. Ето кратко описание на всеки от бонусите на Bet365 специално за залагащите на срещите от Мондиал 2018.

👉🏻️ Създай залог на футболен мач в bet365
Вземи Топ Бонус след Вход

Важно за тези, които се готвят да заложат на победителя на Световното

бонус за Мондиал 2018

Предполагаме, че много играчи са изкушени от тази прогноза, на която могат да заложат в Bet365. Внимание! Много привлекателен бонус, който не е за изпускане, ви очаква при такъв залог. Ако направите своята прогноза за това, кой ще грабне световната купа по футбол пред юли, и отборът, на който заложите, е елиминиран чрез дузпи, ще получите обратно заложената сума.

И така, заложете на крайния победител и очаквайте развитието на финалния мач, на 15 юли, от 16 часа английско време. Ако избраният от вас за прогнозен победител бъде елиминиран след дузпи, ще получите обратно сумата и няма да имате загуба.

Трябва обаче да се запознаете и с условията, при които можете да се възползвате от бонуса. Не трябва да сте използвали Cash Out, или затваряне на залога.

Ако преди началото на финалния мач сте използвали функцията Промени залог, тогава уреждането на връщането на сумата, ако избраният от вас за победител отбор загуби след решаване на изхода с дузпи, уреждането на връщането ще бъде въз основа на променения залог.

И още едно важно условие: ако сте направили промяна на залога, за да се включи селекция от мач На живо, или се промени такава селекция, няма да можете да се възползвате от бонуса.

Ако използвате бонуса като част от Създай залог, при загуба на отбора, избран от вас, след изпълнение на дузпи, ще получите обратно сумата на Създай залог, ако една от селекциите в его е Да спечели трофея.

Ранно изплащане за мач от Световното

Мондиал 2018 изплащане

Всеки ще се заинтересува от бонус, с който може да получи изплащане на залога като печеливш, независимо от крайния резултат, за мач от Мондиал 2018. Ето как можете да постигнете това.

Първо трябва да направите единичен залог, използвайки пазар Краен резултат за избран от вас мач от Световното.

Ще получите бонуса, ако в даден момент от мача отборът ви поведе с разлика от 2 гола. Това трябва да се случи в рамките на редовното време, а ако съдията е отсъдил продължение, и в рамките на това допълнително време. В такъв случай вашият залог ще бъде сметнат от Bet365 за печеливш в този момент. Няма да е необходимо да изчакате до края на мача и за печалбата ви няма да е от значение какъв ще бъде крайният резултат.

Да уточним при какви обстоятелства бонусът няма да бъде валиден. И тук, както и при предходния бонус, използването на Cash Out, или затваряне на залога, ще отмени бонуса. Но ако използвате частично затваряне, печалбата ви ще бъде уредена въз основа на останалата сума, активна за мача.

Ако преди мачът да започне сте използвали Промени залог, при надмощие на отбора ви с 2 гола в даден момент от мача печалбата ви ще бъде уредена въз основа на новия залог. Но ако сте променили залога си, за да включите селекция от мач На живо, или да промените такава селекция, бонусът ще отпадне.

Връщане на залог при резултат от мач 0:0

Мондиал 2018 връщане на залога

Този бонус се предлага за определени пазари. Ще ги изброим тук:

  • първи голмайстор
  • голмайстор по всяко време
  • последен голмайстор
  • краен резултат
  • първо полувреме и краен резултат
  • сюркаст

При резултат от мача 0:0 ще получите сумата за губещ залог на някой или някои от горните пазари. Ето при какви условия можете да се възползвате от този чудесен бонус.

Направете залога си преди дадения мач, на пазар или пазари, включени в условията за бонуса. Но ако използвате Затвори залог, офертата няма да е валидна. А ако използвате частично затваряне на залога, ще получите обратно сумата, която е останала активна.

Ако преди мача сте се възползвали от Промени залог, ще получите обратно сумата на новия залог. Но ако при промяната сте включили селекция от мач На живо или сте променили такава селекция, бонусната оферта ще отпадне.

Ако сте използвали предложението за бонус със залог от Създай залог, при изход от мача 0:0 ще получите обратно сумата за този залог, ако една от селекциите в него е от изброените важащи за бонусната оферта селекции.

👉🏻️ Към раздел футболни залози в bet365
Вземи Топ Бонус след Вход

[18+] Залагай разумно Gambling Therapy

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС