bet365 Залози Права колонка

bet365 Залози Права колонка

Съдържание:

 1. Какво е залог права колонка?
 2. Залог на Права колонка в Bet365
 3. Как се залага на Права колонка в bet365?
 4. Важно за Права колонка в bet365
 5. Ч.З.В
 6. Нашето мнение за акумулаторните залози в bet365

В спортните залагания съществуват доста видове залози. Най-познат и любим на играчите е Права колонка. Този метод се нарича също така залог "акумулатор".

Доста от начинаещите играчи започват първите си стъпки в залозите си с този тип залагане. Те просто избират няколко мача в онлайн букмейкъра, който директно съставя фиша за залози и въвеждат сумата, като правят комбиниран залог тип "акумулатор".

В следващите редове ще ви запознаем със самия тип залог и на какви спортове може да правите залози права колонка в бет365.

👉🏻️ Влез в света на bet365
Вземи Топ Бонус след Вход

Повече информация за залог Права колонка

Права колонка в същността си е множествен залог, като при него може да спечелите единствено при познаване на всичките ви селекции от фиша.

Минимум две селекции трябва да добавите във вашия фиш за залози, като тогава той става от типа "акумулатор". В противен случай при залагането на само една селекция, вие правите сингъл залог.

Вашата сума на залог на Права колонка е залог за целия ви фиш, като не се разпределя измежду селекциите, както би било ако пускате друг тип система.

При загубата на само една селекция във фиша ви Права колонка, то целият залог е губещ.

Тръпката в залагането на множествен залог обаче е невероятна, когато очаквате да познаете 5, 10 или повече селекции, което ще ви донесе печалба на висок коефициент.

Акумулаторните залози са възможност за генериране на големи печалби, като в същото време може да не инвестирате голяма сума за залог.

Залог на Права колонка в Bet365

В Бет365 е истинско удоволествие да залагате на права колонка. Букмейкърът предлага всички видове спорт за залагане от футбол, баскетбол и тенис до дартс, хандбал и тротинг. Можете да комбинирате всички селекции на различните спортни дисциплини във фиш права колонка.

Няма никакво ограничение и никой не ви спира да заложите например 5 футболни срещи с 3 мача на хокей на лед и още 3 двубоя на баскетбол.

Голям плюс при залагането на права колонка в бет365 е, че има налични допълнителни бонуси при печалби на залог тип акумулатор.

Например има бонуси за тенис, европейски баскетбол, европейски футбол и др. Когато познаете над 2-3 мача при определени условия от един спорт, то може да спечелите допълнителен бонус към вашата печалба.

В мачовете на живо, които букмейкърът предлага в изобилие, постоянно може да правите залози права колонка.

Когато отворите платформата за залози на живо в bet365, вие винаги ще намерите поне 2 събития, които да комбинирате в права колонка.

Само ви съветваме да пускате бързо вашия фиш на живо, тъй като провеждащите се събития се развиват динамично и е възможно понякога да изпуснете даден коефициент, тъй като сте се забавили при залога си е паднал гол в мача или пък се е случило нещо друго, което променя коефициентите.

Как се залага на Права колонка в bet365?

Много лесно се прави залог на права колонка в бет365 и това е така, тъй като сайтът нито забива, нито има някакви сложни менюта, от които да търсите дадено спортно събитие.

Изберете от вас дадения спорт на събитието, на което искате да изберете селекция

Когато я изберете, тя ще се добави във фиша ви в залози от дясно на екрана.

След това преминете към друго желано от вас събитие. На него също кликнете върху някоя от селекциите и ще забележите, че тя също ще се прибави към фиша. Тогава общият коефициент на вашия заллог ще се промени.

Коефициентите на пазарите се умножават и например ако сте избрали 2 селекции с по 2 коефициент, то общият коеф. вече ще бъде 4.00.

Така при залог от 10 лева (въвеждате сумата в посоченото поле) ще играете за 40 лева обща печалба.

За пускането на желания комбиниран залог на права колонка е нужно да въведете заложената сума в полето, където пише символа "1х"

Там ако сте добавили 2 селекции, ще пише двойни. При залог на 3 селекции, ще е изписано името тройни. Срещу него отново ще стои символът "1х".

За пускането на фиша, остава да натиснете единствено бутона “Заложи”

Залогът ще бъде добавен в историята ви с текущи залози в акаунта ви в бет365.

Важни подробности при залагането на Права колонка в bet365

 • Букмейкърът има много промоции за залозите Права колонка и се информирайте как работят, за да може да играете за по-големи печалби;
 • На Права колонка в бет365 може да използвате опциите Кеш аут и Промени залог;
 • Залагайте по-бързо вашите залози на живо, когато пускате Права колонка, тъй като коефициентите се променят бързо и понякога може да бъдат блокирани;
 • Обработката на залога на живо на права колонка става бързо, така че няма да ви коства никакво време да бъде потвърден вашия фиш;
 • Може да комбинирате залози от всеки един спорт при пускането на акумулаторен залог в букмейкъра.

Често задавани въпроси за множествените залози в Бет365

Какво е предимството на залога права колонка в Бет365?

Чрез опцията за залог на права колонка вие може да спечелите по-голяма сума с нисък залог.

На какви спортове в Bet365 мога да залагам на права колонка?

Всички спортни дисциплини са налични за залагане на права колонка.

Всички селекции ли може да се комбинират в правата колонка?

Да, няма ограничение в поставянето на селекциите във фиша ви с права колонка.

Мога ли да използвам Кеш аут и Промени залог на права колонка?

Да, кеш аутът в Бет365 винаги е наличен за права колонка.

👉🏻️ Създай права колонка в bet365 сега
Вземи Топ Бонус след Вход

Нашето мнение за залога Права колонка

Когато правите залог от типа акумулатор или права колонка, то може да се запознаете с големия брой от пазари в бет365.

Разглеждайки всички възможни опции за залагане, то може да изберете най-сигурните пазари на дадени двубои и да съставите един сигурен фиш, който да ви донесе печалба на ниски коефициенти.

Това е голямото предимство на залога права колонка. В Бет365 може да добавяте до 14 селекции във вашия фиш на залог "акумулатор".

Почти винаги на разположение е и функцията Кеш аут, която ви позволява да контролирате залога си.

При познаване на 10 селекции например, може да затворите, за да не ви издъни само 1 или 2 оставащи селекции.

Ние смятаме, че Бет365 е отлично място да правите залози на права колонка и със страхотните им бонуси може да спечелите големи печалби.

[18+] Залагай разумно Gambling Therapy

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС