Клуб лоялност в bet365 Poker

Клуб лоялност в bet365 Poker

Съдържание:

  1. Нива на клуба
  2. Магазин
  3. Мисии
  4. Правила
  5. Ч.З.В

Bet365 е букмейкър, който е от малкото сайтове за спортни залагания с покер зали и дорби казино игри.

И то тук говорим за много добра покер зала с невероятни възможности за турнири и бонуси.

Всички играчи на Бет365 покер имат възможност да участват в Клуб Лоялност, където могат да направят допълнителни печалби.

Клуб лоялност в Покера на бет365 дава възможност на покер ентусиастите да натрупват на т.нар. Статус точки, като така може да спечелите награди - монети bet365.

Изпълнявайки стъпките на мисиите в клуб Лоялност, вашето ниво се покчава и ви чакат по-големи печалби. Колкото повече Статус Точки печелите от игрите си на маса или турнири, толкова по-бързо ще се изпълняват Стъпките Лоялност, които водят към наградите на покер залата на Bet365.

👉🏻️ Отвори Покер раздела на bet365
Вземи Топ Бонус след Вход

Нивата в Клуб Лоялност на Бет365

VIP club - bet365

Bronze (Бронз)

Това е първото ниво в покер залата на Бет365 като всички нови клиенти стартират наравно от това ниво. С печеленето на Статус Точки вие може да преминете на следващото ниво, а това ви гарантира, че ще получите монети Bet365, които може да замените за награда в магазина. След влизането ви в покер залата не е нужно да правите нещо специално, за да бъдете включени в клуб Лоялност.

Silver (Сребро)

За второ ниво „Сребро” в Покер Бет365 ви трябват натрупани 30 Статус Точки. Периодът за събирането на тези точки трябва ад е един месец. Вие може да проследявте как се движите и колко Стъпки Лоялност сте изпълнили от покер приложението, което може да инсталирате на вашия компютър и от него да играете.

Gold (Злато)

След натрупването на 200 Статус Точки играчите преминават на трето ниво – Злато. Тук отново трябва за 30 дни да съберете тези точки. Вие може да печелите още повече монети Bet365 на това ниво и следователно да очаквате по-големи награди в магазина на Бет365 за покер клиенти.

Платинa

4-ото ниво за покер клиентите в клуб Лоялност е „Платина”. Тук трябва да сте събрали поне 800 Статус Точки, за да сте част от платиненото ниво. За един месец игра вие може да съберете този брой точки, но трябва да сте активни в покер залата на Бет365 и да играете на доста по-големи лимити на масите, за да трупате повече точки.

Diamond (Диамант)

Петото ниво, което е и последно и е за най-запалените покер играчи, е „Диамант“. Тук се изисква да имате натрупани 15 000 Статус Точки. Всеки играч, който достигне това най-високо ниво, получава 2500 монетиBet365 и може да ги използва за най-скъпоценните награди в магазина.

Какво представлява магазинът в Клуб Лоялност?

Магазин вип клуб

Монетите, които сте спечелили, се разменят в този магазин.

Вие може да вземете като награди билети за турнири и кеш игри, като също така има и парични награди, но за тях трябва да сте достигнали последните две нива - Платина и Диамант.

Вие по всяко време може да влезете в магазина на клуба за лоялни клиенти и да разгледате какви са наградите. Наистина има специални бонус награди, които само от играта ви в покер залата на Бет365 са достъпни за вас.

Мисии в Клуб Лоялност

За печеленето на повече Монети Bet356 има и специални мисии.

Всеки играч на покер залата на компанията може да избере една или няколко мисии, за да изкачва нивата възможно най-бързо.

За всяка мисия е нужно да натиснете бутона „Старт”, след като сте избрали една от многото мисии.

С мисиите в клуб лоялност от Бет365 отново дават шанс на играчите да се борят за по-големи награди, тъй като това е допълнителен начин за трупане на бонус точки.

Веднага след като приключите дадена мисия, вие ще получите дължимите монети бет365.

👉🏻️ Старирай своето покер приключение в bet365
Вземи Топ Бонус след Вход

Клуб Лоялност на покер залата на bet365 има следните правила и условия:

Клуб лоялност бет365

  • Всички покер играчи директно членуват в Клуб Лоялност. Това става когато си направите регистрация и нищо друго не се изисква от вас. Само остава да влезете в покер залата и да започнете да играете.
  • За печеленето на Статус Точки трябва да покриете определени условия, а те са заплащането на вход в турнирите с такса или да играете Sit & Go турнири.  Другата възможност е да играете с чипове на маса, откъдето е присвоен рейк.
  • Събраните Статус Точки са част от изпълнението на Стъпки Лоялност, които водят до печалба на Монети bet365.
  • Монети Бет365 веднага може да се заменят за награди в магазина на покер приложението на компанията.
  • За всяко ниво има определен период от 30 дни, за които вие трябва да съберете нужните точки. Новите играчи стартират от ниво Бронз. Да кажем, че на 5-то число от дадения месец започнете да трупате точки. Първите натрупани точки ще стоят в профила ви до пето число на другия месец и за този период вие трябва да сте събрали определения брой точки за достигането на дадено ниво.

Често задавани въпроси за Клуб Лоялност на bet365

Колко различни нива има в клуб лоялност на бет365 покер?

Клуб Лоялност има пет различни нива - Бронз, Сребро, Злато, Платина и Диамант.

Как се печелят монети в клуба по лоялност?

Чрез изпълняването на специални мисии в покер залага, вие може да печелите монети.

Всеки играч на бет365 ли е член на Клуб Лоялност?

Всички покер играчи директно членуват този клуб.

Какви награди мога да спечелят от Клуб лоялност?

Клуб лоялност в покера ви дава възможност да спечелите парични награди, билети за турнири и билети за кеш игри.

[18+] Залагай разумно Gambling Therapy

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС