Лимитиране на акаунт в bet365

Лимитиране на акаунт в bet365

Съдържание:

  1. Защо и как?
  2. Какво е лимитиран акаунт?
  3. Видове лимити
  4. Причини
  5. Ч.З.В
  6. Мнение

Защо го правят и как да се предпазим?

Лимитирането на акаунта е един от най-честите проблеми за феновете на спортните залози, които обичат да вкарват по-големи суми в залози или пък да залагат на по-малко известни първенства и турнири.

Много често срещано и при гиганта в спортните залози Bet365 е лимитирането на сметка.

Освен очевидни и неоспорими причини, понякога букмейкърите прилагат тези рестрикции абсолютно незаслужено и играчите с право недоволстват, но просто няма какво да направят, след като са се съгласили с условията и правилата на сайта при регистрация.

В този текст, ще се опитаме да ви разкажем защо сайтовете за спортни залози прилагат този прийом и ограничават собствените си клиенти.

Ще разгледаме още и какви са различните видове ограничения.

👉🏻️Влез в bet365
Вземи Топ Бонус след Вход

Какво точно означава, че акаунтът е получил лимит?

По-просто казано, акаунтът е получил ограничение в сумата, която може да се залага или времето за приемане на нов залог на живо.

Вие няма да имате проблеми с таймера при залог преди мач, но в лайв залозите ще трябва да чакате поне десетина секунди за залог.

Букмейкърите използват няколко различни вида лимити, но най-често срещания е лимит за максимална печалба.

При него сумата не е фиксирана, а може да варира според различните турнири, т.е. ако залагате на мач от Шампионската лига, ще може да направите по-голям залог, отколкото на такъв от българското първенство. Такъв лимит орязва възможността ви да играете прави колонки или залози с по-големи коефициенти.

Лимитираният акаунт може да се използва за залози на казино, виртуални спортове и покер. Също така може да се възползвате и от услугите за картина на живо от повечето събития.

Какви са различните видове лимити?

Трябва да се отбележи, че те не са официално обявени от букмейкъра и могат да се различават от изредените в следващите редове.

Лимитирано време за поставяне на залог на живо

Тук системата за залог ограничава времето за поставяне на сумата за залога.

При нормални условия коефициентите за даден пазар не са временно блокирани, времето за поставяне на залога не би трябвало да е повече от 5-6 секунди.

Ако обаче вашият акаунт е лимитиран, може да му отнеме по над 20 или дори 30 секунди, преди залогът да бъде одобрен.

Тази рестрикция се поставя на потребители, които по някакъв начин са се възползвали от забавяния в системата на Bet365 и са успели да капитализират скоростта си и успеят да направят сигурен печеливш залог. Когато направите няколко такива печалби, системата започва да ви наблюдава и често се стига до поставянето на лимит.

Подобни залози, най-често се срещат на тенис срещи или голове на живо във футбола, когато играчите имат информация директно от място на събитието и успеят да поставят печеливш залог, преди букмейкърът да е променил коефициентите.

Лимитиране на максималната сума за залог

Подобен лимит се прилага ако определен играч направи съмнителна последователност от успешни залози с много големи суми.

Това е най-често срещания лимит и няма как да се върнете към големите залози, ако ви е приложен.

Не е задължително всичките залози да бъдат печеливши, понякога букмейкърите се изпитват да ограничат играчите, които системно изкарват пари от залози.

Лимитът за сумата за залог не е еднакъв за всички и варира според желанието на букмейкъра. Най-често се налага абсолютно минимална възможност за залог и това прави акаунта на практика неизползваем.

Премахване на възможности за „кеш аут“

Букмейкърът спира да предоставя услугата за преждевременно затваряне на залози.

Тази опция се прилага срещу клиенти, които я използват нерегламентирано и се възползват от грешки в системата на Бет365. По този начин играчите осъществяват определена печалба (напр. да затворят залог преди системата на букмейкъра да е отразила промяна в резултата на срещата), но много често букмейкърската къща успява да „войдне“ залога и да се предпази от загубата.

Ако успеете да направите подобна печалба, по най-бързия начин опитайте да изтеглите своите средства.

Защо от Bet365 лимитират собствените си потребители?

Букмейкърът използва лимитите само срещу потребители, които нарушават или се опитват да нарушат някой от правилата, с които сте се съгласили с регистрацията. Там изрично е упоменато , че системата на букмейкъра може да се забави с отчитането на информацията от дадено събитие.

Играчите обаче нямат право да се възползват от това забавяне и да реализират печалби. Това може и да изглежда несправедливо, но сме се съгласили с това при регистрацията си в сайта.

Етичния въпрос е свързан с печелившите играчи, на които Bet365 поставя абсолютно незаслужени лимити, само защото си позволяват да изкарват реални пари от букмейкъра.

Друго ограничение, което букмейкърът поставя е за използването на т.н. арбитражни залози. Bet365 не позволява подобен вид залагания и това отново е споменато с общите правила. Ако някой потребител се опита да постави такива залози, неговият акаунт ще бъде ограничен и ще му бъде наложен лимит.

Второстепенните действия на Bet365 са да ограничава въпросните потребители, които целят възползване от грешките в системата. Естествено, потребителите могат и да поставят случайно подобен залог, но поради тази причина, букмейкърът лимитира акаунта при множество поредни нарушения на правилата.

Често задавани въпроси за лимитирането на акаунти от Бет365

Какво става, ако акаунтът ми бъде лимитиран?

Вие няма да може да залагате на спорт повече от 1-2 лв. на залог.

Мога ли да изтегля парите си от сметката, ако съм лимитиран?

Да, дори да ви наложат лимит на акаунта, няма проблем да изтеглите.

Премахнат ми е кеш аута - лимитиран ли съм?

Премахването на функцията Кеш аут на акаунта ви означава, че сте лимитиран.

Какво налага Бет365 да лимитира клиентите си?

Някои играчи се опитват по нерегламентиран начин да печелят в букмейкъра и поради тази причина Bet365 им налага ограничение на залозите.

👉🏻️ Към сайта на bet365
Вземи Топ Бонус след Вход

Заключително мнение за ограничаването на акаунти

Ограниченията на акаунтите са много неприятни и понякога и незаслужени, но това е начина букмейкърът да се застрахова от евентуална измама, към която множество потребители се стремят.

Bet365 нямат интерес да лимитират собствените си играчи, защото това на практика ги отказва да залагат в сайта. Поради тази причина, лимитите са наистина рядка практика и най-често са свързани с множествено нарушение на правилата.

Естествено, че е напълно справедливо компанията да ограничи измамниците си, но не и играчите които печелят само заради своите знания и усет.

Срещат се и такива случай, на лимитиране на печеливши акаунти, ако залозите са успешни, а сумите малко по-големи. Тази практика е изключително нелоялна и води и до вторичен пазар за покупко-продажба на акаунти.

Нашият екип можем да ви кажем само – прочетете и спазвайте правилата на букмейкъра, за да се предпазите за най-дълго време от лимит на сметка.

[18+] Залагай разумно Gambling Therapy

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС