Залози на Конни Надбягвания в Бет365

Залози на Конни Надбягвания в Бет365

Съдържание:

  1. Къде да ги открием?
  2. Видове пазари
  3. На живо
  4. Ч.З.В.

Залози на конни надбягвания се предлагат в доста букмейкъри.

Това са типични залози за клиентите от Великобритания и Бет365 има в своята широка гама от опции за залагания и много видове залози на тази дисциплина.

Българските играчи на бет365 също проявяват сериозен интерес към залозите на конни надбягвания. Много играчи без опит в залозите на коне се впускат в приключението и очакват да спечелят на конни надбягвания.

Ние ще ви запознаем с всичко най-важно около залозите на конни надбягвания в Bet365, за да може да сте добре подготвени.

👉🏻️ Отвори сайта на bet365
Вземи Топ Бонус след Вход

Къде да ги открием?

Конни надбягвания бет365

На началната страница на Бет365 в основните менюта вие няма да откриете раздела за конни надбягвания, но може да го видите в ляво, където са всички видове спорт, предлагани от букмейкъра.

С левия бутон на мишката може да кликнете върху бутона „Конни надбягвания“ и може да видите наличните състезания, които ще започнат в близко бъдеще и се предлагат за залагане.

В централната част на екрана вие ще видите, че са изнесени следващите три състезания и може да видите информация за надбягването.

Също така са предоставени и топ 3 фаворитите за победа, така че може да направите бърз залог на конни надбягвания за краен победител.

По-долу на екрана ще видите и допълнителните опции за всяко едно състезание, както и всички предстоящи състезания с коне.

След като изберете някой раздел на дадено състезание, вие може да видите подробности за надбягването.

Към всяко едно състезание има налична информация за броя на надбягванията, провеждащи се в съответния ден.

Играчите в Бет365 могат да видят и оставащото време до старта на всяко състезание с коне, така че да преценят дали имат време да поставят своите залози.

След като цъкнете на даден хиподрум, където ще се проведе състезанието, вие ще видите участниците, както и коефициентите за тяхна победа.

Много добра услуга предлага сайта Bet365, който дава полезна статистика за участниците в надбягването и други подробности, които са от значение при залагането. Вие може да видите и дали събитието ще се предава пряко, за да може да го наблюдавате в раздел на живо.

В раздела за конни надбягвания може да видите и Антепост залозите – т.нар. дългосрочни залози. Много играчи обичат да правят залози в дългосрочен план и ако вие сте сред тях, то тази опция е достъпна на надбягванията с коне в Bet365.

На какви пазари може правите залози на конни надбягвания?

Ето и най-популярните възможности за залог на състезанията с коне както и кратка информация за всеки един пазар:

Краен победител 

Това е залога за победител в дадено състезание. Вашият залог е печеливш единствено, ако избраната от вас селекция за краен победител спечели гонката.

Форкаст 

Тук е нужно да селектирате подредбата на първо и второ място в конкретното надбягване;

Трикаст

Изисква се от вас да познаете първия, втория и третия в крайното класиране. Това е труден залог за познаване, но коефициентът е много висок.

Конните надбягвания предоставят възможност и за много други залози. Във всяко състезание вие може да разгледате маркетите. Като цяло Бет365 е много добър букмейкър за залози на състезания с коне и вие ще останете очаровани от възможностите за залог.

Залози на живо на конни надбягвания

Конни надбягвания на живо в бет365

Към залаганията на конни състезания в Бет365 няма как да не добавим, че вие може да правите залози в реално време.

По време на надбягванията играчите имат възможност да осъществите залог на променен коефициент в сравнение с началните.

При регистрация в bet365 вие може да гледате и на живо състезанията, без значение дали имате направен залог на конкретното състезание.

Почти всяко състезание с коне се предлага за наблюдаване на живо.

Букмейкърът отделя голямо внимание на конните надбягвания, тъй като много потребители от Великобритания залагат на тази дисциплина. Със сигурност и вие ще се зарибите да правите залози на конни състезания, само ако опитате от този спорт в Bet365.

За по-голямо разнообразие можете да тествате и виртуалната версия на този интересен спорт.

👉🏻️ Залагай на конни състезания в bet365
Вземи Топ Бонус след Вход

Често задавани въпроси за конните надбягвания в Bet365

Всеки ден ли има залози на конни надбягвания?

Конните надбягвания са изключително популярни във Великобритания и като местен букмейкър Бет365 постоянно предлага залози на този спорт.

Кой е най-популярният залог на конни надбягвания в Бет365?

Основният залог на конните надбягвания е за краен победител в състезанието.

Мога ли да залагам на живо на конни надбягвания в Bet365?

Да, букмейкърът предлага лайв залози на конни надбягвания.

Има ли бонус за залози на конни надбягвания?

Да, в промоциите на Бет365 има много бонуси за конни надбягвания.

[18+] Залагай разумно Gambling Therapy

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС