bet365 Затвори залог

bet365 Затвори залог

Съдържание:

 1. Как се използва функцията за затваряне на залога?
 2. За кои събития и спортове е налична опцията?
 3. Как да затваряте залог в bet365?
 4. Какво е bet365 Автоматичен кеш аут?
 5. Кеш-аут от мобилно устройство
 6. Ч.З.В
 7. Нашето мнение

Един от водещите сайтове за залагания в цял свят, bet365, предлага функцията Cash Out на всички свои играчи за спортни залагания.

Функцията Кеш аут дава на играчите по-голям контрол върху залозите им и им дава право да уредят залог, преди дадено събитие да приключи.

Съгласно името, функцията Кеш аут ви позволява да затворите залог (цялата заложена сума или част от него), като оставяте остатъка от залога си да бъде в играта. Това дава предимство на залагащите, тъй като не им се налага да чакат последните селекции от залозите си, за да стигнат до желана печалба.

👉🏻️ Отвори сайта на bet365
Вземи Топ Бонус след Вход

Как се използва функцията за затваряне на залога?

Ако искате да приложите Кеш аут и да вземете пари, всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху бутона Cash Out, разположен под вашия фиш.

Ако решите да изплатите целия си залог, тази сума ще бъде уредена и крайният резултат, свързан с вашия залог, няма да окаже влияние върху вашия залог.

Ако решите да затворите частично залога си, просто активирайте плъзгача Cash Out, като кликнете върху иконата вдясно от бутона Кеш аут. След това просто изберете сумата, която искате да заторите и тази сума ще бъде уредена. Остатъкът от залога ви ще бъде уреден в съответствие с крайния резултат, свързан с вашия залог.

Предлаганата сума за опцията кеш аут на вашия фиш може да бъде по-висока или по-ниска от първоначалната ви залог, което ви позволява да гарантирате печалба или да сведете до минимум потенциална загуба.

За кои събития и спортове е наличен кеш аут?

Кеш аут в бет365 е наличен за почти всички събития, мачове и пазари както преди мача, така на живо.

Функцията е достъпна при единични и комбинирани залози за различни спортове, включително футбол, тенис, конни надбягвания, дартс, баскетбол, крикет и волейбол.

Опцията за частично изплащане също е налична на много спортове и почти винаги може да я използвате.

Как да затваряте залог в bet365?

След като влезете в акаунта си, броят на неуредените залози, които в момента имате, ще бъде посочен с число до секцията „Моите залози“ на фиша за залагане.

Просто кликнете върху Моите залози, за да видите всички ваши залози заедно с текущата сума за кеш аут.

Чрез щракване върху иконата до бутона Cash Out можете да активирате плъзгача Cash Out, който ви позволява да коригирате сумата, която искате частично да затворите.

Потенциалната възвръщаемост и оставащият залог се показват на бутона Кеш аут, където можете да изберете каква част от залога си да вземете в момента и натиснете, за да потвърдите избора си.

Разделът „На живо“ в „Моите залози“ показва всички ваши залози, чиито селекции в момента се провеждат, както и резултата и текущата сума нза кеш аут. В двата от тези раздели имате опцията да „предпочитани“, като задържите курсора на мишката над горния десен ъгъл и кликнете върху звездата, когато се появи. Така желаният от вас фиш ще бъде най-отгоре и може да следите сумата му за кеш аут по-лесно.

Какво е bet365 Автоматичен кеш аут?

Бет365 добави към услугата “Кеш Аут” и възможността за автоматично затваряне на залог.

Тази функция ви позволява да създадете правило (основно зададена сума), така че вашият залог да бъде затворен (частично или изцяло) автоматично, когато достигне или надвиши избрания от вас праг.

Функцията е активна, дори ако сте излезли от профила си в bet365, за да можете да продължите деня си и да не се притеснявате.

Автоматичен Cash Out е достъпен онлайн и в мобилното приложение bet365 и може да се използва от всички клиенти.

Ето как да затворите автоматично вашия залог в bet365:

 • Влезте в www.bet365.com.
 • Отворете „Моите залози“.
 • Кликнете върху иконата на плъзгача (разположена до бутона Cash Out) на залога, за който искате да създадете правило.
 • Изберете „Частично затваряне на пари“ или „Автоматично затваряне”
 • Накрая въведете желаната сума, при която искате да затворите.

Когато предлаганата сума за кеш аут във вашия залог достигне или надвиши зададената от вас стойност, bet365 автоматично ще затвори залога за вас. Можете също да премахнете правило, като изберете „Премахване на правило“ от дъното на фиша за залог.

Активен ли е кеш аут от мобилното устройство?

Можете също да използвате опцията “Затвори залог” на мобилния си телефон или таблет - просто изберете секцията Моите залози в горната част на страницата и посетете раздела Cash Out, за да видите какви суми се предлагат за затваряне на вашите залози.

След като там можете да изберете “любими”, можете лесно да проследите резултата и, ако желаете да затворите пари, изберете бутона Cash Out под вашия фиш и потвърдете решението си, за да уредите залога по-рано.

Често задавани въпроси за Бет365 Кеш аут

Какво е най-голямото предимство на bet365 Затвори залог?

Чрез опцията за Кеш аут, играчите могат да контролират и затварят залозите си по всяко време.

За кои събития и спортове се предлага кеш аут?

Вие може да затваряте залозите си на почти всички събития.

Има ли автоматичен кеш аут в Бет365?

Да, вие може да създадете правило, задавайки сума за затваряне, и когато тя бъде достигната, фишът ви ще бъде затворен автоматично.

Какво е частичен кеш аут на залозите?

Функцията Затвори залог дава възможност и за частично затваряне на залозите като имате възможност да затворите определена сума от вашия залог и фишът ви да остане активен с останалата сума.

👉🏻️ Минимизирай загубите с кеш-аут в бет365
Вземи Топ Бонус след Вход

Нашето мнение за Бет365 Кеш аут

Безспорно това е една от най-добрите услуги на британския букмейкър.

Кеш аут е активен за играчите за почти всеки фиш.

Много лесно може да използвате опцията, като просто цъкнете на текущите ви залози.

Под всеки фиш винаги е изписана сумата, която може да затворите. Освен това имате още опциите за частичен и автоматичен кеш аут. Те позволяват още по-голям контрол върху залозите.

Нашият опит в букмейкъра може да ви гарантира, че Бет365 не предлага ниски суми на кеш аут, ако даден фиш върви добре за играча. Така може да вземете много добра печалба, преди всички селекции да са уредени и смятаме, че опцията за Кеш аут е много добра.

Съветваме ви да спазвате правилата за игра поставени от букмейкъра, защото в противен случай може да бъдете ограничени в ползването на опцията за затваряне на залог.

[18+] Залагай разумно Gambling Therapy

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС