Залози на футбол в bet365

Залози на футбол в bet365

Съдържание:

  1. Залози на краен изход
  2. Залози на голове
  3. Други залози
  4. Ч.З.В

За залозите на футбол в Бет365 може да се изпише много.

С футболните си залози този букмейкър е изключително популярен и предлага най-голямото разнообразие на този спорт що се отнася до залаганията.

В Bet365 вие може да правите прогнози на срещите от най-силните първенства в Европа, а и на много други двубои от всички континенти.

За всеки мач може да се залага на най-популярните опции като Краен резултат, Двоен Шанс, Брой голове, а за най-популярните двубои вие имате много разнообразни пазари.

👉🏻️ Отвори секцията за Футболни залози на bet365 от тук
Вземи Топ Бонус след Вход

Ето и основните залози на футбол в Бет365:

Залози на краен резултат

Футболни залози bet365

Краен резултат

Най-популярната футболна опция за залагания и няма как да не я намерите в Бет365. Тук се прогнозира дали домакинът или гостът ще спечелят в редовното време, а също така може да заложите и на равенство. Залогът за краен резултат във всеки букмейкър е само за редовните 90 минути. Коефициентите за краен изход на футболни мачове в Бет365 са може би най-високите в интернет!

Двоен шанс

На тази опция на футбол играчите могат да направят прогнози на три различни пазари – 1Х, Х2 или 12. Това е подсигурена опция, която се отнася за крайния изход на мача. Ако сте сигурни, че домакинът няма да загуби срещата в редовните 90 минути, вие може да заложите на опцията 1Х. Същото важи и за отбора гост, а ако мислите, че двата отбора няма как да направят равенство – то тогава се прави залог на 12 – победа за домакин или гост. Много играчи използват тази опция, за да направят множествени залози от осем-девет и повече срещи, като се надяват, че с подсигурения пазар двоен шанс ще спечелят в права колонка.

Краен точен резултат

Това е опцията, на която се прогнозира точния резултат на двубоя. Тук може да заложите на победа с 2:1 за домакина, 1:3 за госта, равенство 1:1 или каквото сметнете за логично. В Бет365 вие ще видите, че под имената на отборите трябва да нагласите колко гола ще вкарат, а в дясно се показва коефициента на точния резултат, който сте нагласили. След това трябва да цъкнете върху него и пазарът ще се появи във фиша ви за залози.

Първо полувреме / Краен резултат

Много играчи обичат да залагат на футбол на Първо / Краен. Това е популярен залог, който е в основата на футболните залагания. Опциите тук са девет като вие може да заложите на изход за полувремето и след редовните 90 минути. Например мислите, че домакинът ще води на почивката и ще спечели мача - това е опцията 1/1. За победа на домакина има още две опции на почивката - Х/1 и 2/1. Същото важи и за залозите за отбора гост като може да прогнозирате и Х/Х – т.е. равен на почивката и равен в края на мача.

Залози на голове

Залози на голове bet365

Брой голове

На залозите над/под 2.5 гола може да се правят прогнози на всяка среща. Това е основна опция на футбол и бет365 дава възможност на играчите да прогнозират броя голове в мачовете. Вие може да видите и по-завишени линии, ако един срещу друг излизат супер офанзивни отбори и в техните мачове има много попадения, или пък когато някой гранд се изправи срещу по-слаб съперник в първенството.

Двата отбора да отбележат гол

Надали има човек, който залага в интернет, и не иска неговия онлайн букмейкър да предлага пазари за гол/гол. В голям процент от футболните мачове двата отбора си разменят попадения и това е една от най-популярните опции за залагане. Разбира се играчите могат да залагат и на това, че няма да има попадения в двете врати, като на тази опция маркират пазара „НЕ“.

Залози за голмайстори

На най-популярните срещи от най-големите европейски първенства и турнири вие може да залагате дали даден играч ще вкара гол. Bet365 дава три опции на голмайстори - да вкара първи, да отбележи по всяко време и да реализира последен. Залозите за голмайстор по всяко време в мача са с най-ниски коефициенти, тъй като тук няма значение дали даден футболист е отбелязал първи или последен в срещата.

Други залози

Всички залози bet365

Азиатски хендикап

На тази опция имате много възможности за залог. Азиатският хендикап е съществена част от залаганията на футбол.

Всеки клиент на Бет365 може да залага дали даден отбор ще спечели с гол разлика или ще запише по голяма победа.

Също може да се подкрепи и по-слабият тим да не загуби с повече от гол или с повече от две, три попадения, в зависимост от силата на неговия съперник букмейкърът предлага пазари с най-подходящите опции.

Равенство няма залог

Това е опция, която касае крайния изход на срещата.

Вие може да пуснете равенство няма залог 1 или 2 в Бет365. Ако заложите равенство няма залог 1 – то вие ще спечелите при победа на домакина.

В случай, че срещата завърши наравно – вашият залог се отменя и заложените пари се връщат по сметката. Също може да правите прогноза и за победа на госта като тогава ще загубите единствено, ако домакинът спечели двубоя.

Резултат/Двата отбора да отбележат гол

Ако смятате, че домакинът ще спечели и ще има попадения в двете врати, то това е вашия залог на футбол.

Също може да заложите и победа за даден отбор без размяна на голове. Още пазари към този вид залог са Равен/ДА и Равен/Не - т.е. в първата опция смятате, че двубоят ще завърши наравно и ще има попадения в двете врати, а при втората ще се получи реми без размяна на голове – т.е. мачът ще завърши 0:0.

За най-известните първенства Бет365 предлага много допълнителни опции на футболните срещи. Има много видове пазари на корнери, картони, за полувреме, за играчи и специални залози.

Сред специалните залози за опции като отбор да отбележи в полувреме, дали ще има дузпа в мача, един от клубовете да спечели на нула, един от двата тима да спечели някое полувреме и др. Също може да заложите и дали ще има автогол и червен картон в мача на много атрактивни коефициенти.

Наистина Bet365 предлага изключително разнообразие от залози на футболни срещи и всеки човек ще направи грешка, ако залага на футбол, но не го прави в този онлайн букмейкър, който има лиценз за България.

В случай, че има затишие във футболните срещи, винаги можете да опитате със залози на виртуалната версия на спорта.

Ако се интересувате от бонусите предлагани за нова регистрация - прочетете нашата статия по темата.

👉🏻️ Влез във Футболния раздел на bet365 от тук
Вземи Топ Бонус след Вход

Често задавани въпроси за футболни залози в Бет365

Кои са основните футболни първенства за залагане в Бет365?

Най-голямо внимание букмейкърът обръща на топ 5 първенствата на Европа, но има и много пазари за всички останали лиги.

Какви опции има сред залозите на футбол?

Bet365 е сред букмейкърите с най-много опции за залози на футбол, сред които за краен резултат, под/над, гол/гол, хендипак, корнери, картони и полувреме.

Има ли залози на живо на футбол в Бет365?

Британският букмейкър е може би най-добрият за залагане на живо на футбол, така че има много мачове и пазари за тях всеки ден.

Може ли да гледам футбол на живо в Bet365?

Да, в раздел “На живо” се предлагат много футболни мачове с лайв стрийм.

[18+] Залагай разумно Gambling Therapy

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС