Залози на тенис в bet365

Залози на тенис в bet365

Съдържание:

  1. Залози преди мач
  2. Залози на живо
  3. Бонуси за тенис
  4. Ч.З.В

В Bet365 играчите имат най-голям брой пазари за залози на тенис.

Букмейкърът предлага в тиража си огромно количество тенис срещи по цял свят като повечето от тях може да гледате на живо.

Освен това има и специален бонус за тенис, което може да ви донесе много голяма печалба при позната колонка със срещи от този спорт. В Бет365 може да залагате тенис преди мач и на живо.

Ето и какви са възможностите за залог.

👉🏻️ Влез в секция Тенис в bet365 от тук
Вземи Топ Бонус след Вход

Залози на тенис преди мач:

Тенис залози bet365

За почти всяка среща имате поне 10 различни залога преди нейното начало. Когато двубоят стартира възможностите се увеличават. Ето и стандартните залози на тенис в Бет365:

Да спечели мача

Този залог мисля, че е ясен на всеки. Вие може да прогнозирате кой от двамата тенисист ще спечели срещата. Ако един от играчите обаче се откаже, залогът се отменя като Бет365 не зачита победител на играч поради контузия на съперника за печеливш залог.

Залози за сет

На турнирите от ATP, WTA, ITF и Challenger Tour може да залагате на точен резултат в сетовете. Тук може да прогнозирате 2-0 за даден тенисист или победа с 2-1. На турнирите от Големия шлем при мъжете възможностите на тази опция са повече, тъй като се играе формат 3 от 5 сета.

Победител в първи сет

Всеки фен на тениса може да заложи в бет365 за победител в първия сет от мача. Винаги за фаворита за крайната победа коефициентът е по-нисък, но е малко по-висок от това да спечели срещата, така че е добра опция за залагащите.

Тайбрек в мача

При 6:6 гейма в сета в тениса се играе тайбрек до седем точки. Вие може да направите залог дали ще има тайбрек. Понякога коефициентите на тази опция са доста високи и си струва да се опитва, но когато играят тенисисти като Жил Мюлер или Иво Карлович, то за тайбрек има и коефициенти от сорта 1.40 – 1.50.

Двоен резултат

Това е един от най-интересните пазари на тенис преди началото на мачовете в Бет365. Може да направите залог за тенисист да спечели първия сет и какъв ще бъде развоя на мача. Например залогът за даден тенисист да вземе първата част и да загуби мача е много атрактивен. Разбира се може да заложите и на 1/1 – казано на футболен език, победа за тенисиста в първия сет и спечелване на мача.

Брой сета - 2 възможности

В Бет365 имате две възможности за залог на брой сетове - под 2.5 или над 2.5. Разбира се става въпрос за турнири, които не са от Големия шлем, тъй като там се играе 3 от 5 сета. Когато се срещнат равностойни тенисисти, то залогът за над 2.5 сета е много логичен, а коефициентът е повече от добър.

Хендикап спечелени геймове

Ако според вас единият тенисист има доста голямо предимство, то може да направите залог на хендикап на него. Т.е. може да прогнозирате да спечели с поне четири гейма разлика, ако хендикапът е -3.5. Тогава вие трябва да се надявате, че двубоят ще завърши 6:4, 6:4 или по друг начин с четири гейма повече за вашия фаворит.

Залози за първи сет

Вие може да направите залог и за брой геймове в първия сет, както и за точен резултат. Тук има разнообразни коефициенти, тъй като възможностите за залог са много. Изберете най-добрата според вас опция или изчакайте мача да започне и на живо отново може да прогнозирате на тези възможности.

👉🏻️ Отвори раздел Тенис в bet365
Вземи Топ Бонус след Вход

Залози на тенис на живо

Tennis bet365 live

Разнообразието от залози на живо на този спорт в Бет365 е още по-голямо. След началото на даден тенис мач отново може да правите залози на даден тенисист да спечели мача, както и всеки от отделните сетове. Играчите обаче имат и възможност да залагат на:

Победител в точка

За всяка следваща точка в гейм вие може да правите залози. Например залогът преди началото на мача е "Победител в точка - Точка 1, 1-ви Гейм". Когато срещата започне, вие ще може да прогнозирате за победител във втората точка и така за всяка следваща.

Победител в гейм

На живо на всеки тенис мач в bet365 може да залагате за победител в отделните геймове. Залозите са активни и по време на игра в гейма като коефициентите се променят според това кой тенисист има предимство в резултата.

Дали ще има равенство в гейма 40/40

Букмейкърът ви дава възможност да прогнозирате за всеки гейм на тенис мачовете дали ще има дюс. Това е любим залог на много тенис специалисти. Още преди началото на гейма може да направите залог на висок коефициент, че ще се стигне до равенство 40:40. Разбира се трябва да познавате качествата на двамата играчи като например не е добре да правите подобен залог, ако сервиращият тенисист има много добър сервис.

Общо гейма в сет

Във всеки сет на живо може да направите прогноза за над или под определен брой геймове като тази граница започва от над/под 6.5 гейма и над/под 12.5 гейма. Когато резултатът в сета стане 1:1, вие вече няма да виждате над 6.5 гейма, тъй като тази линия е мината и ще може да заложите на над/под 7.5 гейма.

Точен резултат в сета

Бет365 ви дава възможност да прогнозирате точен резултат във всеки сет. Тук коефициентите са много високи, тъй като не е никак лесно да познаете точния резултат на геймове в сет. Вие обаче може да направите няколко залога като например обхванете опциите като 6:3, 6:4 и 6:2 и ако една от тях спечели, ще сте на печалба.

Общо гейма в мач

В зависимост от развоя на тенис срещата, екипът на Бет365 на живо променя линията за брой геймове. Това е нормално, тъй като опцията трябва да бъде според резултата. Вие по всяко време може да заложите на брой геймове в мача като тук имате две опции – под и над.

Хендикап с 2 възможности

На живо може да залагате и на пазара за хендикап, който е наличен и преди мач. Често когато срещата стартира има по-изгодни хендикапи за по-силните играчи и вие може да изчакате двубоя да започне и тогава да прецените какъв залог да направите.

Бонус за тенис акумулатор

Залагащите на тенис в букмейкъра Bet365 могат да участват в бонус за множествени селекции.

Ако комбинирате поне 2 срещи в акумулатор, ще получите увеличение на потенциалната печалба до 70%.

Класират се единствено пазари за изход, победител в 1-ви сет и залози за сет от следните шампионати:

  • ATP турнири;
  • WTA турнири;
  • Challenger;
  • Голям шлем (4-те състезания);
  • Купа Дейвис;
  • Фед Къп.

Ако колонката Ви съдържа два мача – получавате 5% бонус, при троен залог – 10% и така, всеки добавен пазар носи по 5% гратис към общата печалба на талона. При включени 14 или повече селекции получавате 70% увеличение.

Не се класират фишове, реализирани с кредити за залози, комбинации в Lucky 15 и Lucky 31, както и залози, затворени с функцията “Cash Out”.

Максималната печалба от тенис бонуса е ограничена до €100,000.

Тенисът е невероятен спорт, за залозите на тези събития са изпълнени с емоция и обрати. В случай, че има затишие и липса на интересни срещи винаги можете да пробвате виртуалната версия на спорта.

Често задавани въпроси за тенис залозите в Бет365

Кои са най-известните тенис турнири за залагане в Бет365?

Най-популярните турнири са тези от Големия шлем - Ролан Гарос, Уимбълдън, Аустралиан Оупън и Ю Ес Оупън.

Кои са основните залози на тенис преди мач?

Букмейкърът предлага много залози на тенис, като основните са за победа в мача, победа в сета, тайбрек в мача и двоен резултат.

Има ли залагания на тенис на живо?

Да, в Бет365 всеки ден ще намерите мачове на тенис в раздела за залагане на живо.

Може ли да гледам тенис на живо в Bet365?

Да, докато правите залози на тенис може да гледате срещи от този спорт чрез услугата “Пряко предаване'“.

[18+] Залагай разумно Gambling Therapy

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС